RSS Feed

ΖΑΧΑΡΗ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ

ΕΥΕΞΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

Αν σας αρέσει το φαγητό,
Αν Θελετε Να Βελτιωθουν Οι Αιματολογικες Εξετασεις Σας Ενω Συνεχιζετε Να Τρωτε Νοστιμα Φαγητα, Αν θελετε να εχετε Σημαντικη Απωλεια Βαρους,
Αν θέλετε να έχετε ..καλές σχέσεις με τον..προστατη σας..
Αν είστε Διαβητικός,
Θα έχετε όλα αυτά τα οφέλη, ενώ ταυτόχρονα θα νιώθετε καλύτερα και θα λειτουργείτε καλύτερα.

Θα Μπορειτε Να Τρωτε Τρια Πληρη Γευματα Τη Μερα, Και Επιπλεον Μια Σειρα Απο Επιτρεπομενα Σνακ.
Δεν θα είναι πολλά αυτά που ΔΕΝ μπορείτε να φάτε,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ.
Εκεινο Που Πρεπει Να Αποφευγετε Περισσοτερο Ειναι Τροφες ή Οι Συνδυασμοι Τροφων Που Απαιτουν:
ΤΗΝ ΕΚΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Με αυτό τον απλό τρόπο, μπορείτε να αδυνατίσετε και ταυτόχρονα να βελτιώσετε την υγεία σας.
Ο Γάλλος Μισέλ Μοντινιάκ έχει γράψει ένα βιβλίο στο οποίο έχει περιγράψει λεπτομερώς τη βοήθεια που προσφέρει η σωστή διατροφή στο αδυνάτισμα (1986), και ο Γουίλιαμ Ντάφτι έχει περιγράψει
ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΤΟ 1976.
Σήμερα υπάρχουν βιβλία που προτείνουν
Μεγαλύτερη Ποσότητα Πρωτεΐνης Στη Διατροφή, αλλά γενικά είναι τόσο εξειδικευμένα ή εκτεταμένα ώστε τελικά Μπερδεύουν Τον Αναγνώστη.
Σχεδόν όλα ασχολούνται ελάχιστα με έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να αδυνατίσετε αποτελεσματικά και να παραμείνετε αδύνατοι.
Αυτός ο παράγοντας είναι:
Η Ικανότητα Ορισμένων Υδατανθράκων Να Αυξάνουν Δραματικά Την Ανάγκη Του Οργανισμού
ΓΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ.
Πιστεύουμε ότι στον σημερινό βιαστικό και πολύπλοκο κόσμο, οι περισσότεροι θα προτιμούσαν μερικές συνοπτικές, απλές και ουσιώδεις περιγραφές ως προς το αποτέλεσμα, καθώς και μερικούς απλούς, αξιόπιστους πίνακες και διαγράμματα που να αποδεικνύουν πώς και γιατί λειτουργεί το σύστημα.

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΖΑΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ!

Η ζάχαρη; Κάποιο είδος ζάχαρης; Τα περισσότερα είδη ζάχαρης; Όλα τα είδη ζάχαρης; Τοξική;
Να πούμε λοιπόν ότι:
Η Επεξεργασμένη Ζάχαρη
Σε Οποιαδήποτε Σημαντική Ποσότητα
Είναι Τοξική Για Πολλούς Ανθρώπους,
Και Σίγουρα Συντελεί Στη Συντήρηση Του Πάχους
.
Επιπλεον, Σημαντικες Ποσοτητες Ζαχαρης Καταληγουν Στο Πεπτικο Μας Συστημα
Απο Τους ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Και Το ΑΜΥΛΟ.
Ορισμένες από αυτές τις τροφές δημιουργούν προβλήματα σωματικής υγείας, ίσως και ψυχολογικής, και σίγουρα παχαίνουν.
Η ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ, Η Ζαχαρη Των Φρουτων,
Συνηθως Δεν Βλαπτει,
Αλλα Αν Τη Φατε Λαθος Στιγμη
ή
Σε Λαθος Συνδυασμους
Μπορει Να Δημιουργησει Τοσο Πεπτικα Οσο Και Μεταβολικα Προβληματα.
ΈΤΣΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ.
Περιέργως, αυτό Δεν Μπορούμε να το πετύχουμε Κρύβοντας Απλώς Το Βάζο Με Τη Ζάχαρη.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΖΑΧΑΡΗ,
Που Εχει Τοσο Ωραια Γευση,
Και Που Απο Τα Παιδικα Μας Χρονια Μας Το Εδινε Σε Τοσο Μεγαλες Ποσοτητες Ο Ανθρωπος Που Εμπιστευομαστε Πιο Πολυ Πανω Στη Γη,
Η Μητερα Μας,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ;
Η ΖΑΧΑΡΗ,
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΆΜΕΣΑ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ
-Όπως Το Ότι Διαλύει Τα Δόντια Μας—
Λειτουργεί Σε Μεγάλο Βαθμό Σαν
Ένα Ερέθισμα
Που Κάνει Τον Παγκρεατικό Αδένα
Να Εκκρίνει Μία Από Τις Ισχυρότερες Ορμόνες Του Σώματος,
Την Ινσουλίνη!
Η ινσουλίνη έχει κάποιες θετικές επιδράσεις μέσα στον οργανισμό, Όπως Το Ότι Ρυθμίζει το επίπεδο του Σακχάρου Στο Αίμα Μας,
Αλλά Οι Αρνητικές Συνέπειες Που Προκαλούνται Από Την Υπερπαραγωγή Αυτής Της Μεγα-Ορμόνης Είναι Όντως Εντυπωσιακές
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ :
Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΛΙΠΟΥΣ.

Επιπλέον, Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ,
Ακόμη Και Αν Κάποιος Ακολουθεί
Μια Πολύ Φτωχή Δίαιτα,
Η Οποία Όμως Παράγει Γλυκόζη.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ:
Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΥΣΙΑ,
ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.
Σε αυτό το σημείο μπορεί να δεχθείτε τα δύο πρώτα και να πείτε, «Για φαντάσου!
ΏΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΧΑΙΝΩ, Η ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
Γιατι Ομως Να Πιστεψω Αυτη Τη Σχεση Αναμεσα Στην Ινσουλινη Και Τη Χοληστερινη;»

Βασικά, Η Αλήθεια Είναι Καλύτερη Από Μυθιστόρημα, γι’ αυτό θα σας αφηγηθώ κάτι που συνέβη ανάμεσα σε έναν Δικηγόρο Και έναν Καρδιοχειρούργο.
Ο Δικηγόρος άρχισε για πρώτη φορά στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια:
Να Τρώει Μπριζόλες, Παϊδάκια, Τυρί, Αβγά, Και Ούτω Καθεξής, Και Παρ’ Όλα Αυτά
Είδε :
• Τη Χοληστερίνη Του..
Να Πέφτει Κατά 21% Και
• Τα Τριγλυκερίδια κατά 50%.

Τοτε Ειπε Στο Γιατρο Του Οτι Η Μονη Λογικη Εξηγηση Που Υπαρχει Ειναι Οτι:
Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ,
Γιατί Η Βασική Διαφορά Αυτής Της Δίαιτας
Με Χαμηλή Ζάχαρη
Που Ακολουθούσε Ήταν Ότι:
Μείωνε
Το Μέσο Όρο Ινσουλίνης
Στον Οργανισμό Του.
Ο γιατρός το σκέφτηκε γύρω στα τρία δευτερόλεπτα και είπε,
«Ξέρεις κάτι; Έχεις δίκιο!
Όταν κάποιος είναι Οριακά Διαβητικός και δεν μπορούμε να ελέγξουμε το διαβήτη του με τα χάπια, τη διατροφή και τη γυμναστική,
Αναγκαζόμαστε Να Του Κάνουμε Ενέσεις Ινσουλίνης. ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Η ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,
και καθώς συνεχίζονται οι ενέσεις ινσουλίνης, ο διαβητικός Τύπου ΙΙ
Αρχίζει Να Γίνεται Όλο Και Πιο Παχύσαρκος».
Ο γιατρός μας είναι ειλικρινής και διορατικός άνθρωπος, και Είδε Αμέσως Το Συσχετισμό Ανάμεσα Στην Ινσουλίνη Και Τη Χοληστερίνη
Ένα Συσχετισμό Που Συχνά Παραβλέπεται Από Την Ιατρική.
Επιπλέον, Ο Ενδοκρινολόγος Μας Επιβεβαίωσε Ότι Οι Διαβητικοί Ασθενείς Του Έχουν Σημαντικά Υψηλότερη Συνολική Χοληστερίνη Και Τριγλυκερίδια Από Το Μέσο Όρο.
Βρισκόμαστε ήδη στον εικοστό πρώτο αιώνα, και σχεδόν
Κανείς Δεν Αντιλαμβάνεται
Πόσο Σημαντική Είναι Αυτή Η Σύνδεση Ινσουλίνης-Χοληστερίνης.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ή ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ;

Γιατί τόσοι πολλοί ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ που ακολούθησαν Μια Δίαιτα Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Ζάχαρη
(Όχι Μια Δίαιτα Χωρίς Ζάχαρη)
Μείωσαν Τη Χοληστερίνη Τους 15%
Κατά Μέσο Όρο Χωρίς Γυμναστική Και Χωρίς Χάπια;

Πως Ειναι Δυνατον;
Να Τρωνε Περισσοτερο Λιπος
Και Να Βλεπουν:
Τη Χοληστερινη, Τα Τριγλυκεριδια Και Το Βαρος Τους Να Μειωνονται;

Ειναι Η Επιδραση Του Χαμηλοτερου Μεσου Επιπεδου Ινσουλινης Στο Αιμα Τους.

ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Διασπωνται Μεσα Στον Οργανισμο Σε
Γλυκοζη (Σακχαρο),
Και Αυτο ΑΥΞΑΝΕΙ Το Σακχαρο Του Αιματος.

ΤΟΤΕ Το Παγκρεας ΕΚΚΡΙΝΕΙ Ινσουλινη Για Να ΜΕΙΩΣΕΙ Το Σακχαρο,
Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ Όμως Παράλληλα
Διευκολύνει Την Αποθήκευση Λίπους Και Την Αύξηση
Της Χοληστερίνης.
Επισης, Παρεμποδιζει Τη Διασπαση (Και Καυση) Του Ηδη Αποθηκευμενου Λιπους.

Παρεμπιπτόντως, ΜΕΡΙΚΟΙ Από Μας Έχουμε
Αντίσταση Στην Ινσουλίνη
Και Σε Αυτή Την Περίπτωση Απαιτούνται Μεγάλες Ποσότητες Ινσουλίνης Για Να Ρυθμιστεί Το Επίπεδο Του Σακχάρου Στο Αίμα.
Πάντως, δεν έχουμε βρει Τίποτα Το Θετικό στην ύπαρξη Υψηλού Επιπέδου Ινσουλίνης Στον Οργανισμό..

Ας ξαναδούμε ποιος είναι στην ουσία
Ο “Τρόπος Διατροφής” Μας:
Ειναι Ελαχιστα Αυτα Που Δεν Πρεπει Να Τρωμε Με Αυτη Τη Διαιτα.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΡΙΣΗ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ.

Πρεπει Ουσιαστικα Να :
ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ
• Τις Πατατες,
• Το Καλαμποκι,
• Το Αποφλοιωμενο Ρυζι,
• Το Λευκο Ψωμι,
• Τα Παντζαρια,
• Τα Καροτα, Και Φυσικα
• Την Επεξεργασμενη (Λευκη) Ζαχαρη,
• Το Αμυλοσιροπι, Τη Μελασα,
• Το Μελι,
• Τα Αναψυκτικα Με Ζαχαρη Και
• Την Μπύρα.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΦΡΟΥΤΑ.

Ο κατάλογος των τροφών που επιτρέπονται σε αυτή τη δίαιτα είναι μεγάλος και θα σας ενθουσιάσει με την ποικιλία του.
Μερικοί από σας θα ρωτήσουν,
«Πόσο μπορώ να “κλέβω” με αυτή τη δίαιτα;»
Στην προηγούμενη παράγραφο είπαμε ότι πρέπει ουσιαστικά:
Να Καταργήσετε Την Επεξεργασμένη Ζάχαρη Και Ορισμένους Υδατάνθρακες.
Αυτό σημαίνει ελάχιστο κλέψιμο.
Μαθετε Τα Οφελη Και Την Απολαυση Που Μπορει Να Φερει αυτή Η Διαιτα Στη Ζωη Σας
Η Οποια Ζωη Σας Κατα Πασα Πιθανοτητα Θα Ειναι Μεγαλυτερη και Ποιοτικότερη.
Ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής που περιγράφουμε:
• Σας κάνει καλό,
• Σας βοηθά να αδυνατίσετε χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα σε χάπια ή ινστιτούτα αδυνατίσματος, και επιπλέον
• Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το φαγητό χωρίς τύψεις.

ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ Η ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ.

Ο όρος θερμίδα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Λαβουαζιέ στη δεκαετία του 1840. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε η θεωρία των θερμίδων που εξηγούσε την απώλεια ή την αύξηση βάρους.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑΝ.
Το Γεγονος Ειναι Οτι Μας:
“Εξαπατα” Εδω Και Δεκαετιες
Η Βιομηχανια Τροφιμων,
Η Οποια ή Δεν Ηξερε Τι Κανει ή Ειχε Αλλα Κινητρα.

Τα σχετικά επιστημονικά δεδομένα είναι διαθέσιμα εδώ και χρόνια, και κάθε λογικός ερευνητής θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα.
Οι Αμερικανοί μόνο, ξοδεύουν 32 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο Για Να Αδυνατίσουν, και επιπλέον ξοδεύουν άλλα 45,8 δισεκατομμύρια Σε Ιατρικά Έξοδα που συνδέονται άμεσα με προβλήματα που οφείλονται στην Παχυσαρκία,
Ενώ ο χρόνος εργασίας που χάνεται εξαιτίας των ίδιων προβλημάτων κοστίζει άλλα 23 δισεκατομμύρια δολάρια (Scientific American, Αύγουστος 1996).
Δυστυχώς, αυτό είναι ένας λόγος που κάνει μερικές βιομηχανίες να αγνοούν ή να παραβλέπουν έναν τρόπο διατροφής που δεν δημιουργεί κέρδη.

Γι’ Αυτο Ετοιμαστειτε, Γιατι Θα Πρεπει:
Να Ξεπερασετε
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ:
• Παραπληροφορησης,
• Εσφαλμενων Αντιληψεων Και
• Καθαρης Προπαγανδας.

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μιας Διαιτας Χαμηλων Υδατανθρακων (Ζαχαρης) Στην Πραγματικοτητα
Θα Περιορισει Τον Αριθμο Των Ασθενων Που Αναγκαζονται Να Καταφευγουν Σε Γιατρους.
Γιατί είναι κακό να αδυνατίζει κανείς με άλλους τρόπους; Μερικές δίαιτες προκαλούν Μερικό Υποσιτισμό, και η μεγαλύτερη αρνητική επίδραση αυτής της κατάστασης είναι ότι: Εξαντλούνται Τα Αποθέματα Του Οργανισμού Σε Πολλές Ουσιώδεις Πρωτεΐνες, Βιταμίνες Και Μεταλλικά Άλατα,
Ενώ έχετε και την επιπλέον δυστυχία
Της Στέρησης καθώς δεν μπορείτε να φάτε φυσιολογικές ποσότητες τροφών.
Φυσικα, Εχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Μια Ολοκληρη Βιομηχανια Που Προσφερει, Με Το Αντιστοιχο Τιμημα Φυσικα, Βιταμινες Και Συμπληρωματα Σε Οποιαδηποτε Ποσοτητα Θελετε.
Έχετε πάρει ποτέ κανένα χάπι που να σας άρεσε η γεύση του;
Αντι Να Ειστε Υποχρεωμενοι Να Καταπινετε Χαπια,
Γιατι Να Μη Φατε Ενα Πιατο Με Νοστιμα Κρεατικα,ψαρικά Και Λαχανικα, Αδυνατιζοντας Ταυτοχρονα;

Τι σπατάλη είναι αυτή, να ξοδεύονται 32 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για αδυνάτισμα!
Γιατί να μην ξοδεύετε μερικά μόνο ευρώ επιπλέον στο συνηθισμένο σας προϋπολογισμό για τρόφιμα, Αντικαθιστωντας Εκεινους Τους Υδατανθρακες (Και Τα Άμυλα)
Που Ειναι Γνωστο Ότι:
Προκαλουν Παραγωγη Ινσουλινης,
Με Άλλες Υγιεινες Τροφες Που Μπορειτε Να Τις Βρειτε Σχεδον Παντου;
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ,

Αλλά Τώρα Θα Περιγράψουμε Τα Οφέλη Μιας Άλλης Ουσίας Που Εκκρίνεται Από Τον Οργανισμό.

ΤΗΣ ΓΛΥΚΑΓΟΝΗΣ,

ΕΚΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ
ΠΡΩΤΕΪΝΗ.

ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.
Έτσι, καθώς καίγονται τα αποθέματα τροφών για να καλυφθούν οι ανάγκες του οργανισμού σε ενέργεια ανάμεσα στα γεύματα,
Τα Υψηλά Επίπεδα Γλυκαγόνης Επιτρέπουν Στο Σώμα ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Από Τη “Σαμπρέλα” Που Έχουμε Γύρω Από Τη Μέση.
Ο πίνακας της γλυκαγόνης δείχνει επίσης ότι:
ΑΦΟΥ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ,
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,
πράγμα που σημαίνει ότι:
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.

Επειδή ένα γεύμα υψηλής πρωτεΐνης δεν διεγείρει την έκκριση σημαντικής ποσότητας ινσουλίνης,
Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ,
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΛΥΚΑΓΟΝΗΣ, ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ.
Τα Γευματα Που Ειναι Πλουσια Σε Υδατανθρακες Ουσιαστικα Περιοριζουν Την Εκκριση Γλυκαγονης.
Έτσι, όταν τρώμε ένα τέτοιο γεύμα, δεν υπάρχει ο “κινητοποιητής” του λίπους,
Ενώ αντίθετα υπάρχει σε σημαντικές ποσότητες η ορμόνη που προκαλεί Την Αποθήκευσή Του,
Η Ινσουλίνη.
Και όταν αποθηκεύεται το λίπος, ξέρουμε όλοι πού πηγαίνει!

Με ήσυχη συνειδηση τρώμε Μπριζόλες, Παϊδάκια, Τυρί Και Αβγά.
Η μοναδική αλλαγή πέρα από τη δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης είναι ότι :
Αντικαταστούμε Τα Ποτά Που πίναμεΠροηγουμένως Με ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.
Να πιει κανείς ή να μην πιει;
Υπάρχουν επιχειρήματα και για το ένα και για το άλλο. Όμως πιστεύουμε, όπως και οι περισσότεροι γιατροί, ότι
Αν Πίνετε Αλκοολούχα Ποτά, Εκείνο Που Ωφελεί Περισσότερο Είναι :
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.
Στις χώρες στις οποίες υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση κόκκινου κρασιού σε σχέση με άλλα ποτά, παρατηρούνται σαφώς μικρότερα ποσοστά καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο:
Η Κατανάλωση Αλκοόλ Δεν Βοηθά Στο Αδυνάτισμα.
Όμως, κάνοντας κάποιες μάλλον εύκολες αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, μπορείτε να αδυνατίσετε σημαντικά ακόμη και συνεχίζοντας να πίνετε μέτριες ποσότητες αλκοόλ, κατά προτίμηση κόκκινο κρασί.
ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ;
Η γυμναστική είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα για τη συνολική φόρμα και υγεία του σώματος, ιδιαίτερα αν γίνεται τακτικά και με μέτρο.
Παρ’ όλα αυτά, ένας μέτριος βαθμός εκγύμνασης δεν θα επηρεάσει σημαντικά το αδυνάτισμα
Αν Συνεχίσετε Να Τρώτε Τροφές Που Δημιουργούν Μια Ανάγκη Για Υψηλά Επίπεδα Ινσουλίνης Στο Αίμα Σας.
Η αεροβική γυμναστική σαφώς κάνει καλό.
Σε συνδυασμό με τη δίαιτα χαμηλής ζάχαρης θα βελτιώσει την υγεία σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Ένα γεύμα δεν προκαλεί Τις Ίδιες Αντιδράσεις και δεν υφίσταται Την Ίδια Επεξεργασία (Μεταβολισμό) από όλους τους οργανισμούς.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αυτό μπορεί να εξηγείται εν μέρει από το γεγονός ότι λίγο μετά τη γέννηση ο μεταβολικός ρυθμός της γυναίκας γίνεται περίπου 10% χαμηλότερος από του άντρα (προσαρμοζόμενος σε σχέση με την ηλικία).
Επίσης ορισμένες ορμονικές επιδράσεις που υπάρχουν στο γυναικείο οργανισμό τόσο πριν όσο και μετά την εμμηνόπαυση μπορεί να ευθύνονται για τη δυσκολία στο αδυνάτισμα.
Η ορμονική θεραπεία, με τη μορφή είτε των αντισυλληπτικών χαπιών είτε των συμπληρωμάτων προγεστερόνης, μπορεί να επιδεινώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.
Επίσης, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ακόμη και μερικά από τα σκευάσματα που πωλούνται επισήμως στην αγορά μπορεί να προκαλέσουν κατακράτηση υγρών, αύξηση της όρεξης και άλλες αλλαγές που είναι δυνατό να αυξήσουν το βάρος.
Όμως όλοι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, θα πρέπει να προσέχουν σε αυτό τον τομέα, και να μην παίρνουν φάρμακα, ούτε να διακόπτουν αυτά που παίρνουν, χωρίς τη συμβουλή του γιατρού τους.
Αν Και Εξεταζουμε Ειδικα Τις Επιβλαβεις Επιδρασεις Που Εχει Η Ζαχαρη Για Διαφορα Προβληματα, Οπως:
• Η αύξηση βάρους,
• Ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά νοσήματα,
Δεν έχουμε τονίσει τις πολλές άλλες παθήσεις που επηρεάζονται από την κατανάλωση ζάχαρης σε μεγάλες ποσότητες, ή τις πιθανές νοητικές επιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν.
Προς το παρόν προσπαθούμε να δείξουμε μόνο τις πολύ επιβλαβείς επιδράσεις της ζάχαρης, και είναι πιθανό ότι ο κατάλογος των προβλημάτων που προκαλούνται από αυτή θα αυξηθεί σημαντικά.
Μετά από ένα γεύμα Υψηλών Υδατανθράκων, το επίπεδο της γλυκόζης ανεβαίνει γοργά, προκαλώντας έτσι:
• Την Εκλυση Ινσουλινης, η οποία διευκολύνει τη χρήση της γλυκόζης, αλλά ταυτόχρονα
• Δίνει στο σώμα σήμα Να Αποθηκεύσει Λίπος και
• Να Αποτρέψει Την Κινητοποίηση Του Ήδη Αποθηκευμένου Λίπους.

Η ΕΚΚΡΙΣΗ ΓΛΥΚΑΓΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ.

Αντιθετα, Ενα Γευμα Υψηλης Πρωτεϊνης, Προκαλει Μια Ανεπαισθητη Μονο Αυξηση Του Επιπεδου Της Γλυκοζης Στο Αιμα
Και Κατα Συνεπεια Μια Πολυ Μικρη Αυξηση Της Ινσουλινης ,Αλλα Μια Σημαντικη Αυξηση Στο Επιπεδο Της Γλυκαγονης.

.Η ΓΛΥΚΑΓΟΝΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.

About these ads

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 123 other followers

%d bloggers like this: