RSS Feed

Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ…ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

Η ασθένεια υπάρχει, είναι κάτι το μοιραίο που δεν μπορούμε να το εξαφανίσουμε.Πάει τέλειωσε. Η ασθένεια χαρακτηρίζεται από συμπτώματα.Αυτά που όλοι τρέμουμε πόνοι, εξανθήματα, πυρετός, σπυράκια, κ.λπ.Η θεραπεία κάποιας ασθένειας συνίσταται δυστυχώς στην εξαφάνιση, το συντομότερο δυνατόν, όλων αυτών των συμπτωμάτων, με τη βοήθεια των φαρμάκων. Πολλές ασθένειες προκαλούνται από παθογόνους παράγοντες , όπως είναι τα μικρόβια μύκητες, βακτηρίδια, ιοί, καρκινογόνους παράγοντες ή αλλεργιογόνους παράγοντες. Πρέπει επομένως να αποφύγει κανείς κάθε επαφή με αυτούς τους παράγοντες σ αυτήν την περίπτωση κάνουμε πρόληψη. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, θα προσπαθήσουμε να απομα-κρύνουμε ή να εξαφανίσουμε αυτούς τους παράγοντες τότε κάνουμε θεραπεία. Μερικές άλλες ασθένειες έχουν γενετική προέλευση και διαβιβάζονται από γενιά σε γενιά. Αυτό το ονο-μάζουμε κληρονομικότητα. Εάν ολόκληρο το θεραπευτικό οπλοστάσιο αποδειχθεί ανίσχυρο ή αναποτελεσματικό, θα πρέπει τότε να αφαιρέσουμε το όργανο που έχει καταληφθεί από την ασθένεια, επιτρέποντας έτσι στον ασθενή να επιζήσει.Η ασθένεια δεν είναι πια αυτό που ήταν.Ομως  η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.Η ασθένεια υπάρχει και δεν υπάρχει.Μόνο ο ασθενής υπάρχει και σε αυτόν πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια θεραπείας.

 

 

 

Η ασθένεια είναι μια ανισορροπία που προέρχεται, από τη συμπεριφορά του ασθενή, συνειδητή ή ασυνείδητη , και επομένως δεν είναι μοιραία και αναπόφευκτη .Ετσι λοιπόν.. τα συμπτώματα είναι οι ορατές ενδείξεις μιας φυσικής ή ψυχικής ανισορροπίας, η οποία όμως.. δεν είναι ορατή. Τα συμπτώματα επομένως δεν είναι αυτή καθαυτή η ανισορροπία.

Όταν εμφανίζονται συμπτώματα πόνοι,ερυθήματα,πυρετός,σπυριά,εξανθήματα,διάρροιες,εμετοί, κ.λπ.,αυτό είναι σημάδι ότι το σώμα..αρχίζει να αποκαθιστά την ισορροπία του Κατά Την Περίοδο Που Η Ανισορροπία εγκαθίσταται μέσα μας βαθμιαία  Επώαση Της Μόλυνσης, Συσσώρευση Τοξινών, Ανάπτυξη Κάποιου Όγκου, Εκφυλισμός Κάποιου Οργάνου, Μυός Ή Του Αίματος, κ.λπ.η ασθένεια είναι αθόρυβη, ανώδυνη, κι ασυμπτωματική. Η θεραπεία μιας ασθένειας συνίσταται στο να ακούσουμε τα συμπτώματά της.Τα συμπτώματα, μας δείχνουν αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον οργανισμό να επιτύχει πλήρως την ισορροπία του.Εάν δεν έχουμε καθόλου υπερένταση, εάν το επίπεδο ζωτικής ενέργειας μέσα μας είναι υψηλό, πιθανώς το σώμα μας θα έχει αρκετές δυνάμεις για να βγάλει έξω μόνο του όλa τa σκουπιδia του, όποτε θα του είναι απαραίτητο.Όμως συχνά είναι κουρασμένο… Αρχίζει επομένως την εργασία, βγάζει έξω τους πρώτους σκουπιδο-τενεκέδες, αλλά δεν προλαβαίνει να τους βγάλει όλους.Σε αυτήν την περίπτωση, όλα συμβαίνουν σαν η ταχύτητα με την οποία γίνεται η εκκένωση να ήταν πολύ μικρή σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία γεμίζει με καινούργια σκουπίδια. Αυτή είναι η κατάσταση που ονομάζουμε.. χρόνια ασθένεια, η οποία δεν σταματάει να εκφράζεται, και ψάχνει την ισορροπία που δεν επιτυγχάνεται ποτέ.

 

 

Σχετική εικόνα

 

 

Η ασθένεια είναι κάτι το πολυδιάστατο.Η ιατρική είναι βασισμένη σε ένα διπλό αξίωμα που στηρίζεται στο διαχωρισμό του σωματικού από το ψυχικό.Θεωρεί ότι εάν ένα φαινόμενο εκδηλώνεται στο σωματικό επίπεδο, αυτό συμβαίνει επειδή είναι φαινόμενο που αφορά το σώμα. Και όταν έχει προσβληθεί ένα συγκεκριμένο όργανο, ως αιτία θεωρείται η κακή λειτουργία του οργάνου.Όμως, στην καθημερινή μας εμπειρία παρατηρούμε ότι Μια Άσχημη Ψυχολογική Κατάσταση, Μια Άσχημα Βιωμένη Διαπροσωπική Σύγκρουση,Η Απώλεια Του Νοήματος Της Ζωής, Η Υπερένταση Της Καθημερινής Ζωής, Όλα Αυτά, Επηρεάζουν Έντονα Την  Σωματική Μας Υγεία.Αντιστρόφως, σωματικές διαταραχές, μπορούν να μας εμποδίσουν να αισθανόμαστε καλά, μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την πίστη μας ή να μας κατακρημνίσουν σε βαθιά κρίση.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

Δεν θεραπεύεται ο  άνθρωπος διαχωρίζοντας την σωματική, την ψυχική, την κοινωνική και την πνευματική του διάσταση.Δηλαδή το σωματικό επηρεάζει το ψυχικό, όπως και το ψυχικό επηρεάζει το σωματικό.Δεν είναι σπάνιο το γεγονός.Ο Πόνος Της Ράχης Να Ανακουφίζεται Με Ξεμπλοκάρισμα Των Εντέρων.Οι παθογόνοι παράγοντες δεν είναι εχθροί της υγείας, αλλά σύμμαχοί της.Οι Καρκινογόνοι Παράγοντες Δεν Είναι Υπεύθυνοι Για Τον Καρκίνο  εκτός από ενα μικρό ποσοστό των περιπτώσεων.Αλλεργιογόνοι παράγοντες.απλά δεν υπάρχουν Όταν Εμφανίζεται Κάποιο Σύμπτωμα, γεγονός που θεωρείται ότι αποτελεί την αρχή της ασθένειας,Στην Πραγματικότητα Αρχίζει Η Διαδικασία Του Καθαρισμού, Της Επανεξισορρόπησης Και Της Θεραπείας.Εάν Το Σώμα Δεν Έχει Αρκετή Ενέργεια Για Να Βρει Εντελώς Την Ισορροπία Του, Εξαντλείται Μέσα Σε Αυτήν Την Προσπάθεια Και Δεν Εκπληρώνεται Ποτέ Η Θεραπεία Του. Αυτή Είναι Και Μια Από Τις Αιτίες Για Τις Οποίες

Πεθαίνουμε Εξαιτίας Της Ασθένειας 

 

 

 

Εδώ, όσο κι αν δεν είναι άμεσα κατανοητό.Οι Ιοί, Τα Βακτηρίδια Και Οι Μύκητες, κινητοποιούνται με διαταγή του εγκεφαλικού στελέχους, τη στιγμή που αρχίζει η επανεξισορρόπηση, για να βοηθήσουν να εκπληρωθεί η διαδικασία. Είτε για να φέρουν υλικά για να επανοικοδομήσουν τα κύτταρα που βλάπτονται, Είτε για να εκκενώσουν τα κύτταρα που αχρηστεύονται.Προφανώς, εάν η αρχική ανισορροπία ,υπήρξε υπερβολικά βαθιά, μακρά και υπερβολικά έντονη, ο καθαρισμός θα είναι τόσο βίαιος και τόσο έντονος που μπορεί να σπάσει τη ζωτικής σημασίας ισορροπία του οργανισμού και να προκαλέσει το θάνατό του.Αλλά, μια κι οι ασθένειες δεν είναι ασθένειες, και καθώς οι παράγοντες που αποκαλούνται μολυσματικοί εμφανίζονται τη στιγμή της διαδικασίας της θεραπείας,

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

Η θεωρία του Παστέρ καταρρέει προς όφελος μιας πολύ πιο δυναμικής θεώρησης, που έχει ως στόχο όχι την εξαφάνιση των παραγόντων καθαρισμού (ιοί) ή ανοικοδόμησης μύκητες και βακτηρίδια,αλλά την ενίσχυση της ισορροπίας.Σκεφθείτε σε ό,τι αφορά εσάς τους ίδιους.Πόσες φορές βρεθήκατε σε παρομοια κατάσταση.Όλες οι αλλεργίες, χωρίς εξαίρεση, είναι στην πραγματικότητα διαδικασία θεραπείας μιας τεράστιας εσωτερικής σύγκρουσης αποχωρισμού αφού είναι κάτι που εκδηλώνεται με σπυριά, δερματικά εξανθήματα, αναπνευστικές δυσκολίες.Η Αγχωτική Κατάσταση, Το Στρες είναι αυτό που προηγείται.Αυτό προκαλεί μια λίγο πολύ βαθιά και διαρκή ανισορροπία στον οργανισμό. Τότε γίνεται μια γενετική αλλαγή για να απεικονισθούν τα νέα δεδομένα της κατάστασής μας, μέσα στη δομή του DNA μας. Αυτό μοιάζει σαν η γενετική κληρονομιά μας να έχει αναλάβει ως αποστολή την παράδοση, την απομνημόνευση όλης της ιστορίας μας, για να διαβιβάσει την πληροφορία, στο μέλλον του ατόμου και του είδους του.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

Θυμάσθε που μιλήσαμε για την θεολογική, κυτταρική μνήμη; Το να πιστεύουμε επομένως ότι το συγκεκριμένο χρωματόσωμα είναι υπεύθυνο για την συγκεκριμένη ασθένεια είναι, για μια φορά ακόμα, σα να διαβάζουμε αντίστροφα την χρονική αλυσίδα των γεγονό-των Επομένως το να συμπεραίνουμε ότι αντικαθιστώντας κάποιο παθογόνο χρωμόσωμα με ένα υγιές μπορούμε να εξαφανίσουμε την ασθένεια.Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι με παρόμοιο συλλογισμό οι γενετιστές, που μας υπόσχονται θαύματα όπως άλλοι έκαναν με τον καρκίνο σαράντα χρόνια νωρίτερα, εμπλέκονται σε μια νέα μορφή αναθεωρητισμού, σχετικά με τα κύτταρα όμως αυτή τη φορά :¨Εάν σβήσω τη μνήμη κάποιου γεγονότος, σβήνω το γεγονός.¨Δεν σώζεται η ζωή του ασθενούς αφαιρώντας του ένα όργανο Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το όργανο πρέπει να θεωρείται μόνον ως το σημείο εκδήλωσης, μέσα από το οποίο προσπαθεί να εκφραστεί, η διαδικασία της θεραπείας. Σε καμία περίπτωση, δεν είναι η αιτία Η αιτία, είναι το έντονο στρες, το οποίο όταν λυθεί, ξεπεραστεί, επιτρέπει τη θεραπεία.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

 

Όταν αφαιρούμε το όργανο, δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά να αφαιρούμε ένα σημείο εκδήλωσης της ασθένειας. Και εάν η εσωτερική σύγκρουση μένει ακόμη ενεργή, ο οργανισμός θα βρει άλλα σημεία, συνήθως γειτονικά, για να συνεχίσει να εκδηλώνει αυτό που έχει ανάγκη να εκδηλώσει. Μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το Δώρο Θεού, που ακούει στο όνομα Βοτανι του Αγίου Ιωάννη; Λέω μήπως.Πάντως  η Λίμπερτυ συμφωνεί.

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: