RSS Feed

ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ..ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ..ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ειναι:ΑΣΚΗΣΗ

Μπορεί να σας φανεί αστείο, ομως έχετε δοκιμάσει να περπατήσετε στο δρόμο, ή ακόμα καλύτερα πάνω στον ηλεκτρικό σας διαδρομο, ακούγοντας ένα εμβατήριο; Δοκιμάστε  και θα μείνετε έκπληκτοι για την επιτυχία Το μάρς, βοηθά στην υπερ-έκριση ενδοκαναβινοειδών, όσο κι αν σας φαίνεται ανήκουστο ιδίως στους άνδρες, αλλά και σε πολλές γυναίκες.

 

 

Η άσκηση είναι σημαντική διότι κρατάει το σώμα και το νου υγιή, αφ ενός, και αφ-ετέρου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερη σεροτονίνη στις σεροτο-νεργικές συνάψεις του εγκεφάλου.Χωρίς άσκηση δεν θα μπορούσαμε να αισθανό-μαστε ή να φαινόμαστε πολύ καλά.Η αξία της αεροβικής γυμναστικής είναι μεγά-λη, σημαντική και πολυδιάστατη.Γενικότερα ο ρόλος της Φυσικής Αγωγής είναι αδιαμ-φισβήτητος.Η καρδιά είναι ένας δεινός εργάτης που τροφοδοτεί με αίμα τον οργανι-σμό κάθε μέρα για μια ζωή. Η καρδιά είναι ένας μυς, ο δυνατότερος στο σώμαπου κοιτάζει όμως να γίνεται ακόμα δυνατότερος.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ειναι:ΑΣΚΗΣΗ

 

Αφού δεν μπορεί να σηκώσει βάρη να γίνει δυνατότερος βασίζεται στην αερόβια άσκηση.Η αεροβική είναι μια ανεκτίμητη λέξη που χρειάζεται οξυγόνο,και η αερόβια άσκηση είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα που κάνει τους μυς να χρησιμοποιούν οξυγόνο.Η αερόβια άσκηση είναι επαναληπτική που σημαίνει ότι είναι μια δραστηριότητα που την κάνει κάποιος ξανά και ξανά φέρνοντας φρέσκο οξυγόνο σε όλους τους μυς. Με την αερόβια άσκηση η καρδιά γίνεται δυνατότερη αλλά και λίγο μεγαλύτερη.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ειναι:ΑΣΚΗΣΗ

 

Ο αριθμός των αιμοσφαιρίων αυξάνεται στο αίμα και έτσι αυτό μπορεί να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο. Το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα στα αιμοφόρα αγγεία.Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι: το σώμα δουλεύει αποτελεσματικότερα κρατώντας τον άνθρωπο υγιή κάνοντας περισσότερη άσκηση χωρίς να κουράζεται.Είναι λοιπόν πο-λύ χρήσιμο για όλους να κάνουν κάποιο είδος αερόβιας άσκησης 2 ή 3 φορές την εβδομάδα 20-30 λεπτά τη φορά. Πως λοιπόν μπορούμε να έρθουμε στο οξυγόνο;Δεν είναι δύσκολο να γίνει.Μερικές αερόβιες δραστηριότητες είναι το κολύμπι, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, και το σχοινάκι. 

 

 

 

‘Ένας ενήλικας γνωρίζει ότι είναι πιο διασκεδαστικό να κινείται στο ρυθμό ενός τραγουδιού που αρέσει.Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.Είναι ένας πετυχημένος τρόπος να διώχνουν τα παιδιά την ανία τους για άσκηση.Το παιδί γυμνάζεται χωρίς να περιμένει τη σειρά του. Συνεχόμενη δραστηριότητα είναι απαραίτητη για την καρδιακή υγεία. Ακόμα και όταν κουράζεται η μουσική έχει την δύναμη να το κάνει να συνεχίζει. Μια «Μπιτάτη» Μουσική Είναι Ένα Ισχυρό Κίνητρο Για Την Συνέχιση Και Ολοκλήρωση Του Προγράμματος .

 

Σχετική εικόνα

Από κει και πέρα οι σκοποί Της άσκησης μας στο διάδρομο έχουν να κάνουν με τα οφέλη της αερόβιας άσκησης.Βελτίωση κυκλοφορικού ,σύσφιξη,κάψιμο λίπους Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος της καρδιακής συχνότητας έτσι ώστε η ένταση να μην υπερβαίνει το 85%.Εδώ μας χρειάζεται οπωσδήποτε ένα καρδιοσυχνόμετρο…

 

Αν κάτι έδωσε τη χαρακτηριστική διαφορά ανάμεσα σε μια οποιαδήποτε μορφή αερόβιας γύμνασης και aerobic dance, είναι η ύπαρξη της μουσικής και η σύνδεσή της με πολυποίκιλους βηματισμούς, τοποθετημένους ακριβώς στο τέμπο της. Η ιδιαιτερότητα αυτή βοήθησε στο να αγαπηθεί το aerobicdance από πολύ κόσμο, γιατί μοιάζει με χορό και έτσι ευχάριστα και διασκεδάζοντας φτάνουμε στο στόχο μας που είναι η ανάπτυξη της αντοχής μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ειναι:ΑΣΚΗΣΗ

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: