RSS Feed

ΟΜΟΚΥΣΤΕΪΝΗ..Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ..

Αποτέλεσμα εικόνας για κορτικοστεροειδών

Η «ανακάλυψη» του 21ου αιώνα…Τους επόμενους μήνες θα ακούτε συνέχεια το όνομα της αφού πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για την «ανακάλυψη» του 21 ου αιώνα.Έρευνες μάλιστα τη συνδέουν με περισσότερες από 50 ασθένειες. Τι είναι όμως ακριβώς η ομοκυστεΐνη και πώς λειτουργεί; Τα τελευταία χρόνια είναι το πρώτο θέμα στα διεθνή συνέδρια, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα μπεστ σέλερ αυτήν τη στιγμή στο χώρο της υγείας είναι το βιβλίο των Patrick Holford και Dr. James Braly THE H FACTOR THE BIGGEST HEALTH BREAKTHROUGH OF THE CENTURYτων εκδόσεων Piatkus (Ο παράγοντας Ομοκυστεΐνη   Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα).

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ; Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 όταν ο άγγλος καρδιολόγος Dr. Klimer McCully διαπίστωσε ότι : Τα Αυξημένα Ποσοστά Της..Είναι Πιο Ισχυρός Προδιαθεσικός Παράγοντας Για Κάποια Καρδιαγγειακή Πάθηση….Ακόμα Και Από Τη Χοληστερόλη!

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ; Από το μεταβολισμό μιας πρωτεΐνης, της ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗΣ. Πρόκειται για ΤΟΞΙΝΗ που τηνεπαναχρησιμοποιούμεμεταβολίζοντας τη με τη βοήθειατων βιταμινών Β6, Β12 Και Του Φυλλικού Οξέος.ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ,ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κορτικοστεροειδών

Τα φυσιολογικά ποσοστά της κυμαίνονται μεταξύ 5 ΚΑΙ 15 mmol/l.Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι:ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ  ΟΜΟΚΥΣΤΕΪΝΗΣ.ΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ; Με μια απλή εξέταση αίματος, όπως ακριβώς και για τη χοληστερόλη. Πρόκειται για διαδικασία ρουτίνας στην Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείεςόπου κυκλοφορούν μάλιστα και ειδικά kit  για εξετάσεις.. στο σπίτι, όπως γίνεται για το διαβήτη.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ….ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..και γι’ αυτόν το λόγο δεν την πραγματοποιούν όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια.Παρ’ όλα αυτά είναι μια εξέταση που μπορείτε να τη ζητήσετε από τον καρδιολόγο σας, ενώ  πραγματοποιείται σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ;Γιατί τα υψηλά ποσοστά της συνδέονται με μια σειρά από σοβαρές ασθένειες.Στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Μεταβολισμού της Ομοκυστεΐνης που έγινε στην Ελβετία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.«ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ»,«ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ενώ νορβηγικές μελέτες την έχουν συσχετίσειμε την κατάθλιψη των γυναικών.Παράλληλα, όπως υποστηρίζουν ολλανδικές μελέτες,Έχει άμεση σύνδεση με τα προβλήματα γονιμότητας,αποβολών και πρόωρου τοκετού  και ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που θέλουν να μείνουν έγκυες να ελέγχουν τακτικά τα ποσοστά της ομοκυοτεϊνης τους ώστε  να μην ξεπερνούν τις 6 μονάδες».

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ; 

Με τη χορήγηση συμπληρωμάτων των βιταμινών Β6, Β12 και ΤΟΥ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ.

Στο εξωτερικό μάλιστα δίνονται σαφείς συστάσεις προς τους καρδιοπαθείς για τη λήψη συμπληρωμάτων, ενώ προωθούνται στην αγορά και εμπλουτισμένα προϊόντα (κυρίως άλευρα) με τις συγκεκριμένες βιταμίνες.

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: