RSS Feed

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΤΗ…ΖΑΧΑΡΗ…

Τα καρκινικά κύτταρα μέσα στο σώμα, προφυλαγμένα στα χρωματοσώματα,  έχουν  και όνομα, τα λέμε ογκογονίδια υπάρχουν απο μιας αρχής, και μάλιστα εμφανίζονται εως και 15 φορές στη ζωή κάθε ανθρώπου, απλά εντοπίζονται και αφανίζονται απ τον αμυντικό μας μηχανισμό, υπο την προυπόθεση φυσικά οτι δεν τον έχουμε εξουδετερώσει με τις κακές μας συνήθειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για κάπνισμα

Οι συμβατικές εξετάσεις δεν τα εντοπιζουν,γιατι στηρίζονται σ ένα ελάχιστο ανιχνεύσιμο ποσό κάτω από το οποίο δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ο πολλαπλασιασμός τους , οποτεδήποτε ενεργοποιηθούν τα ογκογονίδια, οδηγεί στη δημιουργία των όγκων , τον Καρκίνο με τη μορφή που τον γνωρίζουμε, και τον ανιχνεύουμε.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Το καρκινικό κύτταρο είναι ζωντανός οργανισμός με ανάγκες για επιβίωση και πολλαπλασιασμό.Αυτό είναι το δεδομένο μας.Εκεί θα στηριχτούμε, και αναγνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες του καρκινικού κυτταρου θα μπορέσουμε όχι μόνο να προλάβουμε αλλά ακόμη και να ανακόψουμε σε κάποιο ποσοστό, την κοινώς ονομαζομένη επάρατο που θα μπορούσε να μην ήταν καθόλου τέτοια ,αλλά κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό προβλέψιμη και ακόμα ιασιμη  οχι απλά  θεραπευσιμη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΧΑΡΗ

Στην υπόθεση καρκινος, δίνουμε μια μάχη, και σίγουρα δεν είναι πάντα άνιση, το αντίθετο, όπως σε μια κανονική μάχη χρειάζεται στρατηγική και τακτική, κι οπωσδήποτε στρατηγός, δηλαδή γιατρός που σέβεται τον όρκο του και κύριο μέλημά του είναι ο ασθενής κι όχι το ποσοστό επι της συνταγογραφήσεως του δείνα φαρμάκου ή της πανακριβης, και συνήθως άνευ αντικειμένου, αιματηρής επέμβασης .

Τί θα κάναμε σε μια μάχη,όπου έχουμε αποκόψει τον εχθρό, τον έχουμε περιορίσει στο κάστρο του, και τον πολιορκούμε;

Περιμένουμε να πεινάσει .Βασικός σκοπός μας είναι να ανακόψουμε τον εφοδιασμό του αντιπάλου για να τον εξασθενίσουμε Από τι τρέφονται λοιπόν τα καρκινικά κύτταρα;

Απο το αίμα.Ομως το αίμα, μεταφέρει διάφορα στοιχεία κυρίως ομως γλυκόζη, που είναι το ενεργειακό νόμισμα του ανθρώπινου οργανισμού δηλαδή όχι ακριβώς γλυκόζη αλλά σ αυτό που μετατρεπεται  στιγμιαία, οταν είναι έτοιμη για χρήση, δηλ. σε ΑΤΡ, σε τριφωσφορική αδενοσίνη ιχνοστοιχεία, και βιταμίνες.

Ας δούμε τις διάφορες τροφές. που αποτελούν το καθημερινό μας διαιτολόγιο.

Ζαχαρη  που αποτελεί τον  τροφοδότη και των καρκινικών κυττάρων, που τη αναζητουν και υπάρχει κυριολεκτικά παντου .

Οτιδήποτε φάμε, ή πιούμε, οπουδήποτε κι αν βρεθούμε, εκτός του σπιτιού μας αλλά και μέσα σ αυτό περιέχει ζαχαρη  σε μικρό ή μεγάλο ποσοστό.

Απο μωρά τρωμε την ζάχαρη, δυστυχώς απ την ίδια τη μάνα μας, που ζαχάρωνε το μπιμπερόν, για να πιούμε το γάλα,μέχρι που μεγαλώσαμε και ζητάμε σαν παλαβοί γλυκό μετά απο ένα γενναιο γεύμα, για να ξεραθούμε στη συνέχεια για ώρες, κατακλυσμένοι απο καταρράκτες ινσουλίνης.

Γιατί, τελικά, η ινσουλίνη είναι η  υπεύθυνη της κάθε κακοήθειας , που μας περιμένει  στη γωνία .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΕΤ μαγνητική τομογραφία

Είναι γεγονός πέρα απο κάθε αμφισβήτηση ότι τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν την ζάχαρη, κι αυτό το πάθος τους τα προδίδει, όταν την προσλαμβάνουν οταν κανουμε μια ΡΕΤ μαγνητική τομογραφία , που μας προσδιορίζει επακριβώς τη θέση και το μεγεθός του όγκου, αφού δυστυχώς αυτός έχει κάνει φανερή την παρουσία του.

Πάνω από το 90% των PET/CT εξετάσεων παγκοσμίως πραγματοποιούνται με χορήγηση του ραδιοφαρμάκου 18F-FDG 18-φθοριο-δεοξυγλυκόζη.

Η 18F-FDG είναι επισημασμένο, με φθόριο 18 (18F), ανάλογο  της γλυκόζης, το οποίο μετά τη χορήγησή του συσσωρεύεται εντόνως στα κύτταρα με αυξημένο μεταβολισμό.

Τα καρκινικά κύτταρα παρουσιάζουν αυξημένο μεταβολισμό σε σύγκριση με τα φυσιολογικά κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν περισσότερη γλυκόζη.Ετσι προδιδονται. 

Α φ α ι ρ ω ν τ α ς  την  απ  την   διατροφη  μας αφαιρούμε τον πιο  σημαντικό παράγοντα  ενδυνάμωσης και κυριαρχίας, του επικίνδυνου εχθρού.

Παμε να δουμε τωρα το..

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ α λ α

Γ α λ α  Αλλον ένα μύθο, που μας ταλαιπωρεί χρόνια  και χρόνια.Μολονότι πρόσφατα όλοι μάθαμε επίσημα πλέον οτι έχουμε τα γονίδια του παλαιού προγόνου μας, του πρώτου Νεαντερνταλ, και τα γονίδια δεν αλλαζουν εύκολα κατα την διάρκεια των χιλιετιών,επιμένουμε να χρησιμο ποιούμε ένα προϊόν που δεν  χρησιμοποιουσε  ο πρωτος ανθρωπος.

Αλήθεια κανείς δεν έχει ακούσει για τη δυσανεξια  στη λακτόζη  το γαλακτοζάχαρο , που ταλαιπωρεί κατα κύριο λόγο τον λαό μας;

Το γάλα , εκτός του ότι περιέχει πλήθος αντιβιοτικών,  μετά την εφηβεία παράγει βλεννα  στο έντερο.Κι όμως πίνουμε μανιωδώς γάλα, με λιγώτερα λιπαρά χωρίς λιπαρά επηρεασμένοι  απο τις διαφημίσεις, που υφιστάμεθα για όλο και λιγότερα λιπαρά, λές κι αυτά κι όχι τα ζαχαρωμένα δημητριακά, και οι κάθε είδους γλυκές βδελυγμίες που μας σερβίρουν είναι ο κυριος εχθρός μας.

Και να που φτασαμε και στο κρεας . Δηλαδή ότι φαίνεται για κρέας, γιατί οι συνθήκες εκτροφής βοοειδών και χοιρινών είναι κάτι το απάνθρωπο.

Ιδιαίτερα το κοκκινο  αλλά και όλοι οι τύποι δημιουργούν ένα οξινο  περιβάλλον που είτε εκκολάπτει ή πολλαπλασιάζει ταχύτατα τα καρκινικά κύτταρα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που εχει   ανιχνευθει  καρκίνος.

Καλό θα είναι ,τόσο ο άρρωστος, όσο και ο υγιης να περιορισει το κρέας αμεσα  από τη διατροφή του.

Εναλλακτικά:

Τρωμε ψαρια , και κάθε ειδους  θαλασσινα 

Σχετική εικόνα

Και να κλεισουμε με  τα εγκληματικα  αναψυκτικά  άμεσος περιορισμός των οποιων στον υγιή, βοηθα στην αποτροπη πολλων ασθενειων.Και το κοψιμο  στον αρρωστο.

Φυσικά ο καρκίνος είναι ψυχοσωματικη   νοσος, κι ένας βεβαρυμένος ψυχισμός,όντας για χρόνια στην γκρίζα ζώνη υγείας, οδηγεί εκ του ασφαλούς στην κακοήθεια.

Αυτα τα λιγα, για την ιστορια, οχι που θα ληφθουν σοβαρα υπ οψιν. Για αναλογισθειτε για μια στιγμη τη ζωη σας , χωρις μια γκαζοζα, μετα απο ενα πλουσιο γευμα

Χαιρετε.

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

8 responses »

 1. Παράθεμα: Η ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΛΙΑ ΠΙΚΡΗ ..ΑΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ.. – kosmasser's Internal Life

 2. Παράθεμα: Η ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ..ΑΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ.. – kosmasser's Internal Life

 3. Δεν είναι τυχαίο, αγαπητή Σοφία, το ..λαϊκό: Ο Παθώς..μαθώς! Ομως μπορείς να γίνεις σαφέστερη;
  Επικοινώνησε, στο e-mail που θα δεις στο ταχ/μείο σου..( εννοώ το ηλεκ/κο)

 4. Οχι,δεν γνωριζα την σχεση καρκινου-ζαχαρης -γαλακτος,και δεν ειμαι και ο πιο ανημερωτος ανθρωπος σε θεματα διατροφης.Επρεπε πρωτα να παθω για να μαθω!Το κορυφαιο ομως ειναι οταν ρωτησα το γιατρο για την διατροφη απο δω και περα μου ειπε»μπορει να τρωει οτι θελει».Πως λοιπον να μην ειμαι πλεον καχυποπτη οσο αφορα τις μεθοδους καταπολεμησης του καρκινου με τα συμβατικα μεσα?Ψαχνω για Φως!!!!

 5. Πρίν την διενέργεια μιας PET- CT, δηλαδή μιας αξονικής τομογραφίας ποζιτρονίου,Χορηγείται Ενδοφλεβίως 18F-FDG
  ( Ανάλογο Της Γλυκόζης Επισημασμένο Με F-18)
  Η Οποία Προσλαμβάνεται Από Τους καρκινικούς Ιστούς Με Αυξημένη Μεταβολική Δραστηριότητα, Όπως Είναι
  • Οι Νεοπλασματικοί Αλλά Και
  • Οι Φλεγμονώδεις Ιστοί.
  Οι μόνοι ιστοί που υπό φυσιολογικές συνθήκες , σα να λέμε οταν δεν υπάρχει κακοήθεια,
  προσλαμβάνουν έντονα την 18F-FDG είναι η καρδιά και ο εγκέφαλος για τον λόγο του ότι τα δύο αυτά όργανα είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές γλυκόζης, και μάλιστα κατα προτεραιότητα..
  Μετά την παραμονή του για μία περίπου ώρα σε ήσυχο και σκοτεινό δωμάτιο, χωρίς καμία σωματική δραστηριότητα, ο ασθενής προσέρχεται στο χώρο εξέτασης όπου και υποβάλλεται διαδοχικά σε CT και PET στην ίδια εξεταστική κλίνη, από τον «συνδυασμένο» PET/CT τομογράφο.
  Η Ογκολογία αποτελεί το σημαντικότερο τομέα εφαρμογής της PET/CT, συγκεντρώνοντας το 85-90% των κλινικών εφαρμογών της.
  Η Χρήση Της 18F-FDG, δηλαδή σε απλά λόγια, για να καταλαβαινόμαστε, Στην Ογκολογία Στηρίζεται Στο Ότι Οι Νεοπλασματικοί Ιστοί Παρουσιάζουν
  • Αυξημένη Αερόβια Και Αναερόβια Γλυκόλυση, δηλαδή..τρελλαίνονται για γλυκόζη..
  • Αυξημένη Σύνθεση Πρωτεϊνών Και DNA Και
  • Αυξημένη Αιμάτωση.
  Αυτά γι αυτούς που επιμένουν οτι είναι αστειότητες η,,μοιραία σχέση ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ, (και η ζάζαρη είναι υδατάνθρακας,) και καρκίνου..γενικώς..

 6. Απαντώ στην Μαρία, που είχε την καλωσύνη να σχολιάσει την αναφορά μου στο τόσο γνωστό αυτό Νοσοκομείο των ΗΠΑ, και να μου στείλει μάλιστα και την επίσημη ( ; ) διάψευση. Δέχομαι την παρατήρηση, και για το λόγο αυτό και διέγραψα την αναφορά μου στο διάσημο Νοσοκομείο, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.Θα ήθελα ομως να την πληροφορήσω οτι δεν είναι η πρώτη φορά που, απ το συγκεκριμμένο Νοσοκομείο, γίνονται επίσημες διαψεύσεις, σε ανακοινώσεις που…ξεφέυγουν απο την..ασφυκτική επιτήρηση των παντοδύναμων φαρμακευτικών κολοσσών, που κατά κύριο λόγο , χρηματοδοτούν την έρευνα σ αυτά τα Νοσοκομεία ..παγκοσμίου αίγλης. Το εξωφρενικό κόστος των αντικαρκινικών φαρμάκων, δεν επιτρέπει να ακουστούν φωνές διαμαρτυρίας… Ας πούμε κανείς δεν ξέρει για τα σκευάσματα σόδας, που παρέχονται παράλληλα με την χημειοθεραπεία..τόσο που πάρα πολλοί ευρευνητές, αγαπητή Μαρία, διερωτώνται, πλήν..απο μέσα τους, μήπως τελικά κι η προκλητή αλκάλωση κάνει όλη την..καλή δουλειά..Παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του συγκεκριμμένου Νοσοκομείου, και ομολογώ δεν είμαι και τόσο ενθουσιασμένος, όταν βλέπω σε σύντομο διάστημα να ανακαλούνται ή να τροποποιούνται ως πολύ..αισιόδοξες..Λυπάμαι ούτε κι οι χλιαρές διαψεύσεις με πείθουν οτι τελικά η ζάχαρη δεν είναι καταλυτικό στοιχείο για τον καρκίνο..

 7. Αυτό το κείμενο που κυκλοφoρούσε σε διάφορες ειδήσεις από το 2008, με τίτλο John Hopkins Hospital : Εναλλακτική Θεραπεία για τον Καρκίνο! το οποίο δημοσιεύτηκε ακόμα και από ελληνικές εφημερίδες, αποδείχτηκε Hoax (ψευτικη είδηση) την οποία ουδέποτε εξεδωσε το Νοσοκομείο. Κάτω είναι η ελληνική μετάφραση και το link στο επίσημο site του νοσοκομείου που τη διαψεύδει.
  http://boraeinai.blogspot.com/2010/02/hoax-fw-john-hopkins.html

  (http://www.hopkinskimmelcancercenter.org/index.cfm/cID/1684/mpage/item.cfm/itemID/1016)

 8. To Πιό πάνω κείμενο διαβάστηκε απο 3.345 φίλους της στήλης. Οι περισσότεροι, δυστυχώς, ήσαν ενήμεροι για τη..συμφορά που μας προκαλεί η ζάχαρη..εν γένει.
  Οσοι μου έγραψαν με ρωτούσαν αν προσωπικά ήμουν ανέραστος με την..γλυκειά οπτασία.
  Δεν λέω ψέμματα, τρώω γλυκά, και μάλιστα του κουταλιού, που…τα φτειάχνω μόνος μου..ιδίως νεράντζι..(πικρό γαρ)..και σε κάθε γεύμα μου ..
  Ομως φροντίζω να έχω…αφήσει χώρο προηγουμένως στους υδατάνθρακες που έφαγα, ώστε να μην διαταράξω την ισορροπία του κανόνα 40-30-30 %, όπου 40 είναι η πρωτεϊνη, και απο 30, οι υδατάνθρακες και το μονοακόρεστο λίπος…
  Ετσι δεν έχω πάρει διαζύγιο απ τα γλυκά..
  Ομως έχω κόψει το αλάτι, και τρώω κάθε τι ..ξυνό, όπως και πολλά, πάρα πολλά πικρά..
  Απο πικραμύγδαλα ( μέχρι 2 την ημέρα..για να το παρακάνουμε το ..κυάνιο)
  μέχρι πικραλίδες και κουκούτσια βερύκοκου..
  Αφησα τελευταία τα άγρια ραδίκια, που τα μαζεύω προσεκτικά μόνος μου απ το χωράφι μου στο χωριό, τα καθαρίζω προσεκτικά, και τα μουλιάζω για 2 ώρες σε οζονοποιημένο νερό. Τελικά τα βράζω λίγο και αποτελούν κύριο πιάτο, με λίγο τυρί και ..πιτουρένιο ψωμί δικό μου…Οσοι δοκίμασαν το ..μενού παραληρούσαν για ώρες μετά..Λόγω τιμής έχω..βιντεο..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: