ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ…

 

 

 

Καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει, οι τοξικομανείς στην Αθήνα στρέφονται στο θανατηφόρο ναρκωτικό

Shishaαναφέρει δημοσίευμα του Guardian, επισημαίνοντας ότι σημειώνεται δραματική αύξηση στη χρήση του. Το «shisha» είναι γνωστό ως η «κοκαΐνη των φτωχών» και «ναρκωτικό της λιτότητας», καθώς στοιχίζει λιγότερο από δύο ευρώ.Shisha From Wikipedia, the free encyclopedia Shisha may refer to: Hookah, a waterpipe Mu‘assel, shortened from shisha tobacco to just shisha, in the west it can mean the molasses based tobacco concoction smoked in a hookah Shisha (embroidery), embroidery incorporating small mirrors Shisha, a name mentioned in the Bible.Crystal Meth, a drug now referred to as «shisha» in Greece...

Ο Guardian αναφέρεται στο ναρκωτικό που επιλέγουν χιλιάδες άστεγοι Έλληνες, τους οποίους η φτώχεια και η απελπισία οδήγησε στους δρόμους, όπως σημειώνει, με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το Vice.com.Είναι το χειρότερο ναρκωτικό. Καίει τα σωθικά σου, σε κάνει επιθετικό και εξασφαλίζει ότι θα σας οδηγήσει στην τρέλα, λέει η Μαρία, πρώην εθισμένη στην ηρωίνη. Αλλά είναι φθηνό και εύκολο να το βρεις, προσθέτει.Τόσο οι τοξικομανείς, όσο και αξιωματούχοι, περιγράφουν το shisha ως μια παραλλαγή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

( μεθαμφεταμίνη Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.. επίσης γνωστή ως μεταμφεταμίνη (INN),δεξτρομεθαμφεταμίνη, μεθυλαμφεταμίνη,N-μεθυλαμφεταμίνη και δεσοξυεφεδρίνη είναι ένα ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό. Αυξάνει την εγρήγορση και την ενέργεια, και σε υψηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει ευφορία, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, και την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Η μεθαμφεταμίνη έχει υψηλό δυναμικό για κατάχρηση, ενεργοποιώντας το ψυχολογικό σύστημα ανταμοιβής, αυξάνοντας τα επίπεδα της ντοπαμίνης, νορεπινεφρίνης και σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Η μεθαμφεταμίνη είναι εγκεκριμένη από την FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αντιμετώπιση της ADHD και της εξωγενούς παχυσαρκίας, υπό την κατοχυρωμένη εμπορική επωνυμία Desoxyn.).. η οποία αναμειγνύεται με ουσίες όπως.. υγρά μπαταρίας, λάδι μηχανής ακόμα και σαμπουάν, και μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες σε μία κατάσταση τυφλής βίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για shisha

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκτός από το γεγονός ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, είναι και εύκολο να κατασκευαστεί.Είναι θανατηφόρο αλλά ταυτόχρονα σε κάνει και να… θέλεις να σκοτώσεις. Μπορεί να σε κάνει να σκοτώσεις χωρίς να καταλάβεις ότι το έχεις κάνει… Και εξαπλώνεται πιο γρήγορα και από τον θάνατο. Πολλοί χρήστες έχουν πεθάνει.Ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, επικεφαλής του ΚΕΘΕΑ, επισημαίνει ότι το shisha συμβολίζει τη λεηλασία μίας κρίσης, η οποία έχει οδηγήσει σε επίπεδα-ρεκόρ ανέχειας και ανεργίας.

Όπως είπε, είναι ένα ¨ναρκωτικό λιτότητας¨, η απάντηση των εμπόρων που έχουν γίνει πιο… έμπειροι στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών, που σχεδιάζονται για εκείνους που δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν ακριβά ναρκωτικά όπως ηρωίνη και κοκαΐνη.Για εκείνους που θα μπορούσαν να έχουν εγκαταλείψει τα ναρκωτικά δεν υπάρχει πλέον κανένα κίνητρο. Αντίθετα, υπάρχει μια ατμόσφαιρα μιζέριας, όπου οι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι δεν θα βρουν δουλειά, γίνονται πολύ πιο αυτοκαταστροφικοί. Στην Αθήνα, την οποία έχει χτυπήσει πιο σκληρά η οικονομική κρίση, το shisha είναι κομμάτι της κατάστασης, προσθέτει ο Χ. Πουλόπουλος.

Η Κυβέρνηση Προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, απομακρύνοντας τοξικομανείς και αστέγους από την Αθήνα με επιχειρήσεις «σκούπα». «Με τέτοιες πράξεις, οι αρχές απλώς κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί», σχολιάζει ο επικεφαλής του ΚΕΘΕΑ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, οι κυριότερες παρενέργειες που παρουσιάζει είναι η αϋπνία οι παραισθήσεις και η επιθετικότητα Οπως αναφέρει μελέτη του ΚΕΘΕΑ, οι χρήστες της μεθαμφεταμίνης και του shisa.. γερνούν σε διάστημα έξι μηνών. Τις ζημιές που προκαλεί στον οργανισμό η 20ετής χρήση ηρωίνης, το shisha τις προκαλεί σε ελάχιστο διάστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για shisha

Στην αρχή το πρόσωπο και το σώμα του χρήστη γεμίζει πληγές, η απώλεια βάρους είναι άμεση, τα όργανα καταστρέφονται από τα χημικά, το δέρμα γεμίζει ρυτίδες, τα δόντια σαπίζουν, ενώ «καίγεται» το λίπος στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα άνθρωποι 25 και 30 ετών να μοιάζουν αποστεωμένοι, ετοιμοθάνατοι, κάτι σαν ζόμπι…Με λίγα λόγια η απόλυτη κατάρα, σε ανθρώπους που έχουν χάσει τις αντιστάσεις τους, αλλά πάνω απ όλα έχουν χάσει την πίστη τους σε οτιδήποτε ανθρώπινο..Εκπίπτουν στιγμή τη στιγμή στο επίπεδο της απλής ζωώδους υπαρξης, η οποία εξαντλείται με φριχτό τρόπο για να καταλήξει στο σημείο Ο.

Θυμάμαι τα λόγια μιας νεαρής κοπέλας ( εθισμένης στις ουσίες….ούτε 26 χρόνων), που πεσμένη στο πεζοδρόμιο, ζητησε απο έναν διερχόμενο ιερέα να την ευλογήση , αλλά και να την συγχωρέσει, γιατί ένοιωθε τον θάνατο να κοντοζυγώνει, κι όταν ο ιερέας,( τίποτα δεν γίνεται τυχαία είπαμε..) γονατισε δίπλα της, έβγαλε το πετραχήλι του, καλυψε το πολυβασανισμένο κουρνιασμένο απ τον πόνο της ¨στέρησης¨ κορμί της, και της διάβασε με δάκρυα στα μάτια την συγχωρητική ευχή, ένας άλλος τοξικομανής, θέλησε να ειρωνευθεί, τότε σαν λέαινα σήκωσε το κεφάλι της, λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή της, και φώναξε..¨Μετανοείτε όσο είναι καιρός, μην πέφτετε στην παγίδα του σατανα..είμαι 26 χρονών, και νεκρή απ τα 18 μου χρόνια..Αλλαξτε μυαλά..Θεέ μου συγχώρεσέ με και δέξου την ψυχούλα μου…¨ Κατέληξε σαν πουλάκι, εκεί στην βρώμικη είσοδο του Ειρηνοδικείου Αθηνών στην Πλατεία Ομονοίας του 1987..Με ακρα ταπείνωση, αλλα με ενδοξη μετάνοια…Χαίρετε..



 

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Ένα σχόλιο »

  1. Ζούμε περίεργες μέρες, είτε για καλό είτε για κακό..Το άσχημο είναι οτι δεν πολυδίνουμε σημασία…Αντώνη.

  2. Κοσμά, ακριβώς αυτό το άρθρο διάβαζα στον Guardian το απόγευμα. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους!

Σχολιάστε