RSS Feed

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ..

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαραθωνοδρόμο

 

 

Εδώ και πολλά χρόνια δεν τα πάω καλά με το γάλα. Δέχομαι να πίνει κάποιος που απλά του αρέσει σαν ρόφημα.Δεν δέχομαι να το πίνει σαν κύρια πηγή ασβεστίου.

Δηλώνω  κατηγορηματικά, οτι δεν έχω τίποτα με τις εταιρείες που το διακινούν στη χώρα μας.Τη δουλειά τους κάνουν, εκμεταλευόμενοι άριστα το marketing, και την αφέλεια των συμπατριωτών μας.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο

 

 

 

Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο .

Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παστερίωσης.

Χιλιάδες εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι εκείνοι που πίνουν 3 – 4 ποτήρια γάλα την ημέρα, έχουν τα χαμηλότερα επίπεδα του ασβεστίου στο αίμα.Αυτό είναι άσχημα νέα για εκείνους που ενδιαφέρονται για την υγεία των οστών τους και που πίστευαν ότι το γάλα ήταν μια εύκολη λύση στο πρόβλημα αυτό.

 

 

 

Στην πραγματικότητα, η καλύτερη πηγή ασβεστίου για τον άνθρωπο είναι στα φρούτα και τα λαχανικά που τρώτε.Και υπάρχουν άλλες πηγές για ασβέστιο που ξεπερνούν πολύ κάθε τι που μπορείς να βρεις στο γάλα. τα πράσινα λάχανα και άλλα σκούρα  λαχανικά είναι όλα άριστες πηγές απορροφήσιμου ασβεστίου. τα πράσινα λάχανα ανεβαίνουν στα 300 mg και τα πράσινα από τα γογγύλια περιέχουν 450 mg.

Άσχημα νέα. Η διαδικασία της ομογενοποίησης δημιουργεί το ένζυμο που ονομάζεται οξειδάση ξανθίνης (xanthine oxidate)που καταστρέφει τις αρτηρίες σας και να συμβάλλει στην πρόκληση καρδιαγγειακών παθήσεων και τη δημιουργία της αρτηριακής πλάκας.Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του ομογενοποιημένου γάλακτος, το γάλα «σταθεροποιείται» με τοξικές ουσίες από πολλά γαλακτοκομεία.Για να προσδιορίσετε αν το γάλα που αγοράζετε είναι σταθεροποιημένο, δοκιμάστε αυτό το εύκολο τεστ.

Ρίξτε λίγο γάλα σε ένα ποτήρι και αφήστε το να μείνει έξω από το ψυγείο.

Εάν το γάλα γίνει ξινό, δεν έχει σταθεροποιηθεί. Εάν ομως γίνει πικρό, έχει χημικώς σταθεροποιηθεί.

Αυξητική ορμόνη γάλακτος βοοειδών.

Για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος, πολλές αγελάδες σήμερα εμβολιάζονται με την αυξητική ορμόνη των βοοειδών (BGH) που προκαλεί λοιμώξεις στους μαστούς τους. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζονται με μια μυριάδα αντιβιοτικών και φαρμάκων sulfa.

Τα ιχνοστοιχεία των φαρμάκων αυτών βρέθηκαν στο γάλα τους και να καταλήγουν σε εκείνους που ήπιαν αυτό το γάλα.Ελλείψεις και ασθένειες που έχουν συνδεθεί με το γάλα.

Ομογενοποιημένο, σταθεροποιημένο και BFH γάλα έχει συνδεθεί με την  έλλειψη σιδήρου, αλλεργίες,διάρροια, παραρρινοκολπίτιδα, κράμπες,κρυολογήματα και γρίπη, διαβήτη, οστεοπόρωση,άσθμα,δυσκοιλιότητα, χρόνια κόπωση, πονοκεφάλους, ακμή, παχυσαρκία, αρθρίτιδα,Νόσο του Lou Gehrig, καταρράκτη, αναιμία, γαστρεντερική αιμορραγία, 

αρτηριοσκλήρωση και  άλλες ασθένειες.

 

 

 

Αυτο μαλιστα Αν και λιγο ακριβο Η Βιομηχανία Γάλακτος Έχει Κάνει Καλή Δουλειά Στην Πλύση Εγκεφάλου Μας Στο Να  Πιστέψει Ότι Το Γάλα Είναι Καλό Για Εμάς.Δεν Είναι Αλήθεια.

Εδώ είναι δύο βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε που θα τεκμηριώνουν τα όσα είπα:

The Deadly Poison, by Robert CohenThe Milk Book, by William Campbell Douglas.

Πηγή: Ira Marxe-CEO, Good Health Supplement.

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

2 responses »

  1. Δεν το λέγω εγώ , ούτε το ισχυρίζομαι, αλλά φίλος του ιστολογίου κτηνίατρος, οτι το βρωμερότερο προϊον που βάζουμε στο σπίτι μας, είναι το..γάλα. Γι αυτό και οι βιομηχανίες φροντίζουν να το καθαρίσουν απ τους παθογόνους μικροοργανισμούς, στερώντας το ταυτόχρονα κι απο κάθε ωφέλιμο στοιχείο του. Αν και το μόνο που θα το έκανε χρήσιμο, έιναι το λίπος του, το …αποκορυφώνουν και το πουλάνε χωριστά, και μας σερβίρουν ένα βιομηχανικό προϊον χωρίς καμμιά αξία, πλην βεβαίως εκείνης του placebo οτι μας κανει καλό στα κόκκαλα, και το μη αμφισβητήσιμο, της γεύσεως.. Αλλωστε περί ορέξεως..
    Αν υπάρχει ένα γάλα που θα το έπινα ευχάριστα κάπου κάπου, είναι το κατσικίσιο, που θα το άρμεγα μόνος, αφου…καθάριζα με ένα αλκοολικό διάλυμμα τους μαστούς της κατσίκας..Κάποτε τόκανα, στο χωριό που παραθερίζω και κόντεψε να μείνει στο τόπο απ τα γέλια ο φίλος κτηνοτρόφος, απ το πώς…με κοίταζε η κατσίκα, οταν της καθάριζα τους μαστούς..Σας πληροφορώ οτι η γεύση του ζεστού γάλακτος ήταν μονάδική, όμως για τα επόμενα 2 24ωρα υπέφερα απο εριγμούς και ελαφρά διάρροια.. Αυτά..

  2. μπραβο για την ανάρτηση.Έχω κόψει το γάλα και περιόρισα τα γαλακτοκομικά εδώ και 40 μέρες και έχω δεί μεγάλη βελτίωση.Αλλά όταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με μεγάλη καχυποψία.Η προπαγάνδα τόσον ετών είναι πολύ δυνατή.Αλλά να μην ξεχνάμε ότι τη δεκαετία του 80 μας είχανε κάνει με τις διαφημίσεις να μαγειρεύουμε με φυτίνη και βιτάμ αντί για ελαιόλαδο!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: