RSS Feed

ΖΑΧΑΡΗ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ

Αν σας αρέσει το φαγητό,

Αν Θελετε Να Βελτιωθουν Οι Αιματολογικες Εξετασεις Σας

Ενω Συνεχιζετε Να Τρωτε Νοστιμα Φαγητα,

Αν θελετε να εχετε Σημαντικη Απωλεια Βαρους,

Αν θέλετε να έχετε ..καλές σχέσεις με τον..προστατη σας..

Αν είστε Διαβητικός,

Θα έχετε όλα αυτά τα οφέλη, ενώ ταυτόχρονα θα νιώθετε καλύτερα

και θα λειτουργείτε καλύτερα.

Θα Μπορειτε Να Τρωτε Τρια Πληρη Γευματα Τη Μερα, Και Επιπλεον

Μια Σειρα Απο Επιτρεπομενα Σνακ.

Δεν θα είναι πολλά αυτά που ΔΕΝ μπορείτε να φάτε,

 

 

 

Σήμερα υπάρχουν βιβλία που προτείνουν

Μεγαλύτερη Ποσότητα Πρωτεΐνης Στη Διατροφή,

αλλά γενικά είναι τόσο εξειδικευμένα

ή εκτεταμένα ώστε τελικά

Μπερδεύουν Τον Αναγνώστη.

Σχεδόν όλα ασχολούνται ελάχιστα με έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες

που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να

αδυνατίσετε αποτελεσματικά και να παραμείνετε αδύνατοι.

Αυτός ο παράγοντας είναι:

Η Ικανότητα Ορισμένων Υδατανθράκων

Να Αυξάνουν Δραματικά Την Ανάγκη Του Οργανισμού

Πιστεύουμε ότι στον σημερινό βιαστικό και πολύπλοκο κόσμο,

οι περισσότεροι θα προτιμούσαν μερικές συνοπτικές, απλές και

ουσιώδεις περιγραφές ως προς το αποτέλεσμα, καθώς και μερικούς απλούς,

αξιόπιστους πίνακες και διαγράμματα που να αποδεικνύουν

πώς και γιατί λειτουργεί το σύστημα.

Η ΖΑΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ!

 

Η Επεξεργασμένη Ζάχαρη

Σε Οποιαδήποτε Σημαντική Ποσότητα

Είναι Τοξική Για Πολλούς Ανθρώπους,

Και Σίγουρα Συντελεί Στη Συντήρηση Του Πάχους
.

 

Η ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ, Η Ζαχαρη Των Φρουτων,

Συνηθως Δεν Βλαπτει,

Αλλα Αν Τη Φατε Λαθος Στιγμη ή

Σε Λαθος Συνδυασμους

Μπορει Να Δημιουργησει Τοσο Πεπτικα Οσο Και Μεταβολικα Προβληματα.

 

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΖΑΧΑΡΗ,
Που Εχει Τοσο Ωραια Γευση,

Και Που Απο Τα Παιδικα Μας Χρονια Μας Το Εδινε Σε Τοσο Μεγαλες Ποσοτητες

Ο Ανθρωπος Που Εμπιστευομαστε Πιο Πολυ Πανω Στη Γη,

Η Μητερα Μας,

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ;

Η ΖΑΧΑΡΗ,

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΆΜΕΣΑ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ

-Όπως Το Ότι Διαλύει Τα Δόντια Μας—

Λειτουργεί Σε Μεγάλο Βαθμό Σαν

Ένα Ερέθισμα

Που Κάνει Τον Παγκρεατικό Αδένα

Να Εκκρίνει Μία Από Τις Ισχυρότερες Ορμόνες Του Σώματος,

Την Ινσουλίνη!

Η ινσουλίνη έχει κάποιες θετικές επιδράσεις μέσα στον οργανισμό,

Όπως Το Ότι Ρυθμίζει το επίπεδο του Σακχάρου Στο Αίμα Μας,

Αλλά Οι Αρνητικές Συνέπειες Που Προκαλούνται Από

Την Υπερπαραγωγή Αυτής Της Μεγα-Ορμόνης Είναι Όντως Εντυπωσιακές

 

 

Ακόμη Και Αν Κάποιος Ακολουθεί

Μια Πολύ Φτωχή Δίαιτα,

Η Οποία Όμως Παράγει Γλυκόζη.

 

 

 

Βασικά, Η Αλήθεια Είναι Καλύτερη Από Μυθιστόρημα,

γι’ αυτό θα σας αφηγηθώ κάτι που συνέβη ανάμεσα

σε έναν Δικηγόρο Και έναν Καρδιοχειρούργο.

Ο Δικηγόρος άρχισε για πρώτη φορά στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια:

Να Τρώει Μπριζόλες, Παϊδάκια, Τυρί, Αβγά, Και Ούτω Καθεξής,

Και Παρ’ Όλα Αυτά
Είδε :

• Τη Χοληστερίνη Του..

Να Πέφτει Κατά 21% Και

• Τα Τριγλυκερίδια κατά 50%.

Τοτε Ειπε Στο Γιατρο Του Οτι Η Μονη Λογικη Εξηγηση Που Υπαρχει Ειναι Οτι:

Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ,

Γιατί Η Βασική Διαφορά Αυτής Της Δίαιτας

Με Χαμηλή Ζάχαρη

Που Ακολουθούσε Ήταν Ότι:

Μείωνε Το Μέσο Όρο Ινσουλίνης Στον Οργανισμό Του.

Ο γιατρός το σκέφτηκε γύρω στα τρία δευτερόλεπτα και είπε,

«Ξέρεις κάτι; Έχεις δίκιο!

Όταν κάποιος είναι Οριακά Διαβητικός και δεν μπορούμε να ελέγξουμε

το διαβήτη του με τα χάπια, τη διατροφή και τη γυμναστική,

Αναγκαζόμαστε Να Του Κάνουμε Ενέσεις Ινσουλίνης.

ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Η ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ

ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,

και καθώς συνεχίζονται οι ενέσεις ινσουλίνης, ο διαβητικός Τύπου ΙΙ

Αρχίζει Να Γίνεται Όλο Και Πιο Παχύσαρκος».


Ο γιατρός μας είναι ειλικρινής και διορατικός άνθρωπος,

και Είδε Αμέσως Το Συσχετισμό Ανάμεσα Στην Ινσουλίνη Και Τη Χοληστερίνη

Ένα Συσχετισμό Που Συχνά Παραβλέπεται Από Την Ιατρική.

Επιπλέον, Ο Ενδοκρινολόγος Μας Επιβεβαίωσε Ότι Οι Διαβητικοί Ασθενείς Του

Έχουν Σημαντικά Υψηλότερη Συνολική

Χοληστερίνη Και Τριγλυκερίδια Από Το Μέσο Όρο.

Βρισκόμαστε ήδη στον εικοστό πρώτο αιώνα, και σχεδόν

Κανείς Δεν Αντιλαμβάνεται

Πόσο Σημαντική Είναι Αυτή Η Σύνδεση Ινσουλίνης-Χοληστερίνης.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,

ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ή ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ;

Γιατί τόσοι πολλοί ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ που ακολούθησαν

Μια Δίαιτα Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Ζάχαρη

(Όχι Μια Δίαιτα Χωρίς Ζάχαρη)

Μείωσαν Τη Χοληστερίνη Τους 15%

Κατά Μέσο Όρο Χωρίς Γυμναστική Και Χωρίς Χάπια;

Πως Ειναι Δυνατον;

Να Τρωνε Περισσοτερο Λιπος

Και Να Βλεπουν:

Τη Χοληστερινη, Τα Τριγλυκεριδια Και Το Βαρος Τους Να Μειωνονται;

Ειναι Η Επιδραση Του Χαμηλοτερου Μεσου Επιπεδου Ινσουλινης Στο Αιμα Τους.

 

 

 

ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

Διασπωνται Μεσα Στον Οργανισμο Σε

Γλυκοζη (Σακχαρο),

Και Αυτο ΑΥΞΑΝΕΙ Το Σακχαρο Του Αιματος.

ΤΟΤΕ Το Παγκρεας ΕΚΚΡΙΝΕΙ Ινσουλινη Για Να ΜΕΙΩΣΕΙ Το Σακχαρο,

Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ Όμως Παράλληλα

Διευκολύνει Την Αποθήκευση Λίπους Και Την Αύξηση

Της Χοληστερίνης.

Επισης, Παρεμποδιζει Τη Διασπαση (Και Καυση) Του Ηδη Αποθηκευμενου Λιπους.

Παρεμπιπτόντως, ΜΕΡΙΚΟΙ Από Μας Έχουμε

Αντίσταση Στην Ινσουλίνη

Και Σε Αυτή Την Περίπτωση Απαιτούνται Μεγάλες Ποσότητες Ινσουλίνης

Για Να Ρυθμιστεί Το Επίπεδο Του Σακχάρου Στο Αίμα.

Πάντως, δεν έχουμε βρει Τίποτα Το Θετικό στην ύπαρξη

Υψηλού Επιπέδου Ινσουλίνης Στον Οργανισμό..

Ας ξαναδούμε ποιος είναι στην ουσία

Ο “Τρόπος Διατροφής” Μας:

Ειναι Ελαχιστα Αυτα Που Δεν Πρεπει Να Τρωμε Με Αυτη Τη Διαιτα.

 

Πρεπει Ουσιαστικα Να :ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ

• Τις Πατατες,

• Το Καλαμποκι,

• Το Αποφλοιωμενο Ρυζι,

• Το Λευκο Ψωμι,

• Τα Παντζαρια,

• Τα Καροτα, Και Φυσικα

• Την Επεξεργασμενη (Λευκη) Ζαχαρη,

• Το Αμυλοσιροπι, Τη Μελασα,

• Το Μελι,

• Τα Αναψυκτικα Με Ζαχαρη Και

• Την Μπύρα.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΦΡΟΥΤΑ.

Ο κατάλογος των τροφών που επιτρέπονται σε αυτή τη δίαιτα είναι μεγάλος

και θα σας ενθουσιάσει με την ποικιλία του.

Μερικοί από σας θα ρωτήσουν,

«Πόσο μπορώ να “κλέβω” με αυτή τη δίαιτα;»

Στην προηγούμενη παράγραφο είπαμε ότι πρέπει ουσιαστικά:

Να Καταργήσετε Την Επεξεργασμένη Ζάχαρη Και Ορισμένους Υδατάνθρακες.

 

Ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής που περιγράφουμε:

• Σας κάνει καλό,

• Σας βοηθά να αδυνατίσετε χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα σε χάπια

ή ινστιτούτα αδυνατίσματος, και επιπλέον

• Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το φαγητό χωρίς τύψεις.

ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ Η ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ.

 

 

Γι’ Αυτο Ετοιμαστειτε, Γιατι Θα Πρεπει:

Να Ξεπερασετε

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ:

• Παραπληροφορησης,

• Εσφαλμενων Αντιληψεων Και

• Καθαρης Προπαγανδας.

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

Μιας Διαιτας Χαμηλων Υδατανθρακων (Ζαχαρης) Στην Πραγματικοτητα

Θα Περιορισει Τον Αριθμο Των Ασθενων Που Αναγκαζονται Να Καταφευγουν

Σε Γιατρους.

Γιατί είναι κακό να αδυνατίζει κανείς με άλλους τρόπους;

Μερικές δίαιτες προκαλούν Μερικό Υποσιτισμό, και η μεγαλύτερη αρνητική

επίδραση αυτής της κατάστασης είναι ότι: Εξαντλούνται

Τα Αποθέματα Του Οργανισμού Σε Πολλές Ουσιώδεις Πρωτεΐνες,

Βιταμίνες Και Μεταλλικά Άλατα,

Ενώ έχετε και την επιπλέον δυστυχία

Της Στέρησης καθώς δεν μπορείτε να φάτε φυσιολογικές ποσότητες τροφών.

Φυσικα, Εχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Μια Ολοκληρη Βιομηχανια Που Προσφερει

Με Το Αντιστοιχο Τιμημα Φυσικα, Βιταμινες Και Συμπληρωματα

Σε Οποιαδηποτε Ποσοτητα Θελετε.

Έχετε πάρει ποτέ κανένα χάπι που να σας άρεσε η γεύση του;

Αντι Να Ειστε Υποχρεωμενοι Να Καταπινετε Χαπια,

Γιατι Να Μη Φατε Ενα Πιατο Με Νοστιμα Κρεατικα,ψαρικά Και Λαχανικα,

Αδυνατιζοντας Ταυτοχρονα;

Τι σπατάλη είναι αυτή, να ξοδεύονται 32 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο

για αδυνάτισμα!

Γιατί να μην ξοδεύετε μερικά μόνο ευρώ επιπλέον στο συνηθισμένο σας

προϋπολογισμό για τρόφιμα, Αντικαθιστωντας Εκεινους

Τους Υδατανθρακες (Και Τα Άμυλα)

Που Ειναι Γνωστο Ότι:

Προκαλουν Παραγωγη Ινσουλινης,

Με Άλλες Υγιεινες Τροφες Που Μπορειτε Να Τις Βρειτε Σχεδον Παντου;

 

Έτσι, καθώς καίγονται τα αποθέματα τροφών για να καλυφθούν

οι ανάγκες του οργανισμού σε ενέργεια ανάμεσα στα γεύματα,

Τα Υψηλά Επίπεδα Γλυκαγόνης Επιτρέπουν Στο Σώμα

ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Από Τη “Σαμπρέλα” Που Έχουμε Γύρω Από Τη Μέση.

Ο πίνακας της γλυκαγόνης δείχνει επίσης ότι:

ΑΦΟΥ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ,

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,

πράγμα που σημαίνει ότι:

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.

Επειδή ένα γεύμα υψηλής πρωτεΐνης δεν διεγείρει την έκκριση

σημαντικής ποσότητας ινσουλίνης,

Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ

ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ,

ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΛΥΚΑΓΟΝΗΣ,

ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ.

 

Αν Πίνετε Αλκοολούχα Ποτά, Εκείνο Που Ωφελεί Περισσότερο Είναι :

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.

Στις χώρες στις οποίες υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση κόκκινου κρασιού

σε σχέση με άλλα ποτά, παρατηρούνται σαφώς μικρότερα ποσοστά

καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο:

Η Κατανάλωση Αλκοόλ Δεν Βοηθά Στο Αδυνάτισμα.

Όμως, κάνοντας κάποιες μάλλον εύκολες αλλαγές

στις διατροφικές σας συνήθειες, μπορείτε να αδυνατίσετε σημαντικά

ακόμη και συνεχίζοντας να πίνετε μέτριες ποσότητες αλκοόλ,

κατά προτίμηση κόκκινο κρασί.

ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ;

Η γυμναστική είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα για τη συνολική φόρμα

και υγεία του σώματος, ιδιαίτερα αν γίνεται τακτικά και με μέτρο.

Παρ’ όλα αυτά, ένας μέτριος βαθμός εκγύμνασης

δεν θα επηρεάσει σημαντικά το αδυνάτισμα

Αν Συνεχίσετε Να Τρώτε Τροφές Που Δημιουργούν Μια Ανάγκη

Για Υψηλά Επίπεδα Ινσουλίνης Στο Αίμα Σας.

Η αεροβική γυμναστική σαφώς κάνει καλό.

Σε συνδυασμό με τη δίαιτα χαμηλής ζάχαρης θα βελτιώσει

την υγεία σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: