RSS Feed

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ..ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ …ΑΓΝΩΣΤΟ.

Σχετική εικόνα

 

 

 

 

 

Προφητείες. Πολλές προφητειες ειτε γνήσιες ή ψεύτικες κυκλοφορούν,κι οιανθρωποι τρελλαινονται ν ακουν τι θα γινει στο μελλον, αγνοωντας επιδεκτικα τοπαρόν, που είναι και το μόνο σίγουρο Απ τις πλέον διασημες ( διαφημιστήκαν εντονα τα τελευταια χρονια απ τους διαφορους¨δήθεν¨της τηλεορασεως..) Εκεινες του Αγαθαγγελου στα χρόνια της Τουρκοκρατίας,όπου ένας αρχιμανδρίτης, ο Θεόκλητος Πολύβης, το 1751 έγραψε κάτι προφητείες ψεύτικες, δηθεν του Αγαθαγγέλου, Ιερώνυμου,που ζούσε το 1279 στην Μεσήνη της Σικελίας.Και που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα, με μεγαλη δοση αληθοφάνειας κι αποδοχής από πολύ κόσμο  καλλιεργημένο και μη.Στις  προφητείες, λέει πολλά. Οσοι Τα Διαβάζαν ,όταν κυκλοφόρησε αυτό το βιβλίο, έβλεπαν ότι πολλα απ όσα εγραφε επαληθεύθηκαν.το 1279 έζησε αυτός κι όλα αυτά που έχουν γίνει μέχρι την εποχή μας επαληθεύθηκαν, άρα πραγματικές προφητείεςΌμως Δεν γράφτηκαν αυτές οι προφητείες το 1279, γράφτηκαν το 1751 κι όλα όσα εγραφαν μέσα,τα ήξερε αυτός που τα έγραψε. Ξέρουμε τ όνομα του, ξέρουμε ποιος ηταν.Κι όμως αυτές οι προφητείες του ¨Αγαθαγγέλου¨ακόμη και σήμερα κυκλοφορούν.Εκεί μέσα λέχθηκε ότι το ξανθό γένος θα ελευθερώσει τους Έλληνες, και μάλλον ο Θεόκλητος Πολύβης εννοούσε τους Γερμανούς γιατί είχε φιλίες με τους Γερμανούς, ζούσε στη Γερμανία, ζούσε στη Δρέσδη και στη Λειψία όταν έγραψε τον Αγαθάγγελο. 

 

Σχετική εικόνα

 

 

Στη συνεχεια, το εκμεταλλεύτηκε η Αικατερίνη η Μεγάλη της Ρωσίας.και παρουσίασε ότι το ξανθό γένος είναι οι Ρώσοι.Οι Ρώσοι ομως δεν είναι ξανθοί είναι.¨ρουσσοι¨σα να λέμε κοκκινοτρίχηδες.Αλλά από τότε έχει επικρατήσει, συνέχεια όλες οι ελπίδες των ορθοδόξων Ελλήνωννα στρέφονται στους Ρώσους, οι οποίοι ποτέ δεν μας βοήθησαν, μόνο κακό μας κάνανε.Το πήρε κι ο σύγχρονος dealer βιβλιων κάθε είδους ( από παραμύθια, μεχρι φαγητά διαιτης και να το ξανθό γένος, που παρέσυρε ακόμη και τον απόγονο του εθνάρχη.Και τότε, το 1770, αφού ξεσήκωσαν τους Έλληνες σε Επανάσταση μετά τους εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να σφαγιασθούν.Όχι, ποτέ δεν βοηθήσανε οι ¨ορθόδοξοι¨ Ρώσοι, μη λέμε ανοησίες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ¨ορθόδοξοι¨ Ρώσοι,

 

 

Απ την άλλη, εχουμε πάθει ψυχωση με τον αντιχριστο Ο Χριστιανός ο πραγματικος, όχι ο επιφανειακος,δεν φοβάται ούτε αντίχριστο ούτε τίποτα απλα γιατι ξέρει ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος, ότι μας αγαπάει, κι ότι ο διάβολος και ο αντίχριστος έχουνε δύναμη μόνο σε εκείνους που πηγαίνουν κοντά τους.Ο ιερος Αυγουστίνος είπε ότι Ο Χριστός ήρθε κι έδεσε τον Σατανά.Τότε πως ο Σατανάς που είναι δεμένος μας κάνει κακό; Είναι σαν ένα σκυλί που το έχουμε δεμένο με αλυσίδα. Αν είμαστε μακριά δεν μπορεί να μας δαγκάσει, άμα πάμε όμως κοντά του, εστω και  δεμένο με αλυσίδα, θα μας δαγκάσει. Έτσι είναι και με τον Σατανά, αν είμαστε μακριά του,

δεν έχει καμιά δύναμη επάνω μας. Δύναμη αποκτάει μόνον όταν ο άνθρωπος πάει κοντά, και πάει φυσικά με τον τροπο της ζωής του. Αν η ζωή του είναι ¨κοντινή¨ σ’ αυτά που θέλει ο Σατανάς, τότε βρίσκεται κοντά του και τον παίρνει στην εξουσία του.

 

 

 

Ακριβώς γιατί είναι τόσο διαστρεβλωμένη η εικόνα του Χριστιανισμού,

σήμερα, ώστε πάρα πολλά πράγματα,που είναι τελείως ξένα προς τον Χριστιανισμό θεωρούνται χριστιανικά,και αντιθέτως εκείνα που είναι τα πραγματικά χριστιανικά, εκείνα είναι τελείως άγνωστα. Ετσι όσο περισσότερο να μπορεί κανείς να έχει επαφή και με την Αγία Γραφή και με τους Πατέρες της Εκκλησίας μας.κι όχι με αυτά που επικρατούνε, τα καθιερωμένα Γιατί αυτά τα καθιερωμένα δεν είναι ο Χριστιανισμός, δεν είναι η ορθοδοξία.Είναι απλώς αυτά που βρήκαμε Αυτά που εσφαλμενα θεωρουμε σαν¨παραδοση¨.Εξ άλλου οι ορθόδοξοι Έλληνες δεν νιώθουν χαρά, δεν νιώθουν την χαρά του Χριστού γιατί είναι όλο λεπτομέρειες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικος λαος

 

Αυτό Πρέπει Να Κάνουμε, Όχι Αυτό Είναι Τέτοιο, Το Ένα Είναι Σωστό Το Άλλο Είναι Στραβό. Πάρα πολλές φορές αυτό που είναι σωστό το θεωρούν στραβό και το στραβό το θεωρούν σωστό δηλαδή, δεν βλέπουν το δάσος αλλα το κάθε δένδρο.Ενας θρήσκος βλέπει, ένα δένδρο, άλλο δένδρο, λεπτομέρειες, κάθεται στις λεπτομέρειες,¨αυτό επιτρέπεται¨, το άλλο είναι σωστό ή δεν είναι σωστό.Οποιος νομίζει ότι είναι ¨σωστός¨ βρίσκεται στη μεγαλύτερη πλάνη. Δεν είναι το θέμα μας, το ¨σωστό¨.Απλούστατα μη ξεκινάμε από μια βάση που δεν είναι χριστιανική. Δεν είναι το θέμα κατά πόσο θα είμαστε σωστοί ή όχι.Σωστοί δεν θα γίνουμε ποτέ

 

Σχετική εικόνα

 

Ο Χριστιανισμός είναι μια επανάσταση που ποτέ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί Οι στόχοι του Χριστιανισμού είναι πολύ μεγάλοι, δεν μπορούμε να τους φτάσουμε.Ποτέ μη πούμε ότι γίναμε σωστοί Χριστιανοί. Γι’ αυτό και για τους αγίους δεν λέμε ποτέ ότι είναι θεωθέντες. Θεούμενοι,είναι σε διαδικασία δηλαδή, σε μια πορεία προς τον Θεό και όχι θεωθέντεςστη ζωή αυτή κάθε στιγμή μπορεί να πέσεις. Κανένας μη θεωρήσει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο Εκείνο ΠουΈχει Σημασία δεν είναι οι λεπτομέρειες, όσο το να μην εμπλέκεται κανείς σε λεπτομέρειες και να χάνει την ουσια που είναι η ένωση με τον Χριστό και  η βεβαιότητα ή ότι ο Χριστός είναι μαζί μας.Είμαστε ένα με τον Χριστό.

 

 

 

Ας πούμε οι Μάρτυρες. Ας μη φανταζομαστε ότι ένας Μάρτυρας ήξερε τα πάντα, ηταν, ας πούμε, θεολογος. Οι μαρτυρες ηταν απλοί άνθρωποι, που δεν ξέραν πολλά πράγματα. Ενιώθαν ενωμένοι με τον Χριστό και Δεν χωρίζονταν από τον Χριστό με τίποταΕιχαν απλη πίστη. όχι απλοϊκη σαν τους σημερινους χριστιανους.

 

Χαιρετε.

 

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

One response »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: