RSS Feed

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΕ;

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Χωρίς τροφή πεθαίνουμε σε ένα μήνα, πίνοντας.. νερό.

Χωρίς νερό, σε 10 ημέρες.Το νερό αποτελεί το 75% του σώματος το 90% του αίματος το 85% του εγκεφάλουΤο στεγνό στόμα είναι το τελευταίο σημάδι δίψας. Το σάλιο παράγεται ακόμη και στη χρόνια αφυδάτωση,  επειδή είναι ένα χωνευτικό ένζυμο. Η δίψα ή η ανάγκη για νερό στο κυτταρικό επίπεδο είναι κάτι εξ ολοκλήρου διαφορετικό. Η χρόνια αφυδάτωση φέρνει τα συμπτώματά της,

τα οποία μας έχουν μάθει να καλύπτουμε είτε με τρόφιμα είτε με φάρμακα. Όλα τα αεριούχα ποτά κάνουν τα κύτταρα και το σώμα

να χάνουν νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ζάχαρη και η καφεΐνη

 Η ζάχαρη και η καφεΐνη σ’ αυτά τα ποτά τραβούν το νερό από τα κύτταρα προκειμένου να διατηρηθεί η λεπτή ισορροπία του pH και των ηλεκτρολυτών στο αίμα. Αποτέλεσμα:  αφυδάτωση των κυττάρων. Ένας τρόπος να καταλάβετε αν είστε αφυδατωμένοι Είναι να ελέγξετε το χρώμα των ούρων σας.Εάν είναι σκούρα, πάντα, είστε αφυδατωμένοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Η λύση είναι μόνο μια.8 ποτήρια . την ημερα 2 λίτρα είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί η κανονική καλή υγεία…η κατανάλωση 2 λίτρων νερού ημερησίως απαιτεί προσπάθεια. Απαιτεί προγραμματισμό και πειθαρχία.Μην Σκέφτεστε ότι θα περνάτε τη ζωή σας στην τουαλέτα εάν πίνετε 2 λίτρα ημερησίως,

Η κύστη αποδυναμώνεται με την αδράνεια και…

ενισχύεται με τη.. χρήσηΌσο περισσότερο νερό πίνετε,τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η δύναμη και η ικανότητα της κύστης.  Τόσο πολύ που σύντομα δεν θα ειναι απαραίτητο να επισκέπτεσθε την τουαλέττα κάθε λίγες ώρες..

Η κλίμακα του pH του αίματος είναι.

7,3 – 7,45 για την ανθρώπινη ζωή...

Πιο όξινοι από 7,3 ..δηλαδή 7,2..7,1..πεθαίνουμε.

Πιο βασικοί από 7,45..δηλαδή 7,55..7,60 πεθαίνουμε.

Τόσο λεπτή ειναι η ισορροπια..

ΟΞΙΝΟ  1-2-3-4-5-6….

ΒΑΣΙΚΟ 7..8-9-10-11-12-13-14

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Όξινη και Αλκαλική διατροφή

ένα παράδειγμα του πόσο ¨εφευρετικό¨ είναι το σώμα

Εάν αδειάσετε ένα μπουκάλι κοκα κόλα σε 40 λίτρα νερού,το pH θα ελαττωθεί από 7,8 σε 4,6 αμέσως.

Εμείς όμως έχουμε πολύ λιγότερη ποσότητα αίματος:

μόνο 5 λίτρα.

Η επιβάρυνση με κόκα κολα, αλκοόλ, burgers και άσπρη ζάχαρη …. εξαντλεί τα αποθέματα του σώματος σε μέταλλα, βιταμίνες και ένζυμα.

Τα αποθέματα αυτά ..ήταν υποτίθεται για να χρησιμοποιηθούν για τις κανονικές λειτουργίες της ζωής , και όχι για να απαλλάξουν το σώμα από τα συνθετικά άπεπτα χημικά που….εσφαλμένα αποκαλούνται τροφές.

Αυτού του είδους η ρύθμιση καταναλώνει επίσης το

ελεύθερο οξυγόνο και προξενεί βλάβη στα κύτταρα και τους ιστούς μέσω της οξείδωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Όταν πίνουμε νερό, διευκολύνουμε το σώμα να κάνει το αίμα πιό βασικό Το pH του καθαρισμένου νερού της βρύσης είναι περίπου 8,4. Όσο περισσότερο μπορούμε να κρατήσουμε το αίμα πιό  κοντά στον υψηλότερο αριθμό, το 7,45,  τόσο πιό αργά γερνάμε.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του αίματος που είναι pH 7,3 και αίματος που είναι pH 7,45. Το υψηλότερου αριθμού αίμα  έχει 64% περισσότερο ελεύθερο οξυγόνο από το χαμηλότερο αριθμό.  Είναι μεγάλη διαφορά.Στη διάρκεια των χρόνων, μια τέτοια διαφορά στην καθημερινή επιβάρυνση σίγουρα μετράει.

Αραγε γνωρίζουμε.. είδος νερού πίνουμε;

Νερο..της βρύσης,πηγήςεμφιαλωμένο,

 φιλτραρισμένο, αποσταγμένομεταλλικό…

ΧΛΩΡΙΟ… τωρα ειναι μια ισχυρή νευροτοξίνη τόσο δηλητηριώδης που απαγορεύτηκε από τους διεθνείς κώδικες πολέμου.Σχηματίζει καρκινογόνες ενώσεις

( trihalo-methanes ) Προκαλεί καρδιακές παθήσεις και αρτηριοσκλήρωση..Σκοτώνει ΚΑΙ τα καλά βακτηρίδια μας,τα αποκαλούμενα προβιοτικά (probiotics). 

100 χρόνια πριν ο όρος καρδιακή προσβολή ούτε καν υπήρχε.  Η πρώτη κλινική περιγραφή καρδιακής προσβολής έγινε πριν το 1912. Δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη αρτηριοσκλήρωσης πριν από τον 20ο αιώνα.

Μόλις καθιερώνεται η χλωρίωση του δημόσιου πόσιμου νερού, τότε αρχίζουν να ανεβαίνουν στα ύψη οι καρδιακές παθήσεις.Το χλώριο φθείρει τις αρτηρίες και με αυτόν τον τρόπο διευκολύνει την εναπόθεση της LDL χοληστερόλης Το χλώριο όπως και τα αντιβιοτικά σκοτώνει τα ¨φιλικά βακτηριδία¨ που βρίσκονται στο παχύ έντερο, τα αποκαλούμενα προβιοτικάπου σκοπό έχουν τη σύνθεση βιταμινών.Ετσι Το πεπτικό σύστημα αναγκάζεται να λειτουργήσει με μειωμένη αποτελεσματικότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Πώς θα βγάλουμε το χλώριο από το νερό που πίνουμε;

Είναι απλό… Βάλτε το νερό σε μια γυάλινη κανάτα και το χλώριο θα εξατμιστεί  εάν το αφήσετε για 1-2 ώρες. Αγοράστε ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Ειναι πάμφθηνο..Ξεχάστε τις πολυδιαφημισμένες, πολύπλοκες συσκευές.. Αρκούν 70 -100 ευρώ.. Πάρτε ένα φίλτρο και για το μπάνιο σας.. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και είναι πορώδες. Όταν κάνουμε μπάνιο πολύ μεγάλες ποσότητες χλωρίου διεισδύουν στο σώμα μέσω των πόρων του δέρματος. Πλένετε τα λαχανικά και τα φρούτα με νερό από το οποίο έχει φιλτραριστεί το χλώριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Η τρέλα του εμφιαλωμένου νερού εκθέτει τους καταναλωτές που το εμπιστεύονται σε σοβαρούς κινδύνους υγείας.Έλεγχος ασφάλειας του εμφιαλωμένου νερού σπάνια γίνεται, αλλά μελέτες δείχνουν ότι βαριά μέταλλα και άλλες τοξικές χημικές ουσίες και βακτηρίδια  βρίσκονται στο εμφιαλωμένο νερό  που, ειρωνικά, πωλείται βασιζόμενο στους ισχυρισμούς περί «καθαρότητας». Ολλανδική μελέτη του 2004 διαπίστωσε ότι το 40 % από 68 μάρκες νερών που δοκιμάστηκαν ήταν μολυσμένα είτε με βακτηρίδια είτε με μύκητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εμφιαλωμένο νερό

Μην ξεχνάτε:

Το εμφιαλωμένο νερό χρειάζεται τεράστια παραγωγή πλαστικών μπουκαλιών.  Τεράστια μόλυνση!

Νερό: καθοριστικός παράγοντας καλής υγείας

Ένα από τα μεγάλα μυστικά μακροζωίας

των υπεραιωνόβιων πλυθυσμών του πλανήτη είναι το πεντακάθαρο, φυσικό νερό των περιοχών τους..

Από αύριο κιόλας..φροντίστε πολύ νερό και καθαρό…

Για να μην ξεχνιόμαστε…Αλλοι λαοί..διψουν και δεν εχουν…εμεις..το περιφρονούμε.

Χαιρετε και…πινετε ΝΕΡΟ

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

2 responses »

  1. Ευχαριστώ την Αννα για την επισήμανση. Η παραπομπή στα φιλτρα νερού, είναι απόλυτα κατατοπιστική.Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα απλο φίλτρο ενεργού άνθρακα, και το οζονοποιώ για 10 λεπτά. Γενικά οι UV λάμπες με φοβίζουν. Διπλά συμφωνώ με το φίλτρο για το ντούς. Τελικά το χλώριο είναι σωτήριο, μέχρι τη βρύση μας. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να το αφαιρούμε τελείως.

  2. Ενδιαφέρον άρθρο, Πρέπει να μας προβληματίζει όλους. Εγώ εχω ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ του να χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: