RSS Feed

ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ..ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ..

 

Σχετική εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Για τον Θεό, το αμάρτημα των Σοδόμων δεν υπηρξε προφανως το πάθος της ομοφυλοφιλίας αλλ εκεινο της υπερηφανίας  Στον Ιεζεκιήλ ιστ΄ 49, διαβαζουμε. 

Πλην τουτο το ανόμημα Σοδόμων,η  υπερηφανία Αυτό ήταν το αμάρτημα των Σοδόμων. Η  καύχηση,

το  θ ρ ά σ ο ς  η αλαζονεία  Και εξηγεί: 

Εμεγαλαύχουν και εποίησαν ανόμηματα ενώπιον εμού .Δηλαδή, ήσαν αλαζόνες και κόμπαζαν καυχιόνταν , γι αυτά που έκαναν, και τις αμαρτίες τους δεν τις έκαναν κρυφά, αλλά φανερά, μπροστά μου, στο φως της ημέρας, με αυθάδεια αναισχυντία , χωρίς συστολή και φόβο. Γι αυτό κι Εγώ, εξηρα αυτας καθως ειδον τους αφάνισα από προσώπου γης, έτσι που τους είδα να φέρονται.

Τούτο  υπηρξε το ανόμημα Σοδόμων , 

κι όχι αυτό που θα περιμέναμε να ακούσουμε, 

υ π ε ρ η φ α ν ί α.

Λες κι έχουν γραφτεί τα λόγια αυτά του 600 π.Χ. για όσα σήμερα γίνονται σε όλο τον κόσμο αλλά και στην χριστιανική ορθόδοξη πατρίδα μας.

 

Στην Α π ο κ ά λ υ ψ η  του Ιωαννου Στο  ιζ’1, διαβαζουμε:

¨Και ήρθε ένας από τους αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες και μου είπε, έλα να σου δείξω την αμαρτία  της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε άφθονα νερά . Και με αυτήν εκπόρνευσαν οι άρχοντες της γης και οι κάτοικοι της γης μέθυσαν με το κρασί της πορνείας   της. 

Και μεταφέρθηκα πνευματικά σε μιαν έρημο και είδα μια γυναίκα να κάθεται  πάνω  στο  θηρίο το κόκκινο, το οποίο ήταν γεμάτο βλασφημίες, και  είχε  επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. και η γυναίκα που ήταν ντυμένη στα κόκκινα, πορφυρά, με χρυσάφια, μαργαριτάρια και κρατούσε χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο με ακαθαρσίες της πορνείας της γης .

Και το μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα μυστήριο όνομα.

Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα όλων των πόρνων και των αηδιαστικών έργων της γης. 

Και είδα την γυναίκα να μεθάει από το αίμα των αγίων και των μαρτύρων  του Ιησού και θαύμασα εγώ βλέποντας την.

Αυτή την μεγάλη πόρνη τιμησε  και η Βουλή των Ελλήνων με την συμμετοχή των κομμάτων των ΜΜΕ,και την ¨υπερήφανη¨ χρηματοδότηση  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Πάνδημη  συμμετοχή των ¨αρχόντων του Κόσμου¨

στο  g a y   p r i d e . 

Έχει προφητευθεί από τον αδιάψευστο ευαγγελικό λόγο τόσο η δόξα της όσο και το τραγικό τέλος της.¨κεφ. Ιη 16 και αυτά τα δέκα κέρατα το θηρίο, θα την  μισήσουν  θα την ερημώσουν    θα την γυμνώσουν  και θα φάνε τις σάρκες της ,και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. 

Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή,¨έπεσε,  έπεσε , η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου. Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη του ερωτισμού της.¨

 

Μενω απλα στη καταγραφη του σχολιασμου των γεγονοτων . Στη κριση του αναγνωστου η σημερινη κατασταση του ελληνικου χωρου, που βραζει από δικαιη ; οργη για τα τεκταινομενα. 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: