RSS Feed

In memoriam…OTTO WARBURG..AND THE TREATMENT OF CANCER..

copyright   https://kosmaser.wordpress.com/ ©

Ο Γερμανός Otto Warburg ,τιμήθηκε με δύο βραβεία Νόμπελ . Hταν βιοχημικός και φυσιολόγος, εβραϊκής καταγωγής. Υπήρξε μαθητής του διάσημου χημικού Έμιλ Φίσερ. Απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα στη χημεία το 1906, με μια εργασία πάνω στα πολυπεπτίδια, και μετά στράφηκε στην ιατρική. Από το 1931 υπηρέ-τησε ως διευθυντής στο Ινστιτούτο Φυσιολογίας των Κυττάρων Κάιζερ Γουλιέλμος στο Βερολίνο. Ασχο-λήθηκε ιδιαίτερα με την κυτταρική αναπνοή και οι εργασίες του πάνω στις οξειδο-αναγωγικές διαδικασίες στο ζωντανό κύτταρο υπήρξαν εξαιρετικά σημαντικές. 
Το 1931 τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ φυσιολογίας και ιατρικής για την ανακάλυψη της δομής και του μηχανισμού δράσης των αναπνευστικών ενζύμων (κυτοχρωμάτων). Διαπίστωσε ότι το συστατικό του αναπνευστικού ενζύμου στο οποίο οφείλεται η μετα-φορά οξυγόνου κατά την τελική οξείδωση είναι ο σίδηρος. Η μελέτη της κυτταρικής αναπνοής έδωσε την πρώτη εξήγηση για τον χημικό μηχανισμό της δράσης των ενζύμων. 
Πολλές εργασίες του Β. είναι αφιερωμένες στη μελέτη της φωτοσύνθεσης των φυτών, της ζύμωσης και του μεταβολισμού στα κύτταρα των όγκων. Η τελευταία εργασία τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να αναπτύσσονται στο σώμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου, σε αντίθεση με τα φυσιολογικά που είναι αερόβια. Η ανακάλυψη αυτή είχε μεγάλη σημασία στην κατανόηση του μηχανισμού ανάπτυξης των νεοπλασιών και στη δυνατότητα ελέγχου τους. Οι έρευνες του Β. πάνω στον καρκίνο έκαναν δυνατή την επιβίωσή του στη ναζιστική Γερμανία, παρά το γεγονός ότι ήταν Εβραίος.

 

Το 1941 απομακρύνθηκε από τη θέση του, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ, ο οποίος φοβόταν ο ίδιος για καρκίνο του φάρυγγα, φρόντισε για την επιστροφή του Β. στις έρευνές του. Το 1944 ο Β. προτάθηκε ξανά για το βρα-βείο Νόμπελ, αλλά η ευκαιρία χάθηκε, γιατί σύμφωνα με τη ναζιστική πολιτική εκείνης της εποχής απα-γορευόταν στους Γερμανούς να δέχονται τέτοια βραβεία.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Krebs

 

Οι περισσότεροι τον αγνοούν, αν και ξέρουν τον μαθητή του Krebs, αυτόν με τον γνωστό ¨ΚΥΚΛΟ¨ ΤΟΥ και  δι-δάσκονται τις ανακαλύψεις του Krebs…

¨Αποκαθηλώνουν¨ τον δάσκαλο και τιμούν τον μαθητή. Δεν έχουν τιμηθεί πολλοί με δύο βραβεία Νόμπελ.

 

 

 

Η γλυκόζη , παράγεται κυρίως από το συκώτι, όπως κι αυτή που καταναλώνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο εγκέφαλοςενώ τα φυσιολογικά κύτταρα χρησιμοποιούν γλυκόζη που παίρνουν από τις τροφές, και που αποθηκεύεται στούς μύς σε ποσότητα 400-600 γραμ. μόνο.

 

 

 

 

Τα καρκινικά κύτταρα έχουν PH γύρω στο 5 και είναι πολύ δύσκολο στα κύτταρα αυτά να αναπνεύσουν κανονικά, δυστυχούν κυριολεκτικά, σ ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνοΗ ζωή χωρίς οξυγόνο ή ανα-εροβίωση των καρκινικών κυτ-τάρων είναι ένας κανόνας χωρίς καμία εξαίρεση δήλωνε ο Warburg.

 

 

 

 

Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μιαν απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα ζουν με τη ζύμωση της ζάχαρης.

 

 


·Το χαμηλό PH και  η ανάγκη καταβρόχθισης γλυκοζης,είναι χαρακτηριστικά των κυττάρων αυτων,όπως και η επιτυχής άμυνα τους στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Οι περισσότεροι ίσως δεν γνωρίζουν τον τομογράφο εκπομπής ποζιτρονίων (PET). Υπερτερεί σημαντικά έναντι της κλασσικής αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας, γιατί μπορεί να δείξει καρκινικές βλάβες σε περιοχές που στην απλή αξονική φαίνονται καθαρές.

 

 

Μια εξέταση με PET κοστίζει πολυ πιο ακριβά από την αξονική τομογραφία.

 

 

Η όλη λειτουργία τους, βασίζεται στην πρόσληψη ραδιενεργούς γλυκόζης και χρησιμοποιώντας το PET τον τομογράφο εκπομπής ποζιτρονίου, μπορούμε να δούμε σε ποια σημεία του σώματος πηγαίνει αυτή η ραδιενεργος γλυκόζη, και έτσι να εντοπίσουμε τις περιοχές ηυξημένης κατανάλωσης ζάχαρης πολύ πριν αυτές φανούν σε οποιαδήποτε άλλη εξέταση.Όπου απορροφάται περισσότερη ζάχαρη υπάρχει και υποψία όγκου. Σημειωτέον ότι ο PET θεωρείται η πιο προχω-ρημένη τεχνολογικά εξέταση μεταστάσεων, αλλά και διαγνώσεως καρκίνου.

 

 

 

 

 

Γιατί άραγε δεν ενημερώνουμε τους τρομοκρατημένους ασθενείς, που δεν γνωρίζουν τίποτα απ’ όλα αυτά, Να Απορρίψουν Τις Πατάτες, Τα Αναψυκτικά, Τα Γλυκά κ.λ.π. που προσφέρουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, στα τρελλά για ζάχαρη καρκινικά κύτταρα;

Βλέπουμε λοιπόν ότι εφαρμόζουμε τις αρχές του Warburg στη διαγνωστική πρακτική αλλά από την άλλη μεριά δεν πληροφορούμε τον κόσμο για τη σωστή διατροφή στην περίπτωση του καρκίνου Εχουμε μιαν εξαιρετική εξέταση αίματοςτην LDH  (γαλακτικη αφυδρογοναση ή δεϋ-δρογονασηΗ LDH Βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα όπου μετέχει στο,μεταβολισμό της γλυκόζης.Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύς γενικότερα και στο ήπαρ.Το επίπεδό της στο αίμα αυξάνει όπως και της SGOT στο έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα σε 2 εβδομάδες. Επίσης, αυξάνει σε μυϊκή δυστροφία και σε αρκετές παθήσεις του ήπατος
Αυτά που εν προκειμένω μας ενδιαφέρουν είναι.. τα ισοένζυμά της ,υπάρχουν 5 κατηγορίες ισοενζύμων.Αν αυτά είναι ανεβασμένα, μπορούμε να μιλήσουμε για βέβαιες υποψίες καρκίνου. Συχνά η αύξηση της LD3,είναι η πρώτη ένδειξη για την παρουσία καρκίνου. Η LD3 αυξάνεται σε προχωρημένο καρκίνο και κακοήθες λέμφωμα καιμειώνεται μετά από επιτυχή θεραπεία.Γιατί δεν ξέρει ο κόσμος για την LDH και τα ισοένζυμά της;

 

 

Τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια τα ξέρουν οι πάντες. Περίπου 50% των ασθενών με κακοήθη νεοπλάσματα παρουσιάζουν αλλοιώσεις της εικόνας της LDH κατά την ηλεκτροφόρηση των ισοενζύμων της.Πολλές όμως φορές, οι αλλοιώσεις αυτές δεν είναι ειδικές και δεν έχουν μεγάλη διαγνωστική αξία. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, την αύξηση του LDH-5 ισοενζύμου στο καρκίνωμα του προστάτη, και του LDH-3 ισοενζύμου στα κακοή-θη λεμφώματα και στην ενεργό χρόνια κοκκιοκυτταρική λευχαιμίας.

 

 

 

.


Μήπως η δίαιτα ομαλοποιεί μόνη της την LDH και τα ισοένζυμά της; Μήπως η LDH και τα ισοένζυμά της επηρεάζονται από τη ζάχαρη; Αν μία βασική ιδιότητα του καρκινικού κυττάρου είναι: η καταβρόχθιση ζάχαρης όπως δείχνει το PET, και η έλλειψη οξυγόνου, τότε η θεραπεία μήπως είναι τα πικρά;

 

 

alt

 

Αν υπάρχει έλλειψη οξυγόνου μήπως οι τροφές που περιέχουν οξυγόνο είναι η θεραπεία; Αν το PH είναι το πρόβλημα, τότε οι αλκαλικές τροφές,το αντίθετο του όξινου PH, μήπως είναι μια λύση στο πρόβλημα;

 

 

ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟ..

 


Τα φύλλα της ελιάς,επί παραδείγματι, που είναι εξαιρετικά πικρά, ύστερα απ την απλή πολτοποίησή τους, την ωρίμανση του πολτού για 42 ώρες,και την λήψη τους για ένα 20ήμερο,αν ανεχθεί κανείς την απόλυτη πίκρα.Βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος, και αποθαρρύνει τα όποια καρκινικά κύτταρα, έχουν εμφανισθεί, και κοροϊδεύουν το άνοσο μας σύστημα.. να συνεχίσουν το φθοροποιό έργο τους.

 

 

Εδώ πρέπει να σημειωθεί το γεγονός οτι σαν κοινωνία Έχουμε Απορρίψει την πικρή γεύση. Μοναδικό κριτήριο μας είναι η γλυκιά γεύση ακόμα και στις μελιτζάνες Σαν γλύκισμα , σας τις προσφέρει ο μανά-βης.Η ηδονή του λάρυγγα.Πηγαίνουμε ενάντια στη φύση.

 

 

 

Ας δούμε μιαν άλλη παράμετρο. Αυτή της χλωροφύλλης.Τα φύλλα της ελιάς έχουν πολλή χλωροφύλλη. Τι προσφέρει η χλωροφύλλη στα φυτά; Συμμετέχει στη διαδικασία παροχής οξυγόνου. Επιπλέον,  Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί τόσα εκατομμύρια γυναικών πασχίζουν να προσλάβουν ασβέστιο αποκλειστικά απ το γάλα και τα γαλα-κτοκομικά, που δεν τους προσφέρουν το παραμικρό, ή πάλι τα φάρμακα που αφαιρούν αντί να προσθέτουν ασβέστιο ,τί ποσότητες ασβεστίου και σιδήρου περιέχουν τα φύλλα της ελιάς ; Οποιοσδήποτε γεωπόνος ξέρει πως στο όξινο PH του εδάφους το διορθώνει το ασβέστιο.Ξανακοιτάξτε τη φωτογραφία.Αυτό είναι το πικρό ραδίκι.ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.Υπάρχει παντού.Είναι δωρεαν, αν το μαζέψετε μόνοι σας.Βάλτε το στον ατμομαγειρα για 15 λεπτά, και φάτε το με λίγο λάδι και άφθονο λεμόνι..ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ,Μάθετε τα παιδιά σας να το αγαπούν.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

 

 

 

PH 0-7 όξινο, PH 7 ουδέτερο, PH 7-14 αλκαλικό, Αν έχει όξινο PH το έδαφος π.χ. 5 ρίχνουμε ασβέστιο και γίνεται ουδέτερο.Το ίδιο γίνεται και στον άνθρωπο. Το ασβέστιο φτιάχνει το PH που στα καρκινικά κύτταρα είναι όξινο.

Η τεράστια ποσότητα ασβεστίου των φύλλων της ελιάς 770 mg στα 100 γραμμάρια,είναι εύκολα απορ-ροφήσιμη και διορθώνει βαθμιαία την όξινη κατάσταση των καρκινικών κυττάρων.

Η πικρή γεύση, η χλωροφύλλη, το ασβέστιο, η eleupeine και άλλες ίσως άγνωστες ουσίες επιδρούν με την τεράστια παροχή οξυγόνου, στη διόρθωση του PH και την κατάργηση της ανάγκης για ζάχαρη.

Αν όμως παράλληλα με τα φύλλα ελιάς καταναλώνει ο ασθενής γλυκά, αναψυκτικά,πατάτες, κ.τ.λ., δηλαδή ακατάλληλες τροφές, η αγωγή καθίσταται χωρίς νόημα. Ας μην ξεχνάμε οτι : από παλιά το πικρό ταυτιζόταν με το φάρμακο. Από πού παίρνει σήμερα ο άνθρω-πος πικρές τροφές για να καταπολεμήσει την ακόρεστη μανία των καρκινικών κυττάρων για ζάχαρη; Μήπως είναι λάθος το PET που βασίζεται στην αρχή της σεσημασμένης γλυκόζης;

Κανείς ποτέ δεν αναρωτιέται.Γιατί δεν παθαίνουμε καρκίνο του λεπτού εντέρου;

 

 

 

Έχουμε ακούσει για καρκίνους του παχέος εντέρου. Γιατί τόσο σπάνια έχουμε καρκίνους του λεπτού εντέρου;Ποιες είναι οι ουσίες που εμποδίζουν την εμφάνιση καρκίνου στο λεπτό έντερο; Η αλκαλικότητα; Αλκαλικό PH ή άλλη αιτία; Μήπως εδώ κρύβεται το μυστικό;

 

 


Χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες.
Επικίνδυνα τα φύλλα της ελιάς. Ακολουθήστε τη θεραπεία σας  φώναζαν σε όλους τους τόνους οι ειδικοί.

Απ την άλλη πλευρά ο¨ κομπογιαννίτης¨ Watson νομπελίστας – ναι αυτός που ανακάλυψε το DNA – δήλωνε πως η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες είναι ένας σωρός απο ακαθαρσίες. Η δήλωση-διακήρυξη του, αποκρύπτεται επιμελώς.

 

 

 

Για διατροφή βέβαια κουβέντα

Άλλωστε δεν διδάσκεται στις ιατρικές σχολές.

Έχουν άραγε λάθος πολλοί Γερμανοί ογκολόγοι– όπως έγραψε ο Der Spiegel – που με θάρρος δήλωσαν πως: 

οι ίδιοι αν πάθαιναν καρκίνο δεν θα έκαναν ποτέ χημειοθεραπεία;

 

alt

 

 

Μόνο για το μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύ-μονα υπάρχουν δεδομένα που δείχνουν βελτίωση και η βελτίωση αυτή φτάνει στο χρονικό διάστημα των 3 μηνών. Στους καρκίνους: Του Μαστού, Του Εντέρου, Των Πνευμόνων Που Πεθαίνουν Οι Περισσότεροι Δεν Ανταποκρίνονται.Στους μεγάλους όγκους Εμφανίζει Περιορισμένη Αποτελεσματικότητα.

Η χρήση της χημειοθεραπείας τη στιγμή που έχει ελάχιστες πιθανότητες να αποδειχθεί αποτελεσματική είναι: στην καλύτερη περίπτωση βλακεία και στη χειρότερη έγκλημα και όμως επιμενουν να μας λένε να συνεχίσουμε αυτές τις θεραπείες.Ο λόγος είναι ο οικονομικός.Το κύκλωμα του καρκίνου που έχει τζίρο 10 τρις δολλάρια ετησίως,θα καταρρεύσει αυτόματα. Αυτό το σύστημα που δηλώνει δεν μπορούμε να σε θεραπεύσουμε,σου προξενούμε ε-μετούςχάσιμο στα μαλλιά, μαρτύρια στον κάθε άνθρωπο που πέφτει στα νύχια του, τονίζει να μη δοκιμάσει ο καρκινοπαθής καμιά άλλη αγωγή.

 


Οι αρχαίοι Έλληνες 
έλεγαν:

timeo Danaum  et dona ferentes

δηλαδή:φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες,διότι τα δώρα τυφλώνουν τα μάτια της σκέψης.Ζούμε σ’ ένα αγνό κόσμο και οι πιο αθώες εταιρίες είναι οι φαρμα-κευτικές μιας και δεν λαδώνουν ποτέ. Δεν υπάρχουν δωρεάν συνέδρια, δεν υπάρχουν παροχές στους γιατρούς, δεν υπάρχουν ιατρικοί επισκέπτες, ο καρκίνος είναι η πιο ιάσιμη ασθένεια σήμερα με τις χημειοθεραπείες, όπως δηλωνει διάσημος καρκινολόγος.

 

 

 

Ο λόγος λοιπόν είναι απλός.Τα κότερα, οι βίλες και οι παροχές απειλούνται.Θα αφήσουν οι ¨καρχαρίες¨το χυμό από τα φύλλα ελιάς; Όπως έγραψε η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» Ο καθηγητής βασίζεται στη θεωρεία του Warburg αλλά ανησυχεί για τις φαρμακευτικές εταιρείες. Θα τον αφήσουν αναρωτιέται δημόσια

ΤΟ ΒΗΜΑ, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007, σελ. Α9; 

Εσείς τι λέτε Δεν υπάρχουν μελέτες για τα φύλλα της ελιάς φωνάζουν;

 

 

 

Έχετε μήπως δει κανένα γιατρό να το χορηγεί στους ασθενείς του; Η Κίνα πραγματοποίησε μελέτη σε 300.000 άτομα μαζί με το Πανεπιστήμιο Cornel των ΗΠΑ σχετικά με το σελήνιο επί 10 έτη.Είδατε τη μελέτη δημοσιευμένη πουθενά; Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.Το σελήνιο προλαβαίνει τον καρκίνο και βοηθάει τη θεραπεία του στο αρχικό στάδιο μαζί με βιταμίνη Ε.Βέβαια και το κράτος πληρώνει πολλά λεφτά στις φαρμακοβιομηχανίες, μπαίνει μέσα, χρωστάμε παντού μας λένε, δεν δίνει λεφτά στουςεργαζόμενους όμως τα φάρμακαγια τις χημειοθεραπείες πάντοτε υπάρχουν και μάλιστα δωρεάν.

 

 

alt

 

Συμπερασματικά:

Ο Πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίαςτον Ιούνιο του 2004 έκανε την εξής δήλωση:Μία φίλη μου είχε καρκίνο και είχε διάρκεια ζωής για 2 μήνες.Ακολούθησε την θεραπεία του Max Gerson και τώρα έπειτα από 8 χρόνια είναι τελείως καλά. Πρέπει να προσεχθεί αυτή η θεραπεία.Δήλωσε τίποτα άσχημο αυτός ο άνθρωπος; Είπε μόνο την εμπειρία του. Όμως το κατεστημένο δεν τα θέλει αυτά. Απειλείται. Οι οικονομικοί λόγοι που είπαμε.

 

 

Όπως είπαμε η χλωροφύλλη δίνει οξυγόνο στον οργανισμό και πολλά ένζυμα και αυτά  έκαναν καλά τους καρκινοπαθείς.

alt

Να μην ξεχνάμε οτι:Το συκώτι κρύβει το μυστικό της πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.Αυτό πίστευε και ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. Ζέντ Γκιόργκι. Και ο λόγος είναι απλός.

 

 

 

 

Το συκώτι παράγει την χολή.Θέλει πικρές ουσίες για να λειτουργήσει και τα φύλλα της ελιάς έχουν μια πικρή, ιαματική γεύση. Τα πειράματα του Γκιόργκι ήταν εντυπωσιακά στην καταστολή καρκίνων με την λειτουργίατου συκωτιού.Γιατί κρύβονται ακόμα και από τους γιατρούς;Η αλήθεια είναι σαν το ελατήριο.Την πιέζεις, την πιέζεις αλλά κάποια στιγμή πετάγεται με δύναμη.

 

Ο φόβος σταματάει το μυαλό να λειτουργεί κανονικά. Η αλήθεια ελευθερώνει. Νικάει το φόβο. Κάνε τη χημειοθεραπεία σου. Τώρα. Χάθηκες. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Οι New York Times αναφέρουν τον De Andrew Weil ως τον πιο γνωστό γιατρό της Αμερικής.


alt

 

Αυτός ο καθηγητής Ιατρικής αναφέρει την ύπαρξη κλινικών για πλουσίους με €35000 την εβδομάδα όπως και για θεραπευμένους από τον καρκίνο.Οι πλούσιοι έχουν τις κλινικές τους. Ο Ρήγκαν είχε καρκίνο κακοηθεστάτης μορφής και έγινε καλά με Carnivora, ένα φυτικό σκεύασμα από την Γερμανία όπως είχε γραφτεί, χωρίς ποτέ να διαψευσθεί. Η θεραπεία Moerman στην Ολλανδία είναι η μόνη  εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου με διατροφή που έχει αναγνωρισθεί από το Ολλανδικό κράτος. Έχει μεγάλα ποσοστά επιβίωσης στα αρχικά στάδια. Οι Ελβετικές κλινικές ακολουθούν επίσης θεραπευτική προσέγγιση με διατροφή. Οι θεραπείες αυτές όμως δεν είναι πανάκεια. Ένας που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δεν θα θεραπευθεί.

 

 

 

Θα έχει όμως καλύτερη ποιότητα ζωής από τις συμβατικές θεραπείες. Το να δέχεσαι την χημειοθεραπεία είναι σαν να παίρνεις ποντικοφάρμακο είπε ένας παθών. Ας απαντήσουμε ειλικρινά στους εαυτούς μας σχετικά με τις θεραπείες του καρκίνου και ας διαλέξουμε. Η αλήθεια περνάει από τρία στάδια όπως έλεγε ο Σοπενχάουερ.

Πρώτα προσπαθείς να την γελοιοποιήσεις.Έπειτα επιτίθεσαι βίαια σ’ αυτή και στο τελικό στάδιο την αποδέχεσαι. Ελπίζω η αναζήτηση της αλήθειας που γίνεται με καλή προαίρεση,τόσο από τους γιατρούςόσο και από τους ασθενείς,να ανάψει το φως της υποψίας για τον ρόλο των λίγων. Και τότε θα αλλάξουνγιατί το φάρμακο για τον καρκίνο είναι μπροστά στα μάτια όλων των γιατρών.

Τους βρίζουμε. Δεν τους πάμε.Δεν τους χωνεύου-με.Αιματοκύλισαν τον κόσμο κάποιες δεκαετίες πρίν, ακούγοντας κάποιον με δυνατή πειθώ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

Σωστά μαντέψατε, η πλειοψηφία των πιό πάνω αναφερομένων πώς να το κάνουμε είναι Γερμανοί.

 

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

6 responses »

 1. Αγαπητε φιλε, το μελι ειναι απο μονο του μια ιδιαιτερη κατηγορια, ομως δεν εχει σχεση με το καρκινικο κυτταρο.Βοηθα το ανοσο συστημα να αναπτυξει τα μακροφαγα του, αλλα το καρκινικο κυτταρο ξερει να φυλαγεται, κι αυτο δεν κατι που μας προεκυψε ξαφνικα. Τα ογκογονιδια υπαρχουν στο γενετικο μας υλικο, και δεδομενες καταστασεις τα¨απασφαλιζουν¨κι ετσι προκυπτει καρκινος, Τρανταχτο παραδειγμα το καπνισμα….Αποψη μου οσο λιγωτερα γλυκα…τοσο καλυτερο..Κι εγω βαζω μελι στο χαμομηλι μου, και στο ψωμι με βουτυρο , κι αυτο ειναι ολο..

 2. Για το μέλι τί έχουμε να πούμε ? Διαβάζω διάφορες αντιφατικές θεωρίες. Η μία κατηγορία λέει ότι είναι αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες (ειδικά άν συνδυασθεί με κανέλα) και η άλλη ότι επειδή έχει μεγάλη συγκέντρωση υδατανθράκων βλάπτει. ¨Εχουμε κάποια εμπεριστατωμένη άποψη επ’ αυτού ? Και ειδικώτερα όσον αφορά τον καρκίνο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.

 3. Αγαπητε φιλε, νομιζω πως με αδικεις.Ποτε δεν θα τολμουσα ( όχι μονον εγω, αλλα κι ο καθενας που σεβεται τον εαυτο του και την ιστορια ) να συγκρινω την μορφη του Ιπποκρατη με τους δυναστες των λαων ανα τους αιωνες…( άλλο εάν είναι κορυφαιοι επιστημονες…το ένα δεν αναιρει το άλλο..)
  Θα σε παρακαλουσα να ανασκευασεις ο,τι εγραψες, αφου πρωτα ριξεις μια ματια σ ό,τι ειχα αναφερει πριν…δυο χρονια στην άλλη ιστοσελιδα μου.
  http://kosmaser.pblogs.gr/2015/06/to-pikro-mystiko.html

 4. (ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ..) ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕς ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ! «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής
  μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του
  υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του
  αλμυρού.Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η
  θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας
  ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα
  δύναμη».
  . Ο Ιπποκράτης
  τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής
  ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα.

 5. Για το γάλα δεν γενναται θέμα, το αφήνουμε για τους…άλλους.Πατάτες τρώμε, μόνο στον ατμό ( πηγή καλιου). Προϊοντα σταριού, περιωρισμένα. Ρύζι μόνο με φακές και ρεβύθια. Κι απο γαλακτοκομικά φέτα.Καλή χρονιά.

 6. Για τον έλεγχο της γλυκόζης, για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου, κόβουμε εκτός από τις πατάτες, και τους υπόλοιπους υδατάνθρακες (δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι). Επίσης με το γάλα τι γίνεται. Το κόβουμε η όχι; Για από την μία έχει αλκαλικό Ph πράγμα καλό για την αντιμετώπιση του καρκίνου αλλά από την άλλη έχει τον δισακχαρίτη λακτόζη (γλυκόζη και γαλακτόζη).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: