RSS Feed

ΖΑΧΑΡΗ..Ο ΓΛΥΚΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ..ΘΑΝΑΤΟΣ..που ολοι λατρευουμε..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΧΑΡΗ

Γιατί λατρεύουμε τη ζάχαρη Είναι γλυκειά και υπήρξε η πρώτη μας αγάπη κι όμως προκαλεί τόσα πολλά κακά που μας βάζουν σε πολλές και σοβαρές σκέψειςΔιαβάστε με προσοχή και σκεφτείτε το καλά, οταν βρεθείτε μπροστά σε μια λαχταριστή σε-ράνο.Για να δούμε Τί μπορεί να κάνει η ζάχαρη  

 

 

Μπορεί να καταστείλλει το ανοσο  και να βλάψει το αμυντικό μας σύστημα.Η ζάχαρη προκαλεί ανεπάρκειες των πολυτίμων ιχνοστοιχείων χρωμίου και χαλκού και παρεμβαίνει στην απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει: μια ραγδαία αύξηση της αδρεναλίνης,υπερδραστηριότητα, ανησυχία, αδυναμία συγκέντρωσης, και ιδιοτροπίες στα παιδιά.4.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει:μια σημαντική αύξηση στην συνολική χοληστερόλητριγλυκερίδια και στην κακή χοληστερόλη και μείωση της καλής χοληστερόλης.Η ζάχαρη προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας  και της λειτουργικότητας των ιστών.

 

 

 

 

Η ζάχαρη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα και έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού,των ωοθηκών, του προστάτη, του εντέρου, του παγκρέατος, της χοληδόχου κύστεως,  των πνευμόνων και του στομάχου.Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της γλυκόζης και να προκαλέσει αντιδραστική υπογλυκαιμία. Οταν είστε έτοιμοι να αμαρτήσετε, μπροστά σε ένα  προφιτερόλ,κάντε την επανάσταση Φτιάξτε μόνοι σας, Είναι πανεύκολο, δυο σουβλάκια,με το κρέας που σας περίσεψε απ το μεσημέρι.Θα καλύψει την επιθυμία σας για άχρηστο υδατάν-θρακα,θα σας χορτάσει, και θα είστε πανευτυχείς γιατί αντισταθηκατε στον πειρασμό.

 

 

 

Η ζάχαρη μπορεί να εξασθενήσει την όραση.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα με την γαστρεντερική οδό συμπεριλαμβανομένωνδυσπεψία,αυξημένο κίνδυνο της Νόσου του Κρόν, και ελκώδη κολίτιδα.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση.Η ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει στον αλκοολισμό.Η ζάχαρη μπορεί να φθείρει τα δόντια, και να δημιουργήσει περιοδοντικές ασθένειες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ασπιρίνη

 

Η ζάχαρη συμβάλλει στην παχυσαρκία.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσες ασθένειες όπως: αρθρίτιδα, άσθμα, πολλαπλή αρτηριοσκλήρυνση.Η ζάχαρη βοηθά στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της Κάντιντα.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει χολόλιθους.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή σκωληκοειδούς απόφυσης.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αιμορροΐδες.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει κιρσούς.Η ζάχαρη μπορεί να συμβάλλει στην οστεοπόρωση.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει μείωση της ευαισθησίας της ινσουλίνης  και ως εκ τούτου ανώμαλα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης και τελικά διαβήτη.Η ζάχαρη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της βιταμίνης Ε.Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει την συστολική πίεση.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ασπιρίνη

 

Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει νύστα και μειωμένη ενεργητικότητα στα παιδιά.Η κατάχρηση ζάχαρης καταστρέφει τις πρωτεΐνες του σώματος.Η ζάχαρη μπορεί να παρέμβει στην απορρόφηση της πρωτεΐνης.Η ζάχαρη προκαλεί τροφικές αλλεργίες.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει τοξιναιμία στην διάρκεια της εγκυμοσύνης.Η ζάχαρη μπορεί να συμβάλλει στο έκζεμα των παιδιών.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αρτηριοσκλήρυνση και καρδιαγγειακές ασθένειες.Η ζάχαρη μπορεί να βλάψει την δομή του DNA.Η ζάχαρη μπορεί να αλλάξει την δομή της πρωτεΐνης και να προκαλέσει μόνιμη αλλαγή στον τρόπο που η πρωτεΐνη δρα στο σώμα.Η ζάχαρη μπορεί να γεράσει το δέρμα αλλάζοντας την δομή του κολλαγόνου.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει καταρράκτη και μυωπία. Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα.

 

 

Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης μπορεί να βλάψει την φυσιολογική ομοιόσταση πολλών συστημάτων του σώματος.Η ζάχαρη ελαττώνει την λειτουργική ικανότητα των ενζύμων.Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του ήπατος διαιρώντας τα κύτταρα και μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του λίπους του ήπατος.Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει το μέγεθος των νεφρών και να προκαλέσει παθολογικές αλλαγές  στα νεφρά όπως την δημιουργία πετρών στα νεφρά.Η ζάχαρη μπορεί να καταστρέψει το πάγκρεας.Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει την κατακράτηση υγρών του σώματος.Η ζάχαρη είναι ο νούμερο ένα εχθρός για την κινητικότητα του εντέρου.Η ζάχαρη μπορεί να κάνει τους τένοντες περισσότερο  εύθραυστους.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ημικρανίες.Η ζάχαρη μπορεί να ελαττώσει την ικανότητα μάθησης, να επηρρεάσει την εχθρικότητα των παιδιών και  να προκαλέσει μαθησιακές διαταραχές. Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη.

 

 

 

Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για αρθρίτιδαΗ ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για  Αλτσχάιμερ.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ορμονικές διαταραχές όπως: αυξημένα οιστρογόνα στους άντρες και μείωση της ανάπτυξης των ορμονών.Η ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει σε ζαλάδα.Δίαιτες υψηλές σε πρόσληψη ζάχαρης αυξάνουν τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.Η ζάχαρη είναι εθιστική ουσία.Η γρήγορη απορρόφηση της ζάχαρης προωθεί  την υπερβολική κατανάλωση τροφής στα παχύσαρκα άτομα.

 

 

Η ζάχαρη μπορεί να μειώσει την ικανότητα της λειτουργίας  των επινεφριδίων.Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει  επιληπτικές κρίσεις.Η ζάχαρη προκαλεί υψηλή πίεση στα παχύσαρκα άτομα.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο των κυττάρων.Η ζάχαρη αφυδατώνει τα νεογέννητα.Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ασθένειες των ούλων.αν η ζάχαρη είναι όντως υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω τότε γιατί την..λατρεύουμε; Ισως κρύβουμε μέσα μας μια τάση αυτοκαταστροφής.Σίγουρα αγνοούμε πως το..12% του σχετικά μικρου ελληνικού πληθυσμού..βρίσκεται στην γκρίζα ζώνη του διαβήτη …Παρ όλα αυτά όλοι μας εξακολουθούμε να τρεφόμαστε με έτοιμο φαγητό, και γλυκά κάθε είδους μέχρι τη στιγμή που θα νοιώσουμε τα πρώτα συμπτώματα τότε που θα είναι πλέον αργά.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για black forest

 


Μια μερίδα απο τούρτα  black forest, έχει 1,8 γραμμ. αλάτι μαγειρικό.Θα πηγαινε ποτε το μυαλο σας.Κι όμως μια απλή εξέταση αίματος θα μας βοηθούσε να προ-λάβουμε τα πιο ασχημα..Οχι ζάχαρη. Λίγο και ισορροπημένο φαγητό και πολλή άσκηση,τα μέτρα που θα μας βοηθήσουν  να απομακρυνθούμε απ τη γκρίζα ζώνη.

Χαιρετε.

 

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

11 responses »

 1. Παράθεμα: Οι 64 τρόποι που μας δηλητηριάζει η ζάχαρη - Times News

 2. Παράθεμα: Οι 64 τρόποι που μας δηλητηριάζει η ζάχαρη – Times News

 3. Παράθεμα: Οι 64 τρόποι που μας δηλητηριάζει η ζάχαρη – Επιλεκτικά

 4. Μακριά από ζάχαρες φίλοι και φίλες…όσο δύσκολο και να είναι. Μη παρασύρεστε από όλη αυτη τη κόλαση ζάχαρης που υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ τριγύρω σας.
  Μόνο με μέτρο, μία στις τόσες…και τότε ένα γλυκό εκτιμάται και περισσότερο!

 5. Χαίρουμαι που συμφωνούμε..Καλή Χρονιά.

 6. Και μόνο γι αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα με την λεγομένη….αντίσταση στην ινσουλίνη..Διάβασε σχετικά..

 7. εχει και μερικα καλα η ζαχαρη

 8. kosmamer μολις διαβασα το σχολιο σου.εγω ειμαι τρομερα γλυκατσου.μολις δω γλυκο ορμαω!αλλα τροω λιγες φορες γλυκα για να ειμαι αδυνατη και να μην παθω αυτα που λει παραπανω. παντος η ζαχαρη εχει και μερικα καλα.να μην την παρεξηγουμε.

 9. Ναυσικά μου, δεν υπάρχει..λευκός διάβολος! Είναι μαύρος..κατάμαυρος…Εχεις δει καμμένη ζάχαρη; Γι αυτό μην πέφτεις στην παγίδα της..

 10. Η ΖΑΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: