ΛΕΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ..ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ

Οι καρδιοπάθειες είναι η υπ αριθμ 1 αρρώστια με τον καρκίνο να έρχεται τρίτος ή τέταρτος. Ομως τον καρκίνο τον φοβόμαστε όσο τίποτα άλλο.Στη σκέψη μας φαντάζει σαν κάτι μυθικό, τρομερό, ξορκισμένο, τερατώδες, μοιραίο.

Είναι μια αρρώστια εκφυλιστική, τα γονίδια της οποίας υπάρχουν στο γονιδίωμά μας όπως άλλωστε τα γονίδια όλων των υπολοίπων  ασθενειών που, ανιχνεύσαμε  εκτος  απ τίς αρρώστιες που προκαλούν  οι   ιοι   αυτές οι μυθικές οντότητες, που είναι αθάνατες, δεν έχουν γενετικό κώδικα, παρά μόνο ριβονουκλεϊνικό οξύ,και παρασιτούν  στα κύτταρά μας, που η άγνοια, ή η βλακεία μας τα κάνει ευάλωτα στις λεγόμενες ιώσεις.

Και φυσικά οι ι ώ σ ε ι ς είναι ο φοβερώτερος εχθρός μας και μόνον  αυτός. Οι ιωσεις ειναι μοιραιες.

Απ όλες τις άλλες αρρωστιες, είναι οι μόνες που δεν  χτυπιώνται με φάρμακα, με αντίδοτα, με ξόρκια με τίποτα. Μόνον ο  ίδιος  ο  οργανισμός μπορεί να τις εξοντώσει αν του δώσουμε τα εφόδια, και δεν είναι πολλά ούτε ακριβά.

Λίγη προσοχή στο φαγητό μας, τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας, τις επιδιώξεις μας, τα ασύστολα όνειρά μας τις όποιες διασκεδάσεις μας τα πικρά συναισθήματά μας και οι ιώσεις έχουν απο ελάχιστο μέχρι λίγο χρόνο ζωής.

Το ά ν ο σ ό  μας, τις επιλέγει και τους ξεσχίζει  τη κυτταρική μεμβράνη, κάνοντάς τες εύκολη λεία στα φοβερά-Τ- κύτταρά μας.

Καλά όλα αυτά αλλά με τον καρκίνο  τί γίνεται;

Η Αμερικανική FDΑ αποφάσισε να άρει την έγκρισή της για τη χρήση του αντικαρκινικού φαρμάκου Αvastin  που αφορά τον καρκίνο του μαστού.

Το Αvastin χορηγείται ακόμη και συνδυαστικά με άλλα φάρμακα ή θεραπείες για διάφορες μορφές καρκίνου.  

Σύμφωνα με τη FDΑ, όλες οι τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι το Αvastin δεν αυξάνει, όπως εθεωρείτο αρχικά το προσδόκιμο ζωής ασθενών με καρκίνο του μαστού.

Η αμερικανική υπηρεσία είχε εγκρίνει το φάρμακο το 2008 για χρήση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού βασιζόμενη σε έρευνες που είχαν δείξει ότι  εμποδίζει την επέκτασή του για διάστημα μεγαλύτερο των πέντε μηνών.

Οι έρευνες όμως  έδειξαν ότι η προστασία που παρέχει δεν είναι μεγαλύτερη των τριών μηνών, ενώ παράλληλα εμφανίζονται επικίνδυνες παρενέργειες στους ασθενείς. Οχι δεν υπαρχει φαρμακο για τον καρκινο, κι ουτε θα υπαρξει αν δεν αλλαξουμε νουν . 

Σημερα ο μεσος ανθρωπος δεν  εχει  χαρα .

Ειναι συνεχως μουτρωμενος, γεματος προβληματα, πραγματικα ή οχι, του καταστρεφουν τη ζωη και του δημιουργουν τις συνθηκες για ν απασφαλιστουν τα δικα του ογκογονιδια. Απ το σημειο αυτο κι επειτα, αρχιζει  ο ανηφορος που τερματιζει στον νοητο Γολγοθα.

Τον καρκινο μ ο ν ο  το ανοσο μπορει να πολεμησει.

Αν ειναι σε καλη κατασταση, απλα δεν μαθαινουμε ποτε για τον Αορατο πολεμο που διενεργειται μεσα μας.

Εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να ειμαστε πραοι, χαρουμενοι  και να μαθουμε να κανουμε προσευχη. Τιποτα αλλο. Τωρα θα μου πειτε τί καθομαι και λεω. Συμφωνω. Απλα μονολογω.

Χαιρετε.

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Ένα σχόλιο »

Σχολιάστε