RSS Feed

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ- ΑΓΝΩΣΤΟΙ..ελατε ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ορειβατικό καταφύγιο

 

 

 

 

Σχετική εικόνα

 

 Δεκέμβριος -20 εξωτερική θερμοκρασία Εμείς φυσιολάτρες βρισκόμαστε σε ορειβασία ,έτοιμοι να Καταρρεύσουμε.Να που βρισκουμε ένα ορειβατικό κα-ταφύγιο.Μπαίνουμε μέσα είμαστε μόνοι .

 

Σχετική εικόνα

 

Πάμε στο τζάκι και ανάβουμε φωτιά με 10 κιλά εφημερίδες που έχουν αφήσει οι προηγούμενοι ,καλή τους ώρα .

Σχετική εικόνα

Οι εφημερίδες αρπανε αμέσως φωτιά και ξαφνικά το δωμάτιο καταφύγιοείναι πολύ ζεστό και ευχάριστο. Μετά από 2-3 λεπτά όμως οι εφημερίδες σβήνουν αφού κατα-κάηκαν . Αρχίζουν τα προβλήματα. Ο οδηγός βγαίνει έξω και βρίσκει,ένα κομμάτι ξύλο από ελατο.Το φέρνει μέσα , προσπαθει να τοναναψει,δεν παίρνει εύκολα το ξύλο. Το δωμάτιο ζεσταίνεται μεν αλλά όχι σαν τις εφημερίδες.Ομως, το ξύλο Μας Δίνει Ολονύκτια Θερμότητα , Αλλά Σε Χαμηλότερο Βαθμό. Και τα δύο Εφημερίδες , ξύλο ,είναι καύσιμα,το ξύλο παίρνει δύσκολα ,δίνει λιγότερη θερμότητα  αλλά κρατάει περισσότερες ώρες.

 

 

Οι εφημερίδες είναι κακός άνθρακας το ξύλο είναι καλός άνθρακας.Το ίδιο γίνετε και όταν τρώμε, οτιδηποτε τις τροφές τις «καίμε» 

 

 

Αν Φάμε 2 Πακέτα Γαριδάκια Και Μια Σοκολάτα Γάλακτος, ή τσουρεκι Παίρνου-με Αυτόματα Πολύ Ενέργεια Και Επειδή Δεν την καίμε.Αυτή, η ενέργεια,Μετα-βολίζεται  γινεται Λίπος,με την βοήθεια της ινσουλίνης.Και Μετά Από Λίγο Πεινάμε Πάλι. Όπως Κρυώνουμε Στο Καταφύγιο Μόλις Καούν Οι Εφημερίδες. 

 

 

 

Τρωμε Φακες Και Μαυρο Ψωμι Με Ελιες  Αυτός είναι καλός υδατάνθρακας διότι μεταβολίζεται στο αίμα κρατάει τα επίπεδα σακχάρου σε ικανοποιητικό βαθμό και το αίσθημα πείνας είναι μικρότερο. Όσο πιο επεξεργασμένες είναι οι τροφές  τόσο πιο κακοί υδατάνθρακες είναι Όσο λιγότερο επεξεργασμένοι τόσο καλύτεροι.

 

 

Όλοι έχουμε μάθει ότι η ενέργεια δεν χάνεται , αλλάζει μορφη.Ο Ήλιος στέλνει στην γη ηλιακή ενέργεια. Κάποιοι οργανισμοί (τα φυτά) μπορούν να αποθηκεύουν αυτή την ενέργεια σε μορφή Υδατάνθρακα , το φαινόμενο λέγεται «φωτόλυση» Τα φυτά λοιπόν αποθηκεύουν ενέργεια .Κάποιοι άλλοι οργανισμοί απλά τρώνε τα φυτά χορτοφάγα ζώα και κάποιοι άλλοι οργανισμοί με τη σειρά τους  τρώνε τα χορτοφάγα ,τα σαρκοφάγα ζώα δηλαδή. Οι πρωτεΐνες είναι: υδατάνθρακες με «N» δηλαδή με Άζωτο το Ν είναι απαραίτητο για δόμηση των μυών.Το καλοριφέρ θέλει ηλεκτρική ενέργεια .Ο Άνθρωπος Θέλει Τροφή.
Περισσότερη τροφή σημαίνει Αποθήκευση Της  Με Μορφή Λίπους στις λιπο-αποθήκες .Η φωτιά όσο καλή καύσιμη ύλη και να έχει θα σβήσει αμέσως…

Αν.. Δεν Έχει Οξυγόνο. Και ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει καύσεις αν δεν έχει οξυγόνο και αυτό σημαίνει αναστολή των λειτουργιών του και τέλος θάνατος.
Αν ρίξουμε 1 γραμμάριο λάδι στην φωτιά (ή στο στομάχι μας ) η ενέργεια που θα δώσει η σταγόνα θα είναι η ίδια. Στη φωτιά θα καεί αμέσως ενώ στο σώμα μας θα περάσει από την Διαδικασία Της Πέψης και θα αποδώσει την ίδια θερμότητα μέσα από την θερμοκρασία του σώματος.Πως θα είμαι περισσότερο υγιής ; Για να έχουμε υγεία πρέπει να ακολουθούμε ισορροπημένη διατροφή (μεσογειακή) Να τρώμε ποικιλίες τροφών που να μας καλύπτουν με όλα τα απαραίτητα. 3 γεύματα την ημέρα .Όχι άγχος  όχι διαταραχές στην διατροφή μας λιγοτερα τηγανητά  όχι fast food  όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες τροφές..Τα παραπάνω είναι ημίμετρα  αν δεν αθλούμαστε σκληρά και αν δεν περπατάμε 2-3 χιλιομετρά κάθε μερα

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμνασμένος

 

 

Ο οργανισμός διατηρώντας και αυξάνοντας την μυϊκή μάζα ανεβάζει και τον Μετα-βολισμό Ηρεμίας (ΜΗ) Καθε Άνθρωπος Έχει Μια Αεροβική Ικανότητα, Δηλαδή Σαν Μηχανή Μια Ικανότητα Να Καταναλώνει Αέρα, Να Καίει Θερμίδες Και Να Αυτο-καθαρίζεται. Όσο πιο εντονη αεροβική, τόσο καλύτερο καρδιαγγειακό και αναπνευ-στικό σύστημα διαθέτεις ..και κατ’ επέκταση τόσο πιο καλή υγεία έχεις.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμνασμένος

 

Αν Βελτι-ώνεις Με Άσκηση Το Ανώτερο Επίπεδο Αεροβίωσης Πολύ Λαχάνιασμα Για Αρκετή Ώρα τόσο βελτιώνεις και την μέση κατάσταση σου αλλά και την κατάσταση ηρεμίας σου.Δηλαδή , ο γυμνασμένος έχει από την φύση του καλύτερο Μ.Η.Και ο κάθε γυμνασμένος γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η διατροφή για τις επιδόσεις του.

© https://kosmaser.wordpress.com/

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμνασμένος

 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: