RSS Feed

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ..

 

 

Παρακολουθώντας ένα διάσημο ( αμερικάνικο) διεθνές πρακτορείο ειδήσεων,να μιλά για τα οικονομικά χάλια του κόσμου, και παράλληλα να κάνει αναφορές στις μαυρες τρύπες του διαστήματος, έφερα στη μνήμη μου ένα χρονογράφημα του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, σχετικό με τις μαύρες τρύπες,που εγραψε τον Ιούλιο του 2010.Έλεγε ο Μητροπολίτης,Μέσα από την επιστήμη , μπορούμε να βρούμε πολλά θεολογικά μηνύματα.Επι παραδείγματι Εχουμε τις Μαύρες τρύπες.Λέγεται οτι η γή εάν γινόταν μια μαύρη τρύπα, θα έμοιαζε σαν μιαν ασπιρίνη.Πολλές οι θεωρίες για την δημιουργία αυτών των μελανών οπών Οπως αυτή που θέλει οι μαυρες τρύπες να προέρχονται από τον θάνατο των αστεριών.

 

 

 

 

 

 

Αυτές οι μαύρες τρύπες είναι χώροι τρομακτικής βαρύτητος και έλξεως, τόσο που δεν αφήνουν τα φωτόνια να φύγουν , γι αυτό και είναι μαύρες , σκοτάδι.Λόγω δε της τρομακτικής βαρύτητος, μετά απο εκατομμύρια χρόνια, θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα αστέρια και τους γαλαξίες, και θα καταστραφεί το σύμπαν. Ακόμα λένε, οτι εάν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει κάποιος να ταξιδέψει σε μια μαυρη τρύπα, και κατάφερνε να περάσει μέσα απ την ¨τρύπα¨ αυτή..θα παρέμενε μετέωρος στο χρόνο και στο χώρο.Εκτός εάν εύρισκε μια δίοδο, γιατί ¨εκεί¨ υπάρχουν τούνελ, τρύπες.( σκουληκότρυπες τις ονομάζει η επιστήμη), και περναγε την τρύπα, αυτόματα θα βρίσκονταν σε ένα άλλο σύμπαν, άλλο κόσμο..Δηλαδή σα να λέμε η μαύρη τρύπα είναιη μετανοια κι όποιος ζεί μέσα στην μετάνοια εν Χριστώ Ιησού, θα βρεί μιαν δίοδο, έναν διάδρομο, μια σκουληκότρυπα και θα βρεθεί Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ

 

 

 

δηλαδή ένα άλλο πνευματικό συμπαν όπου είναι άλλος κόσμος και ισχύουν άλλοι νόμοι και έτσι καταλαβαίνουμε τον θανατο την αιωνιοτητα.Δηλαδή βγαίνει η ψυχή περνάει την μαύρη τρύπα και βρίσκεται πάει σ ένα άλλο σύμπαν. πνευματικό που είναι Αλλος Κοσμος.Αγγελοι. Αρχαγελλοι ..Άγιοι.

 

Κάτι παρόμοιο περιγραφει ο Αγιος Ιωάννης Ο Θεολόγος, όταν στην Πάτμο βρέθηκε σε έναν άλλο κόσμο..οδηγημένος απο τον άγγελο, πήγε σε έναν ναό γιατί όλη η πόλις είναι ένας ναός.Και περιγράφει αυτά που εκεί είδε, με τα λόγια της εποχής του. Τους μάρτυρες, τους αγίους, μιαν άλλη εκκλησια.Ουτε ψάλτες, ούτε ιερείς, ούτε αρχιερείς.

Ο π. Ι. Ρώμανίδης έλεγε, το πώς η χάρις του Θεού, μεταδίδεται αδιαιρέτως,αμεθέκτως, κάπως όπως γίνεται η όλη διαδικασία αλλαγής και πολλαπλασιασμού των κυττάρων μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το πρώτο bigbang που έγινε και συνεχίζεται είδαμε τί φοβερά πράγματα δημιούργησε ηλίους, άστρα, γαλαξίες. Ομως είναι και το άλλο μεγαλύτερο bigbang που έγινε μέσα στο Παράδεισο, ανάμεσα στο θέλημα του Θεού και το θέλημα του ανθρώπου ( του Αδάμ ) ¨Οχι δεν θα κάνω αυτό που θές Εσύ ¨ είπε ο Αδάμ και να τί δημιούργησε τί κόσμο τί κατάσταση τί αμαρτωλούς.Ολα αυτά που βλέπουμε όλη αυτή τη φαντασία των δαιμόνων.Αυτό είναι το πραγματικό bigbang και τώρα το θέμα είναι πώς θα γίνει η συστολή.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Το κακό αποθρασύνεται

 

 

 

 

 

 

Το κακό αποθρασύνεται.Πως θα πάμε στις μαύρες τρύπες που είναι η μετάνοια.Τώρα αρχίζουμε να μαζευόμαστε.Ολα αυτά που ζούμε σήμερα τα τεχνολογικά, η πρόοδος είναι της φαντασίας των δαιμόνων.Τα αποτελέσματα τουπνευματικού  bigbang το αποτέλεσμα της Πτώσεως.Πρέπει τότε να έγινε σεισμός μεγατόνων.Δεν μπορούμε να τα φαντασθούμε αυτά που έγιναν τότε.Αυτά έλεγε ο Ιεράρχης, και νομίζω οτι είναι απόλυτα up to date με τα όσα παρακολουθούμε στο ¨γυαλι¨αυτές τις μέρες. Χαιρετε

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Το κακό αποθρασύνεται

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: