RSS Feed

καρκίνος ..μια διαφορετική άποψη

Αποτέλεσμα εικόνας για ογκολόγοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ογκολόγοι

Οι σύγχρονοι ογκολόγοι είναι σίγουροι για τρία πράγματα:

Α) Τα λαχανικά και τα φρούτα, απομακρύνουν τον κίνδυνο Β) Η λήψη ασπιρίνης, σε τακτά διαστήματα μειώνει τον κίνδυνο και Γ) Η λήψη ιχθυελαιου,φαίνεται οτι καθυστερεί, ή και σταματά μεγάλο αριθμό όγκων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ογκολόγοι

Εδώ πρέπει να κάνουμε μιαν αφοπλιστική παρατήρηση:Οι περισσότερες μορφές καρκίνου.ιδίως όταν έχουν μετασταθεί, δηλαδή έχουν «ταξιδέψει» στο σύμπαν του μικρόκοσμου του ανθρώπινου οργανισμού, δημιουργώντας μεταστάσεις δεν θερα-πεύονται. Οπως δεν θεραπεύεται ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις, που είναι ρουτίνα σήμερα , δυστυχώς και στον ελληνικό χώρο με 1.000.000 διαβητοπαθείς.

Απλά μαθαίνει κανείς να ζεί  μαζί με τον σταυρό του.Ετσι κι ο ασθενής με καρκίνο, αν θέλει να παρατείνει την ζωή του, θα πρέπει να εξαιρέσει για πάντα απο την διατροφή του: Α) Τα ζυμαρικά κάθε είδους, Β) Τα γλυκά, Γ) Τις αμυλούχες τροφές, και Δ) Κάθε βιομηχανοποιημένο υδατάνθρακα  τα σκουπίδια-τροφές, σνάκ, τσίπς,τυρόπιτες, ντόνατς, χάμπεργκερ, κλπ.

Σχετική εικόνα

Γνωρίζουμε πλέον οτι ο καρκίνος είναι μια κατάσταση δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Αν μειώσουμε βιομηχανοποιημένους υδατάνθρακες και άμυλα, εφαρμόζοντας μια ισορροπημένη διατροφή σε πρωτεϊνη και λίπος, με παράλληλη λήψη ιχθυελαίου, ενισχύουμε το άνοσο μαςκαι μειώνουμε την παραγωγή επικινδύνων προσταγλαδινών, που είναι υπαίτιες για την εμφάνιση καρκινικών όγκων.Αυτά μέχρι να ενεργοποιηθούν τα ογκογονίδια μας, και πιστέψτε με ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε αρκετά απ αυτά που περιμένουν υπομονετικά την κάμψη του άνοσου για να ενεργοποιηθούν και να αρχίσουν το ταξίδι, δηλαδή τις μεταστάσεις.Δυστυχώς αυτές οι μεταστάσεις είναι ο μεγαλυτερος φόβος των ασθενών με καρκίνο.Τα υδροξυλιωμένα λιπαρά οξέα διευκολύνουν τις μεταστάσεις.. Το τί είναι αυτά; Απλά κακές τροφές.Χαμηλής ποιότητος λιπαρές ουσίες που χρησιμοποιούν τα ταχυφαγεία. Υδρογονομένα λιπαρα, που χρησιμοποιουν οι βιομηχανίες για να κάνουν πιο λαχταριστές τις διάφορές λιχουδιές που δίνουμε στα παιδιά μας, ετοιμάζοντάς τα για τον επερχόμενο,όλο και σε πιο μικρές ηλικίες , καρκίνο.

Το μεγάλο, πονεμένο ερώτημα: Γιατί ένα κύτταρο γίνεται κακόηθες; ΑΓΝΩΣΤΟ.Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι το καρκινικό κύτταρο έχει ξεχάσει να πεθάνει.Ολα τα κύτταρα μας ξέρουν τη χρονική στιγμή που πρέπει να πεθάνουν, κι αυτό λέγεται ΑΠΟΠΤΩΣΗ. Ολα είναι προγραμματισμένα απο τον Δημιουργό μας.Ολα εκτός από το φοβερό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μας Ετσι και ο θάνατος, είναι προγραμ-ματισμένος, με βάση  ένα software του Δημιουργού. Το γιατί,είναι θεολογικό θέμα. Το πως εξαρτάται από τον τρόπο που ζούμε.Το πότε ανήκει και μόνο στον δημιουργό της ζωής μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

Ετσι περιοριζόμαστε στο..ΠΩΣ μπορούμε να διαχειριστούμε την¨πατρική ουσία¨ που μας δωρήθηκε.Εφ όσον φυσικά πιστεύουμε οτι η ζωή μας είναι δώρο και δεν είμαστε απλές βιολογικές υπάρξεις που γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε, αφού βιώσουμε, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, μια μίζερη, χωρίς ιδανικά ζωή.

Ετσι λοιπόν η απόπτωση είναι προγραμματισμένη και συνήθως απλά συμβαινει.Αν διαταραχθεί μπορει να αποκατασταθεί με χορήγηση  Ω3 λιπαρών οξέων μακράς αλυσσίδας και ειδικότερα με το δεύτερο βασικό στοιχείο το δοκοσοεξανοϊκό οξύ DHA.Η συμπλήρωση του διαιτολογίου μας με ιχθυέλαιο, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας ζωής θανάτου των 60 τρις κυττάρων μας.Είναι γνωστή η κατάσταση στην οποία περιέρχεται ο ασθενής με καρκίνο,πρός το τέλος της πορείας της ασθέ-νειας του:Εξάντληση, απώλεια βάρους, και ΚΑΧΕΧΙΑ-CACHEXIA.

Αυτό οφείλεται στις προ-φλεμονώδεις κυτοκίνες, γνωστές ως :tumor necrossis factor, παράγοντες νέκρωσης του όγκου στο αίμα.Είναι πλέον γνωστόν και αποδεκτό ότι το ιχθυέλαιο καταστέλλει την απελευθέρωση του παράγοντα νέκρωσης του όγκου.Ετσι συμπληρώνοντας τη διατροφή του ασθενούς με μεγάλες δόσεις ιχθυελαίου μειώνουμε, κατ αρχάς, και ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ τελικά την απώλεια βάρους, με άμεσο αποτέλεσμα την επιμήκυνση της ζωής του.Τελικά ο καρκίνος δεν είναι παρά άλλο ένα ισχυρό μήνυμα της θνητότητας και φθαρτότητας της ζωής του ανθρώπου, που βοηθά στο :

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.

Χαιρετε.

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: