ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΡΗ ..ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Πώς η σχέση πατέρα-κόρης μπορεί να επηρεάσει την συνολική υγεία μιας γυναίκας | mpampades.eu

Το να γίνεις πατερας, ενώ η φυση έχει συνωμοτήσει εναντιον σου , ειναι ένα θαυμα.

Tο να είσαι πατέρας δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Τέρμα το πηρες απόφαση ότι έγινες πατερας, κι όλα τα αλλα πάνε περιπατο.

Τωρα εχεις μια κορη , και το πλάσμα που γεννήθηκε, θα αποτελέσει τη νούμερο ένα θαυμάστριά σου και τη γυναίκα που θα σε αγαπησει περισσότερο απ’ όλες.

Η σχέση πατέρα-κόρης, παραμενει ένα γλυκο εως θαλεγα ξελιγωτικό μυστηριο. Πολλοί λένε πως ο πατέρας είναι ο μεγαλος έρωτας της κόρης.  Ξερουμε πως για κάθε παιδί και πολύ περισσότερο για κάθε κορίτσι, ο πατέρας είναι παράδειγμα 

Καλός πατέρας; Ευτυχισμένο παιδί. 

Ανάξιος μπαμπάς; Προβληματικο παιδι 

Αποτέλεσμα εικόνας για πατέρα-κόρης,

Από την παιδική της ηλικία, κάθε κουβέντα και συμπεριφορά του μπαμπά ,αποθηκεύεται ως ιδανική. Ακόμα και στη περίπτωση ενός κακου  γονιού, η γυναίκα έχει την τάση να πλησιάζει  άντρες που της θυμίζουν τον πατέρα της.

Η μοναδική σχέση πατέρα-κόρης – ο αγαπημένος μας μπαμπάς. | Giroapola

Όταν οι σχέσεις μεταξύ πατέρα – κόρης, δεν εχουν την απαιτούμενη προσοχή από το μπαμπά  κατά την παιδική ηλικία,μεγαλώνοντας, μένει σε προβληματικές θεωρησεις, πιστευοντας πως αυτό είναι και το ιδανικό.

Τι ζητάνε οι κόρες από τον μπαμπά τους | paidorama.com

Το κορίτσι του μπαμπά, θα φροντίσει να ψάξει για τον άντρα που θα της φέρεται με την ίδια στοργή, το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αγάπη και δε θα διστάσει να διαλύσει τη σχέση της μόνο και μόνο επειδή εκείνος δεν ήταν τόσο καλός όσο ο μπαμπάς της. 

Δε θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Εντάξει, μπορεί να τσακώνονται, να φωνάζουν, να στεναχωριούνται και να λένε λόγια που πιθανόν μετανιώνουν το επόμενο λεπτό, όμως όλα αυτά είναι και θα παραμείνουν ασήμαντα μπροστά σ’ αυτά που νιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Η αλήθεια είναι πως για μια ¨γυναίκα-κορη¨ δεν υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια από το να είναι τσακωμένη με το ¨μπαμπούλη της¨.

Στο 99,9 των περιπτώσεων παρά τον γυναικείο εγωισμό,  εκείνη είναι που θα υποχωρήσει πρώτη και θα τρέξει στην αγκαλιά του.Ναι, αυτό το πλάσμα που μπορεί να βασανίσει  οποιοδήποτε άλλο αρσενικό βρεθεί στο δρόμο του δε μπορεί να κρατήσει μούτρα πάνω από μία ημέρα στον αγαπημενο της μπαμπα 

Σχετική εικόνα

Η μανα είναι συνεχώς παραπονούμενη  όσον αφορά τη σχέση των κοριτσιών με το μπαμπά τους,  καθώς έρχεται πάντα δεύτερη. Η κόρη θα τσακωθεί με τη μαμά για ασήμαντο λόγο και δεν θα της μιλά για μέρες,προκειμένου να την τιμωρήσει, είτε να την κάνει να υποχωρήσει Κατι τέτοιο  δεν ισχυει στην περίπτωση του μπαμπά της,καθώς όσο μαλωμένη και να είναι μαζί του θα επιδιώξει άμεσα τη συμφιλίωση.

Από τον έλεγχο προόδου στο σχολείο, μέχρι τα Πανεπιστήμια, τα πτυχία και τις βραβεύσεις, όλα τους δεν θα είχαν καμία αξία αν οι γονείς έδειχναν να αδιαφορούν.Κάθε τι που καταφέρνει ένα παιδί στη ζωή του αξίζει γι’ αυτό στο έπακρο μόλις αντικρίσει το βλέμμα της υπερηφάνειας της μαμάς και του μπαμπά του. 

Ο μεγαλύτερός της φόβος είναι η στιγμή που θα τον χάσει , μια φυσική απώλεια, που όμως κανένα παιδί δε μπορεί να δεχτεί ή να βιώσει χωρίς κάτι να αλλάξει μέσα του.Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους δύο γονείς, ωστόσο οι γυναίκες έχουν την τάση να θεωρούν πως η μητέρα τους είναι πάντα πιο δυνατή.

Η σχεση πατερα κόρης είναι διαχρονική 

Αρχίζει αλλα δεν τελειωνει ποτέ συνεχιζεται στο διηνεκές.Δεν υπάρχουν όρια δεσμευσεις ή υποθηκες.

Ειναι ισως η μοναδική σχεση αγάπης που δεν γνωρίζει τέλος.

Χαιρετε..  

Σχετική εικόνα

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε