RSS Feed

ΤΟ ΓΕΛΕΚΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ… ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑΝΟ-ΒΙΟΝΙΚΟ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΛΕΚΑΚΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για βραχιολάκια..ολογράμματος

Είναι γεγονός οτι για ωρισμένα πράγματα πρέπει να μπορούμε να ακούμε τον βροντερό ήχο της…σιωπής..Οπως συμβαίνει με το πανίσχυρο φαινόμενο placebo…Παίρνεις ένα χάπι που σου συνέστησε ένας αστέρας της ιατρικής, της …δημοσιογραφίας, του στίβου, και ξαφνικά σου…περνάει το ζάχαρο…ο πόνος στη μέση…η κυτταρίτιδα..χώρια που βρίσκεις και…γαμπρό..Ολα αυτά σ έναν ταλαίπωρο κόσμο, που δεν του έφταναν όλα τα άλλα, έχει και συνανθρώπους του που τον κοροϊδεύουν εξώφθαλμα, κλέβοντάς του και τις λίγες οικονομίες του, πουλώντας του φύκια  για μεταξωτές κορδέλλες…Θα μου πείτε, καλά να πάθει , μια και αγνοεί τη λαϊκή σοφία, που θέλει τα μεταξωτα βρακιά, να αναζητούν και τα κατάλληλα……σκελια.

Αποτέλεσμα εικόνας για βραχιολάκια..ολογράμματος

Πριν ξεκινήσετε, διαβάστε στον σχετικό  ιστότοπο του www.nano.gr: Τί ακριβώς ειναι η νανοτεχνολογία, και μετα κάντε τις εκτιμήσεις σας..

Θυμάμαι πριν αρκετές δεκαετίες, τον καλό οικογενειακό γιατρό , που έρχονταν σπίτι μας οταν αρρωσταίναμε, μας εξήταζε, και με το χαμογελαστό του πρόσωπο να λάμπει, μας βεβαίωνε οτι ηταν ένα απλό κρυολόγημα , που θα περνούσε σε…3 ακριβώς μέρες…Το αστείο ήταν οτι σε τρείς μέρες είμασταν μια χαρά..βλέπετε είχαμε απόλυτη…πίστη στον καλό μας γιατρό..Πρίν 2 χρόνια όλος ο κόσμος, έτρεχε σαν παλαβός να αγοράσει κάτι πλαστικά βραχιολάκια, που υπόσχονταν λαγούς και..αγριογούρουνα..Λαμπερά ονόματα του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, της πασσαρέλας, φιγουράριζαν με το σχετικό αξεσουάρ στον καρπό τους..Απ τον πολιτικό κόσμο, μόνο ένας …ας πουμε που το επαιζε..πρωθυπουργός,( ακριβως ο γνωστος σας… αθλητικός,ποδηλάτης, δρομέας, κωπηλάτης, σκοπευτής, με το περιστροφο στο τραπέζι…το φόρεσε..

Ηταν τα..βραχιολάκια..ολογράμματος των 7,4 herz.. Ολα  προϊόν του φοβερού τελικά blacebo effect..


Ολα είναι  γεννήματα των δικών μας πανίσχυρων σκέψεων, που συνεχώς γεννιούνται.. είτε για καλό είτε για κακό..Να γιατί πρέπει να μην αφήνουμε τις σκέψεις μας , τους λογισμούς μας να χρονίζουν σε κάποιο πρόβλημα μας..αλλά να τους βάζουμε στην άκρη, κι αν μπορούμε να τους ξεχνούμε..

 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΝΟ-ΒΙΟΝΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ  Πολλή φασαρία  για κάποια σειρά προϊόντων που βασίζονταιστα υφάσματα  υπέρυθρης ακτινοβολίας 

 far infrared –fir  ( νανοτεχνολογία και γιλέκα, νανοβιονικό γιλέκο, nanobionic T-shirt, Nanobionic bandana, FIR-TEX, FIR-VEST κλπ.)   από γνωστό δημοσιογραφικό site το οποίο μάλιστα εμπορεύεται τα εν λόγω προϊόντα στο e-shop καταστημά του.

          Στο επίσημο site της εταιρίες fir-tex.com   Δεν γίνετε κανένας λόγος  για χρήση νανοτεχνολογίας nanotechnology.  Άρα δεν είναι προϊόν νανο-τεχνολογίας.Τα κύματα FIR είναι μήκους 7 έως 11 micron  όπως αναφέρεται στο επίσημο site της εταιρίας fir-tex.com). Άρα  τα κύματα της τεχνολογία FIR  δεν ανήκουν στο φάσμα της νανοτεχνολογίας  Ακολουθεί το κείμενο που ίδια η εταιρεία  FIR-TEX παραθέτει   και υποχρεώνει τους επισκέπτες του site της (fir-tex.gr) να το διαβάσουν πριν προχωρήσουν σε αγορά των προϊόντων της.


Αποτέλεσμα εικόνας για FIR-TEX

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά  την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη και τους όρους και προϋποθέσεις προτού προβείτε στην αγορά κάποιου προϊόντος.Το FIR-TEX είναι ιδιαίτερο, το FIR-TEX δεν είναι ένα απλό υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά, το FIR-TEX είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να υπερβάλλουν ως προς τα δυνατά οφέλη που το FIR-TEX μπορεί να προσφέρει και να προβούν σε αβάσιμους ή ψευδείς ισχυρισμούς τους οποίους η FIR-TEX απορρίπτει κατηγορηματικά. Πριν αγοράσετε κάποιο προϊόν θα πρέπει να γνωρίζετε καταρχήν ότι το FIR-TEX  δεν έχει σχεδιαστεί και δεν παρουσιάζεται σε καμία περίπτωση   ως ιατρική θεραπεία.

Επειδή δεν είναι…Στόχος της FIR-TEX είναι να εισαγάγει τα τεχνολογικά υλικά στην αγορά και τα προϊόντα της θα βοηθήσουν ορισμένα άτομα..να έχουν καλύτερη απόδοση ή να αισθανθούν καλύτερα ενώ κάποια άλλα δε θα αντιληφθούν καμία διαφορά ή θα αισθανθούν ακόμα και δυσάρεστα. Το πεδίο εφαρμογής του FIR-TEX είναι σχεδόν απεριόριστο. Μπορείτε όμως να κρίνετε μόνοι σας και εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα πρέπει να τα δοκιμάσετε προτού τα αγοράσετε.Οι διανομείς και οι εμπορικοί μας αντιπρόσωποι διοργανώνουν επιδείξεις, αλλά από τη στιγμή που  δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία, εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για πιθανές παρενέργειεςαπό τη χρήση των προϊόντων μας, επειδή πάντα μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση τους ή και να ζητήσετε πρώτα ιατρική συμβουλή.Παραδείγματος χάρη ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση ή άλλες επικίνδυνες ασθένειες/ανωμαλίες θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση του FIR-TEX ή θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτούν πρώτα το γιατρό τους……


Καπετανάκης Ηλίας http://www.nano.gr

 


Τα συμπεράσματα δικά σας..με μια παρατήρηση, αφού είμαστε τόσο ευκολόπιστοι, και έτοιμοι να αγοράσουμε ο,τιδήποτε μας πλασσάρουν,γιατί αγνοούμε….τα μηνύματα που μας έρχονται …για τις κάθε είδους αρρώστιες που μας καταδυναστεύουν και που, κατα την γνώμη των ειδικών είναι σε μεγάλο ποσοστό προϊόν της δικής μας κακής σκεψης;

 Οταν τα περίφημα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ δηλαδή ολοκληρος ο ιατρικός κόσμος, σκύβει το κεφάλι και ομολογεί οτι δεν έχει ιδέα πώς προκύπτουν..Και μόνοι ωρισμένοι ανοιχτόμυαλοι συζητούν για το..φαινόμενο του placebo,αλλά και του αντίθετού του nocebo, δηλαδή οτι ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ δημιουργούν τη όποια νοσηρότητα..

Οταν τέλος ο Χριστός βεβαιώνει τον ΑΡΡΩΣΤΟ .. (ισως τελικά όλοι να είμαστε πραγματικά υγιέστατα…άρρωστοι), οτι:

https://i1.wp.com/blogs.sch.gr/kantonopou/files/2009/11/anast1.jpg

εαν μπορεί να πιστέψει…τα παντα ειναι δυνατα σ αυτον που πιστευει…και δεν εννοεί φυσικά πίστη στον Ιδιο, γιατί αυτή η πίστη δεν χρειάζεται…σωματικές αποδειξεις,μια κι οι περισσότεροι άγιοι της Εκκλησίας μας, κάθε άλλο παρά απόλυτη υγεία είχαν..με πρώτο και καλύτερο τον Μέγα Παύλο να δηλώνει: ….και τη υπερβολη των αποκαλυψεων ,ινα μη υπεραιρωμαι, εδοθη μοι σκολοψ τη σαρκι ,αγγελος σαταν, ινα με κολαφιζη, ινα μη υπεραιρωμαι…υπερ τουτου τρις τον Κυριον παρεκαλεσα ινα αποστη απ εμου και ειρηκεν μοι αρκει σοι η χαρις μου η γαρ δυναμις μου εν ασθενεια τελειουται..Ομως αυτό είναι μια άλλη ιστορία..Η Αιώνια Αλήθεια, που θα τη πούμε μιαν άλλη φορά.

Χαιρετε..και μακρυα απο..γιλεκα, καλτσες, ρουχα, σαλτσες, και κυριως…γιαλαντζι θεραπευτες….

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

3 responses »

  1. Στην Ανατολή έχουν μια ιστορία : Κάποτε συναντήθηκαν στο δρόμο ένας διαβάτης και η πανώλη (πανούκλα). «Πού πηγαίνεις;» ρώτησε ο διαβάτης την πανώλη. Κι εκείνη απάντησε : «Πηγαίνω στη Βαγδάτη για να πεθάνω 5.000 ανθρώπους». Ο διαβάτης όμως πληροφορήθηκε ότι στη Βαγδάτη δεν πέθαναν 5.000, αλλά 50.000 άνθρωποι. Όταν επιστρέφοντας ξανασυναντήθηκαν ο διαβάτης της είπε: «Γιατί μου είπες ψέμματα ; Εσύ πέθανες 50.000». Και η πανώλη απάντησε:
    «Όχι κύριε , εγώ 5.000 πέθανα , οι υπόλοιποι
    πέθαναν από το.. φόβο τους».
    Θα μου πείτε παραμύθι…Συμφωνώ..Ομως κι ο φόβος,ξάδελφος του φοβερού Placebo είναι…δυστυχώς..

  2. Μακάρι να είναι έτσι.Σου εύχομαι καλή Χρονιά.

  3. Αποδειχθηκε τελικα οτι δεν ειναι ολα στο μυαλο μου. Λειτουργει και μπορω να πω οτι ΚΑΙ θεραπευει. Ισως οι βιομαγνητες που εχουν αυτα τα βοηθηματα υποβοηθουν τη δραση των ρουχων fir.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: