RSS Feed

Ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..

 


 

 

 

 

 

 

 

Ο Ζεόλιθος είναι ένα Φυσικό Ένυδρο Αργιλο-πυριτικό Υλικό με προικισμένες ιδιότητες  Ικανότητας Ιοντο-Ανταλλαγής,δηλαδή Δεσμεύει Άλλα Στοιχεία Ακόμη Ολόκληρες Ενώσεις.

 

 

 

 

Το πιο καλό φαρμακείο!!!_004

 

 

 

 

Η Δυνατότητα του Ζεόλιθου,Δέσμευσης Ουσιών,Ανέρχεται Έως (30%)  Του Βάρους Του.Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα από τα λίγα ¨αρνητικά φορτισμένα¨  ορυκτά στη φύση. Η ιατρική χρήση του ζεόλιθου αφορά την κρυσταλλική μορφή του.Η δομική του μονάδα που είναι το πυριτίο, είναι ηλεκτρικά ουδέτερη και παρουσιάζει αρνητικό φορτίο σε όλη την κρυσταλλική του δομή. Εχει ειδικούς πόρους σαν κλουβιά τα οποία εγκλωβίζουν άλλα μόρια.Η ιδιότητά του αυτή τον κάνει ιδανικό για Την Οστεοπόρωση  . Τί ακριβώς περιέχει ο Ζεόλιθος.. 

Πυρίτιο  Έως 68% Αργίλιο Έως 11% Κάλιο Έως 4%  Ασβέστιο Έως 1%  Και Σε Μικρότερα Ποσοστα Μαγνήσιο,Σίδηρο Και Μαγγάνιο.

Η  ο σ τ ε ο π ό ρ ω σ η  είναι μια σκελετική διαταραχή  χαρακτηριζόμενη από απώλεια της οστικής αντοχής, εκθέτοντας το άτομο σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης κατάγματος. 

Η  Ο σ τ ε ο π ε ν ί α   και η οστεοπόρωση πλήττουν συνήθως άτομα ηλικίας άνω των πενήντα  και είναι μία από τις πιο επίπονες νόσους παγκοσμίως.

 

Η Οστεοπόρωση Είναι Μια Μεταβολική Νόσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μέγιστη οστική μάζα, που αποκτάται από ένα άτομο είναι μεταξύ 16 και 25 ετών.Η ορμονική ισορροπία είναι ένας από τους απαραίτητους παράγοντες για να φθάσουν τα άτομα στη μέγιστη οστική μάζα.Τα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων στις γυναίκες  ή τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης  στους άνδρες,κατά τη διάρκεια της εφηβείας και της ενηλικίωσης  συνδέονται με τη χαμηλότερη μέγιστη οστική μάζα,αν και μόνο στο 20% του οστού έχει συμμετοχή.Το 98% του ασβεστίου του σώματος αποθηκεύεται στα οστά μας, στα οποία δημιουργεί ακαμψία κι έτσι έχουμε τη διακριτική μορφή μας.Αλλά, εκτός απ αυτό το βασικό στοιχείο το ασβέστιο αποθηκεύεται στα οστα για  να χρησιμοποιηθεί  για τις μεταβολικές ανάγκες του σώματος όπως Τη Μετάδοση Νευρομηνυμάτων Ως Αντιθρομβωτικό Και Για Την Θεραπεία Των Πληγών.

Το 64% του μαγνησίου του σώματος συγκεντρώνεται στα οστά.Μια έλλειψη μαγνησίου προκαλεί επιβράδυνση στην λειτουργία των οστεοβλαστών και την επιταχυνόμενη λειτουργία των οστεοκλαστών με αποτέλεσμα την απώλεια οστικής μάζας.

 

 

 

 

 

 

 

Η επίπτωση της οστεοπόρωσης και της αποσύνθεσης  δοντιών στις δυτικές χώρες μπορεί να αποτραπεί με μιαν υψηλή πρόσληψη ασβεστίου. Εντούτοις, τα δημοσιευμένα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το αντίθετο ισχύει. Οι ασιατικοί και αφρικανικοί πληθυσμοί με μια πολύ χαμηλή εισαγωγή περίπου 300 χιλιοστ (mg) του ασβεστίου Δεν Έχουν Κανένα, Ή Ελάχιστο Πρόβλημα Οστεοπόρωσης.

Στην Αφρική, οι Π ο μ α ν τ ο ύ  γυναίκες με μια λήψη 200 έως 350 mg του ασβεστίου έχουν τα υψηλότερα επίπεδα οστικής λειτουργίας στον κόσμο.

Στις δυτικές χώρες με την υψηλότερη κατα νάλωση των γαλακτοκομικών προϊόντων, η μέση εισαγωγή ασβεστίου είναι περίπου 1.000 mg.Όσο υψηλότερη η εισαγωγή ασβεστίου,  ειδικά υπό μορφή παστεριωμένων γαλακτοκο μικών  προϊόντων της αγελάδας Τόσο Υψηλότερη Η Επίπτωση Της Οστεοπόρωσης.

Το παράδοξο;Το Φρέσκο Πρόβειο Βούτυρο  Με Όλα Του Τα Λιπαρά, Και Μ ό ν ο    Βοηθά Στην Οστεοπόρωση

Α ν α π ν ε ύ σ τ ε 

Εάν το ασβέστιο ανεβαίνει, το μαγνήσιο κατεβαίνει και αντίστροφα. Οταν δεν προσλαμβάνουμε μαγνήσιο , το ασβέστιο αντλείται απο τα οστά,για να αυξήσει τα επίπεδα ασβεστίου στους ιστούς,ενώ όταν υπερβάλουμε στη πρόσληψη μαγνησίου αναγκάζεται το το ασβέστιο για να βγεί από  τους  ιστούς και τα κόκκαλά μας.

Οταν τώρα προσλάβουμε φωσφόρο χωρίς μια ταυτόχρονη πρόσληψη παρόμοιας ποσότητας  ασβεστίου ή μαγνησίου αναγκάζουμε το ασβέστιο να βγεί από τα οστά και να αποβληθεί από το σώμμε τα    ο ύ ρ α   Το πυρίτιο  είναι το δεύτερο πιο άφθονο στοιχείο στη γη.Είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο της ζώσας ύλης  Ετσι,τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα έχουν  μια κρίσιμη ανάγκη γι αυτό το στοιχείο.

Πυρίτιο έχουμε Στο Θύμο Αδένα,Τα Επινεφρίδια  Το Ήπαρ, Τον Σπλήνα, Το Πάγκρεας Και Σε Μεγάλες Ποσότητες Στα Μαλλιά Και Τα Νύχια.

Το πυρίτιο  διεγείρει το μεταβολισμό και το σχηματισμό των κυττάρων.Ενισχύει το ανοσο σύστημα, μέσω των λεμφαδένων και  επηρεάζει τις λειτουργίες του λεμφικού συστήματος. 

Είναι περιεχόμενο του λεμφικού υγρού,όπως το αίμα, και δεν φέρνει μόνο τις τροφές στα κύτταρα, αλλά αφαιρεί τα όξινα απόβλητα του μεταβολισμού των τροφών.

Ακόμη το πυρίτιο Δίνει Ευελιξία Και Ελαστικότητα Στις Αρτηρίες Και Βοηθά Στη Διατήρηση Της Αρτηριακής Πίεσης.Το Πυρίτιο Μπορεί Να Είναι Χρήσιμο Στην Πρόληψη Της Οστεοπόρωσης, Αφού Δρα Ως Ρυθμιστής Για Το Ασβέστιο Και Τον Φώσφορο,στοιχεία  τα οποία συμβάλουν άμεσα σε ένα υγιή φλοιό των οστών  και δημιουργώντας αποθέματα ασβεστίου στα οστά. η απασβέστωση των οστών προκαλείται από ανεπάρκεια ασβεστίου αλλά έχει άμεση σχέση μεανεπάρκεια του πυριτίου.

Όταν πυρίτιο είναι ελλιπές στη δίαιτα, τότε και ο σχηματισμός των οστών είναι περιορισμένος.

Κρατείστε καλά στο μυαλό σας τα χρώματα των τροφών γιατί σας χαρίζουν πυρίτιο Κάθε Φαγητό, Ή Ποτό Που Δημιουργεί Ένα Όξινο Περιβάλλον Στο Σώμα,Προδιαθέτει  Για Οστεοπόρωση. Η κατανάλωση  υπερβολικής πρωτεΐνης ή υδατανθράκων καθιστά όξινο το σώμα,το οποίο για να διατηρησει ένα ικανοποιητικό σε αλκαλικότητα pH, κινητοποιεί το μηχανισμό  επαναφοράς του οργανισμού σε οξύτητες γύρω στο 7,2-7,5  με κατανάλωση ασβεστίου από τα οστά. Δηλαδή, η υπερβολική κρεοφαγία οδηγεί στην οστεοπόρωση.

Κι εδώ ερχόμαστε να δούμε το ρόλο του Ζεόλιθου στο πρόβλημα της οστεοπόρωσης. Ο ζεόλιθος είναι  χώμα ένα φυσικό προϊόν που συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα του πυριτίου και του ασβεστίου και ταυτόχρονα, δρα και στην πρόληψη  της οστεοπόρωσης.

 

 

 

 

 

 

20091105120927!Jennifer_Morrison

 

 

 

 

Ο Ζεόλιθος είναι ένα πολύ ασφαλές φυσικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο Δεν Υπάρχει Καμία Πιθανότητα Συσσώρευσης Του Στο Εσωτερικό Του Σώματος Για Λελογισμένη Χρήση Και Για Ένα Χρονικό Διάστημα. Ο χρόνος που παραμένει στο σώμα μας είναι περίπου 5 έως 7 ώρες.Με το ζεόλιθο Το Ανθρώπινο σώμα διατηρεί μιαν υγιή ισορροπία  της οξύτητας pH η οποία είναι μεγάλης ζωτικής σημασίας για την ομαλή κυτταρική λειτουργία .

Μια ήπια μορφή αλκαλικότητας του ανθρωπίνου σώματος,είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση των βέλτιστων συνθηκών υγείας.

Το Αίμα υποβάλλει σε ρύθμιση οξύτητας τον οργανισμό μας με διάφορους τρόπους.
Οι πνεύμονες και τα νεφρά συμμετέχουν στην ρύθμιση του pH με τη μεσολάβηση της λειτουργίας  τους.

Ο ζεόλιθος, μπορεί και συμμετέχει, στην διατήρηση της ισορροπίας του pH σώματος, μέσω της αποκομιδής των τοξινών-σκουπιδιών, και όλων των ουσιών που είτε λόγω κακής διατροφής είτε λόγω επιβάρυνσής μας με ρύπους καθιστούν όξινο το σώμα μας.Οι πόροι- κλουβιά του Ζεόλιθου μπορούν να εγκλωβίσουν τις τοξίνες ώστε να Μην Ανεβάσουν Την Οξύτητα Στο Σώμα Μας,Να Μην Προκαλέσουν Τον Οργανισμό Μας Να Αφαιρέσει Ασβέστιο Από Τα Οστά  Μετα φέροντάς Το   Στους Ιστούς Ώστε Να  Διατηρήσει Το Σώμα Μας Σε Ελαφρώς Αλκαλικό Περιβάλλον.Συνεχής μεταφορά ασβεστίου από τα οστά στο σώμα και τα υγρά του Δημιουργεί Ασβεστοπενία η οποία έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε Στην Οστεοπόρωση. Η ευεργετικότητα του ζεόλιθου δεν εξαντλείται όμως στην δομή του και στην ικανότητά του  ιοντοανταλλαγής αλλά και στην σύνθεσή του.Το Πυρίτιο Που Περιέχει Δρα Ως Ρυθμιστής Για Το Ασβέστιο Και τον φώσφορο, στοιχεία τα οποία συμβάλουν άμεσα σε ένα υγιή φλοιό των οστών και σε αύξηση των αποθεμάτων ασβεστίου σ αυτά.

Αυτά τα λίγα, για ένα απίθανα μεγάλο και σοβαρό θέμα.Αν γίνει κατανοητός ο ρόλος του Ζεόλιθου, θα μας προφυλάξει απο πολλές ζημιές, της φθαρτότητας μας.

 

 

 

Χαιρετε.. 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ...ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ PLAVIX Ή SINDROM...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 

 

Πηγές.

1. Elmore AR. Final report on the safety assessment of aluminum silicate, calcium silicate, magnesium aluminum silicate, magnesium silicate, magnesium trisilicate, sodium magnesium silicate, zirconium silicate, attapulgite, bentonite, Fuller’s earth, hectorite, kaolin, lithium magnesium silicate, lithium magnesium sodium silicate, montmorillonite, pyrophyllite, and zeolite. Int J Toxicol. 2003;22 Suppl 1:37-102.
2. Keeting Philip E., Oursler Merry Jo, Wiegand Karl E, Bonde Susan K., Spelsberg Thomas C., Riggs M.D B. Lawrence. Zeolite a increases proliferation, differentiation, and transforming growth factor
β production in normal adult human osteoblast-like cells in vitro. Journal of Bone and Mineral Research Volume 7, Issue 11, pages 1281–1289, November 1992.
3. Klint, D, Arvidsson, P, Blum, Z and Eriksson, H (1994) Protein Expression and Purification, 5, 569–576.
4. Klint, D and Eriksson, H (1997) Protein Expression and Purification,10, 247–255.
5. Mandrup, G (1992) Trends in Analytical Chemistry, 11,389–3

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

14 responses »

 1. Παράθεμα: ΖΕΟΛΙΘΟΣ…. | iassis

 2. Αυτο που αναφερεις για το προβειο βουτυρο ισχυει. Η κυρια αιτια για την οστεοπωρωση ειναι η παστεριωση στα γαλακτοκομικα, και ολα τα προιοντα τυπου Light.
  Υπαρχει ενα βιντεο που μεσα σε λιγα λεπτα μπορει ο καθενας να αντιληφθει τι σαβουρα εχουμε καταναλωσει απο τα βιομηχανοποιημενα γαλακτοκομικα και ποσο κακο κανουμε στον εαυτο μας καταναλωνοντας τα.

  Δυστυχως ομως ο Ελληνας δεν εχει την υπομονη και δεν εχει μαθει να ακουει αυτα που καποιος τους λεει.
  Προσωπικα εχω σταματησει ΜΑΧΑΙΡΙ την καταναλωση συσκευασμενων- τυποποιημενων προιοντων (απο τσαι και καφεδες τυπου νες, αναψυκτικα, μπισκοτα γλυκα ζαχαροπλαστειων μεχρι συσκευασμενα οσπρια και εχω περιορισει κατα πολυ τα βρωμοκρεατα τους).
  Εχω φτιαξει ενα μικρο λαχανοκηπο με γλαστρες και ζαρτινιερες, τρωω τα δικα μου λαχανικα κυριως ωμα (παντζαρια ραδικια μαρουλι λαχανο σπανακι ριγανη κιχωριο λαπατο σεσκουλα αντιδια ζωχους καροτα τα κανω σαλατα με μπολικο ελαιολαδο ριχνω και μια γερη δοση ταχινι, πασπαλιζω με μια κουταλια λιναροσπορο, τρια βραστα αυγα, προσθετω και μια δυο ντοματες εμποριου και εχω βρει την υγεια μου πραγματικα!
  Καθε πρωι πινω και δυο λεμονια αραιωμενα σε ενα ποτηρι νερο και τους εχω χαρισει και τα Depon και τις ασπιρινες τους και τα κερατα τους τα τραγια!

 3. … ο λόγος που αποφάσισα να παρω ζεόλιθο ..είναι ότι διάβασα τα οφέλη που έχει στον οργανισμό μας και αποφάσισα να τον ΚΑΘΑΡΙΣΩ από τα υπολείμματα των τροφών των τόσων χρόνων …..

 4. Αγαπητέ φίλε,
  κατ αρχάς πολύ κάνεις και ρωτάς. Αυτό δείχνει οτι είσαι υποψιασμένος, και δεν δέχεσαι αμαχητί ό,τι σου λένε. Αλλωστε αυτό το καλό έχει το διαδίκτυο, σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις, να δείς, να συγκρίνεις, και με το χρόνο να αποκτήσεις την ευχέρεια να ξεχωρίζεις εύκολα την ήρα απ το στάρι..Αυτά εισαγωγικά.
  Τωρα γι αυτό που ρωτάς.Ο ζεόλιθος που κυκλοφορεί στα φαρμακεία είναι καθαρός, και για χρήση απ τον άνθρωπο. Αλλα ακόμα κι αν δεν ήταν, η ποσότητα του…ενός γραμμαρίου την ημερα που είναι η συνήθης δόση για έναν άνθρωπο 70-80 κιλών, είναι απειροελάχιστη, για τυχόν παρενέργειες, κι όχι φυσικά οι αστειότητες που γράφονται για μόλυβδο κλπ. Κατα τη γνώμη μου ( προσωπικά τον χρησιμοποιώ απο 4ετίας κατα διαστήματα 2 μηνών) μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις στους γονείς σου υπο μια ΒΑΣΙΚΗ προϋποθεση : κάθε γραμμαριο μαζί με 2 ποτήρια νερό..ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ, αλλά γουλια-γουλιά σε διάστημα μιας ώρας απ την καταποση του υλικού. Αν δεν μπορείς να επιτυχεις τον τρόπο λήψης, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ στους γονείς σου γιατί θα τους…ΑΦΥΔΑΤΩΣΕΙΣ, πράγμα που είναι ο,τι χειρότερο για άτομα πάνω απο 65..
  Ειλικρινά χαίρωμαι να ακούω ανθρώπους που ψάχνουν κάτι.Θα ήμουν δε ακόμη πιο χαρούμενος αν μάθαινα οτι παίρνεις και ιχθυέλαιο..
  Καλή χρονιά Κοσμάς Σερ.

 5. Καλησπέρα σας .
  Επισκεπτόμενος τη σελίδα σας και λαμβάνοντας υπόψην τον τρόπο που αναπτύσσετε και τεκμηριώνετε τα θεματά σας ,επικαλούμαι την εμπειρία σας σχετικά με την ορθότητα του παρακάτω άρθρου σχετικά με τον μόλυβδο στο ζεόλιθο.
  http://www.katohika.gr/2013/12/o-fysikos-zeolithos-periexei-molyvdo.html
  Με εβαλε σε σκέψεις δεδομένου οτι είχα προγραματισει να το χρησιμοποιησω άμεσα στους ηλικιωμένους γονείς μου αλλά και στους κήπους.
  Εγω το χρησιμοποιώ εδω και λίγες μέρες και παρατήρησα οτι δεν αναγράφει τα συστατικά.

  Σας ευχαριστω προκαταβολικά

 6. Ρωτά η Ευανθία…Τί μας προσφέρει ο ζεόλιθος..Πολλά…πάρα πολλά, που δεν φαίνονται, γιατί είναι…ταπεινός…χώμα που λέμε (όνομα και πράμα..) Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα… Δεσμεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό…. Δεσμεύει και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες που μπαίνουν στον οργανισμό από την τροφή, το νερό και τον αέρα…Μειώνει την οξύτητα του στομαχικού περιεχομένου.Βοηθά.. τη θεραπεία του έλκους του στομάχου…επιταχυνει την επούλωση των τραυμάτων…Αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικών….Συνδέεται με τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα…Βοηθά στην αλκαλοποίηση του pH….Σταθεροποιεί και ρυθμίζει το ανοσο σύστημα.

 7. Παράθεμα: Τὸ ΣΗΡΙΑΛ Ἑλληνικὸς Ζεόλιθος καλὰ κρατεῖ. | Φιλονόη καὶ φίλοι...

 8. Αγαπητή Φιλιώ, δεν ρωτώ πώς τον ανακάλυψες..ομως θάπρεπε τους 3 πρωτους μήνες να κάνεις ένα διάλλειμμα 30 ημερών. Εστω τώρα θα αρχίσεις αντίστροφη μείωση, παίρνωντας για μιαν εβδομάδα 2 τη μέρα, την δεύτερη 1 τη μέρα, και την τρίτη διακοπη για 45 μέρες, Και πάλι με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το σχήμα βοηθά στη διατήρηση μιας ισορροπίας.Ομως την παλινδρόμηση θα πρέπει να την ελέγχεις με το γιατρό σου.

 9. Καλησπέρα
  με αφορμή το άρθρο σας για τον Ζεόλιθο, ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι ασφαλής η καθημερινή λήψη του.το λαμβάνω τους τελευταίους 7 μήνες 3φορές την ημέρα.
  Είμαι 35 ετών.με μόνο πρόβλημα την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και διαφραγματοκήλη.Νομίζω ότι με βοηθάει στην πέψη όπως και γενικά στο να διατηρώ ένα καλό ανοσοποιητικό.Νομίζετε ότι είναι απαραίτητη μια διακοπή για κάποιο διάστημα?
  Ευχαριστώ
  με εκτίμηση
  Φιλώ Ζ.

 10. Αγαπητή Μαργαρίτα, τα ιχθυέλαια γνωστά σ όλο τον κόσμο, εκτός απ την Ελλάδα, εδώ και 17 χρόνια, κυκλοφορούν σε ποσοστό 85% απ τον ίδιο Νορβηγό προμηθευτή.Το σκεύασμα που αναφέρεις, είναι αιθυλεστέρας των Ω3 λιπαρών οξέων, και όχι φυσικό προϊον. Το ίδιο πολύτιμο, όμως με διαφορετική δυναμική.Στην ελληνική αγορά, κυκλοφορεί μόνον ένα σκεύασμα φυσικού ιχθυελαίου με την εμπορική ονομασία ΜΑΧΕΡΑ σε κάψουλες και λάδι. Ακόμα κυκλοφορούν πάρα πολλά ,το ίδιο καλά σκευάσματα, εμπλουτισμένα με διάφορα συστατικά.Απλά το πρώτο συνταγογραφείται απ τον γιατρό σου, τα άλλα τα προμηθεύεσαι απ τα φαρμακεία με καταβολή αρκετά υψηλού τιμήματος.Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εξαιρετικό.

 11. Σας συγχαίρω για την καταπληκτική δουλειά σας.
  Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες με ονόματα ιχθυελαίων. Άς πούμε το omacor είναι καλό? Είμαι γυναίκα 54 ετών.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Μ. ΠΑΠΑ

 12. ΧΑΙΡΕΤΕ!

  ΜΟΛΙΣ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ’ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

  ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΟΛΙΤΗΟ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,(ΑΓΓΛΙΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΩΣ ΧΑΡΗ, ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ?

  Υ.Γ.ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 13. Θα ήταν , αν μου έλεγες οτι…ήδη το παίρνεις!
  Φιλικά Κ.Σ.

 14. πολυ καλη δουλεια!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: